Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczki skończcie z forum

Jeżeli chcecie zajść to przestańcie być staraczkami!!!!

Polecane posty

Gość staraczki mają chore głowy
a to tylko 2 przypadki są? ale nikt nie twierdzi, że są tylko 2 przypadki, tutaj jest mowa o nawiedzonych staraczkach, Ty jesteś przypadkiem jak najbardziej godnym naśladowania, zdrowo podeszłaś do sprawy, nie traktowałaś partnera jak chodzący zbiornik ze spermą tylko cieszyłaś się z normalnych staraniach o dziecko:) oooo i jeszcze zauważyłaś coś bardzo ważnego, miałam o tym pisać, te chore staraczki tak naprawdę NIE CIESZĄ się z ciązy "koleżanek" z wątku tylko udają, skręca je zazdrość i zawiść, uczucie niesprawiedliwości i to jest już powód żeby iść do psychiatry a nie starać się o dziecko. Nienawidzą kobiet w ciąży i nie mogą na nie patrzeć

Gość gość
COŚ W TYM JEST. Jak zaczęłam się "starać" to też chciałam dołączyć do jakiegoś wątku, ale nie dałam rady - miałam za dużo zajęć, pracy, nie nadążałam nad ilością publikowanych wypowiedzi w wątku. nawet nie wiem kiedy zaszłam, raz dwa poszło. NAJTRUDNIEJ JEST ZAJŚĆ TYM KTÓRE SIĘ NUDZĄ. czyli albo nie pracują albo mają nudną pracę itp. i za dużo myślą.

Gość gość
Z DRUGIEJ STRONY patrząc to naprawdę jak bym miała problem to tez bym chciała mieć grupę wsparcia, bo samemu być z takim smutkiem to ciężko!

Gość gość
cyt.:"Internet tylko pokazuje ile mamy świrów w tym kraju, a to już jest przerażające." v v v v to akurat nie jest przerażające, przerażające to jest to, ze takie osoby wybierają prezydenta - głowę państwa, głosują w wyborach itd.

Gość gość
a co ma prezydent do ntego?

Hej dziewczyny! Czy wie któraś czy podczas starań o dziecko można używać żelu feminum? Bo szybciej używaliśmy durexa ale na opakowaniu od niego napisane jest że może zmniejszać r***liwość plemników... a na feminum nic nie jest napisane:/