Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Mama powiedziała, że "muszę kogoś mieć"

Polecane posty

Gość dołektotalny

Nie chcialam zakładac kolejnego tematu, ale mi się płakać chce :( Muszę jej zdaniem kogoś mieć , "bo ona wiecznie żyć nie bedzie". No i chyba rozumiecie, czemu sie uwzielam na te tematy, jak slysze co kawalek cos takiego. Zapytalam, skad mam tego kogos wziac. Powiedziala, ze mam sie rozgladac. Mhm tak, rzucac na kazdego i modlic sie, zeby mnie nie zostawil juz nigdy ;/ To ironia oczywiscie to ostatnie zdanie. Ale juz mam tak zepsuty humor. Chcialabym spotkac jakas starsza panne i zeby mi z reka na sercu powiedziala, czy uwaza swoje zycie za tak bezuzyteczne i zmarnowane. Ja tylko wiem, ze mame zawiodlam.

kochana nie przejmuj się 🌼 w swoim czasie znajdziesz, a gderanie i przygadywanei to domena ludzka, a wiem że im bliższa osoba tym bardziej rani 🌼

Ona chyba zapomniala, ze malzenstwo to seks. Dla mnie seks z kims, kto mi sie nie podoba, to jak prostytucja. Dla niej tylko wazne, zebym nie byla sama na swiecie. 28 lat to juz nie znajde. Czuje presje juz za duza otoczenia. Nie dziwie sie juz ludziom, ze biora slub, bo rodzice im truja.

Mezczyzni, ktorzy mi sie podobaja, sa na 10000% zajeci wszyscy. Poza tym mi sie nie chce latac po miescie i robic idiotke z siebie, a teraz chce mi sie plakac. Nie ma to jak rodzina, cale Twoje zycie sprowadzic do tego , ze nie masz pary. Przeciez to sie nie chce ani pracowac ani nic. Zebym miala 10 firm, 20 samochodow i dobry humor to i tak ci powiedza, ze sama sobie nie dasz rady i jestes nic nie warta :(

Fiku, przypuszczam, ze macie troche smiechu z moich tematow. Ale i tak dzieki za pierwszy wpis :) Dzis to mam naprawde zly humor...

"Mezczyzni, ktorzy mi sie podobaja, sa na 10000% zajeci wszyscy." X Skąd ta pewność?? Wielu jest takich którym związek się rozpadł i zostali na lodzie X " Poza tym mi sie nie chce latac po miescie i robic idiotke z siebie, a teraz chce mi sie plakac." X Nikt Cebie nie zmusza ja Ci tylko dałem spsób co nie znaczy że masz to zrobić. Masz coś na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=rgDonuERPzQ

"Fiku, przypuszczam, ze macie troche smiechu z moich tematow. " X Z tego że komuś się życie nie układa tak jak by chciał śmieją się tylko osoby bez ogłady, kultury osobistej i empatii.

"Wielu jest takich którym związek się rozpadł i zostali na lodzie" Nie znam takich, wszystkim sie wspaniale uklada, a ci, ktorzy mi sie podobali poznali milosc w liceum. Apropos piosenki to mi tez zycie przelatuje przed oczami i zyje w koszmarze (dzisiaj) :P fajna melodia.

"ale słodkie prowo" Powiedziała dysfunkcjonalna która ma też problem ze znalezieniem swojej połówki. Po co wojujesz z kimś kto ma ten sam problem co Ty?

"Nie znam takich, wszystkim sie wspaniale uklada, a ci, ktorzy mi sie podobali poznali milosc w liceum." X Ja za to wielu znam :) " Apropos piosenki to mi tez zycie przelatuje przed oczami i zyje w koszmarze (dzisiaj) fajna melodia" X Najważniejsze to wziąć do serca refren "I will not die I'll wait here for you" :)

"Po co wojujesz z kimś kto ma ten sam problem co Ty?" Chyba, ze pracuje dla kafe. Ja nie, ale nikt mi nie wierzy i tak juz. Powinnam olac to co mi mama mowi, ale skoro mi czasami brak kogos i ona jeszcze powie swoje, to ja sie czuje jak zero juz. Kurcze, to nie jest proste isc i kogos znalezc. Z reszta po co tak. Potem uslugiwac cale zycie , zeby mnie nie zostawil, bo wtedy bede znowu sama?

Gość gość nr1
mam to samo. mam29lat. w pewnym sensie nasze mamy maja racje, ze niefajnie byc samemu. na szczescie granica wieku sie przesunela i duzo jest teraz singli okolo 30-tki.

Pavlo1985 , coś Ci się p**********o. cytat, kmiocie,jak chcesz o tym porozmawiać:D były tu już wersje, że nie widziałam ojca 10 lat:D

Paweł, facet, który ma entą partnerkę NICZEGO nie rozumie. Przeżyj 24 lata samotnie, bez nikogo do kogo mozesz sie przytyulić, to zrozumiesz, a teraz jesteś śmieszny.

Ja jakby miala dziecko, to w zyciu bym mu tak nie powiedziala. Staralabym sie tylko nauczyc tego, co jest potrzebne, zeby przezyc/utrzymac sie i juz. Takie slowa nie sa motywujace. Moze ja jestemn po prostu takim czlowiekiem, ktory z nikim nigdy nie bedzie, bo ma takie charakter i nieszczescie w tych sprawach.

"Paweł, facet, który ma entą partnerkę NICZEGO nie rozumie." X Serio? Każdy kiedyś był sam bez żadnego partnera więc śmiem twierdzić fikuś że conieco mogę to zrozumieć jako że pierwszy związek zaczelem dosyć późno X "Przeżyj 24 lata samotnie, bez nikogo do kogo mozesz sie przytyulić, to zrozumiesz, a teraz jesteś śmieszny." 20 lat to za mało?? :P

J nie mam nikogo przez 28 lat oprocz krotkich epizodow. Ale oni nie byli "moi". Mysle, ze nauczylam sie juz zyc z tym, a moja mama mi takie rzeczy mowi. Przeciez ja i tak zyje sama i tak, z mama nie siedze, wiec nie wiem o co jej chodzi.

masz racje Pawle, obracam się w innym towarzystwie, świadomie, nie chciałabym faceta z twojego towarzystwa.

Gość gość
kolejna ktora uwaza ze jej sie wszystko nalezy :D ogarnij sie dziewczyno i zacznij dzialac masz 28 lat niedlugo stara panna zostaniesz i juz nikt cie nie zechce !

"coś Ci się p**********o. cytat, kmiocie,jak chcesz o tym porozmawiać były tu już wersje, że nie widziałam ojca 10 lat" X Czyli twierdzisz że nie jesteś dysfunkcyjna a mimo to założyłaś temat pt "mam 24 lata a nie dorosłam psychicznie" ?? :D