Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Mama powiedziała, że "muszę kogoś mieć"

Polecane posty

"masz racje Pawle, obracam się w innym towarzystwie, świadomie, nie chciałabym faceta z twojego towarzystwa." X Skąd ten post ociekający jadem? Zrobiłem Ci coś? Nie licząc jednego tematu na którym się pożarliśmy :P

"tak, za mało, tym bardziej że jesteś facetem, a faceci później zaczynają życie uczuciowe" X Kto tak twierdzi?? Cosmopolitan?? Proszę Cie fiku przecież nie od dzisiaj wiadomo że każdy dojrzewa w innym tempie. Jedna kobieta dojrzeje do związku w wieku 14 lat a inna w wieku 30. To samo tyczy się mężczyzn. Utarty schemat że dziewczyny zaczynają zycie uczuciowe w wieku 14 lat a chłopcy w wieku lat 17 to jeden wielki mit

"ehm. dobrze, że Cię na tym temacie nie ma i zaproszenia nie dostaniesz, a jest całkiem miło" X Po pierwsze już na tym temacie byłem jakbyś nie zauważyła. Po drugie jak będę chciał to znów tam zajrzę i na żadne zaproszenie czekać nie muszę bo mimo że Ty założyłaś temat to kontroli nad tym kto w nim się udziela nie masz :D Sory za offtopa dołku

Pawle, to było po prostu stwierdzenie faktu, jestes ok, ale nie jesteś facetem dla mnie, tacy jak Ty są wolni, ale z takim facetem nigdy nei będę szczęśliwa, więc stwierdzenia, że są wolni faceci tylko mnie irytują. Są wolni faceci - Ci których fajne kobiety nie chcą, bo są nieatrakcyjni jako mężczyźni.

Nic sie nei stalo, na kafe sa sami znajomi w koncu. Moja mama musi na mnie patrzec jak na nieudacznika. Mam studia, prace i nie cpam, a czuje sie jakby bylo na odwrot. 28 lat bez faceta, nawet ja w to nie wierze, chociaz mam takie znajome...

Fiku, apropos nieatrakcyjnosci (ale nie w kontekscie Pavlo), to moja mama uwaza, ze kazdy facet, ktory nie pije i jest spokojny, bedzie dla mnie dobrym partnerem i ze szukam nie wiadomo kogo.

Gość abdul wisimulacha
dolek head up wakacje sie zaczely, smignij nad morze tam pelno fajnych kolesi, moze pogoda dopisze i cos ustrzelisz;)

"Pawle, to było po prostu stwierdzenie faktu, jestes ok, ale nie jesteś facetem dla mnie, tacy jak Ty są wolni, ale z takim facetem nigdy nei będę szczęśliwa, więc stwierdzenia, że są wolni faceci tylko mnie irytują. Są wolni faceci - Ci których fajne kobiety nie chcą, bo są nieatrakcyjni jako mężczyźni." X A skąd wiesz żem nieatrakcyjny jest? To że napisałem że do Brada Pitta mi daleko nie oznacza odrazu że jestem podobny do Quazimoda :P Po drugie nie pisałem o sobie :)

Nieatrakcyjni całościowo, zatem intelektualnie i osobowościowo. Jesteś z nie mojej bajki. Nigdy nie gustowałam w typowych przystojniakach, no za wyjatkeim przystojnego bruneta w okularach ;)

Opuściłam na czas urlopu nasz piękny kraj,a co za tym idzie kompletnie zapomnialam o problemie.Jakoś tak teraz mi to wisi mówiąc brutalnie.Wyzerowałam się totalnie.:-)

"Nieatrakcyjni całościowo, zatem intelektualnie i osobowościowo. Jesteś z nie mojej bajki." X Fiku jak można oceniać całościowo osobę z forum znając tylko i wyłącznie jej wpisy?? :D X "Nigdy nie gustowałam w typowych przystojniakach, no za wyjatkeim przystojnego bruneta w okularach" X Jakbyś nie gustowała w typowych przystojniakach to nie byłabyś do tej pory sama :P

O, fajnie, gdzie bylas? Sama sie odwazylas czy kolezanki sie znalazly? No a widzisz, co mi dzis mama powiedziala- wlasnie sobie o problemie moim przypomnialam.

Zwiedzalam z koleżanką Skandynawię.Bylysmy tam prywatnie.Bardzo się odstresowalam.Nawet nie myślałam o związkach,facetach,jakoś mi to wyleciało z głowy tyle się działo.

"Pawełku, gustowałam w normalnych facetach (pomijając przystojnego bruneta w okularach" X W takim razie skoro do tej pory nikt się nie znalazł to mierzyłaś zbyt wysoko :P

"Pawełku, wpisy dużo mówią o osobie piszące" X Owszem nie twierdze że nie ale ocenianie ogółu czlowieka po jego wpisach to dość kontrowersyjna metoda i często ma się nijak do realnego charakteru człowieka

Pawełku, ludzi ocenia sie po tym jak się zachowują i co mówią. Jak się przedstawiłeś tak cie widzę. Jest to tylko częściowy obraz, ale pozwala mi wysnuć wnioski, które wysnułam.

Gość gość
spoko masz mamę:)

Gość Heniu
"Mezczyzni, ktorzy mi sie podobaja, sa na 10000% zajeci wszyscy" - to chyba znasz już swój problem? Spotykałem takich dziesiątki - stawałem się nagle dla nich atrakcyjny gdy lansowałem się z jakąś super cizią. I potraficie tak latami wzdychać do żonatego kombinując jakby tu go żonce podebrać. Albo odwieczny babski problem: podoba wam się facet który innym też się podoba. I potem oczywiście pretensje do faceta, że dziewczynom się podoba. Albo te gapienie się i dostrzeganie tylko pary albo przystojniaków. Można dużo fajnych ludzi poznać tylko trzeba być mniej płytkim i wychylić się trochę poza stereotypy.

Gość gość
Heniu a ty lecisz na brzydkie, ktore sie kolegom nie podobaja? Hmm?

Gość Heniu
Z moich 10 dziewczyn tylko dwie były jakieś super ładne. Reszta bym powiedział że przeciętne albo nawet poniżej. Akceptuję z wyglądu minimum 75% dziewczyn i nie muszę uganiać się za super laskami by sobie coś udowodnić - jestem zaj....y i taki też się czuję :) Miałem już etap uganiania się za laskami i chwalenia nimi przed kolegami - jak miałem 20 lat. Teraz jak patrzę na tych facetów płaszczących się przed tymi ciziami to mi ich żal. I nawet jakbym sobie wziął taką super laskę to świadomie bym wiedział w co się pcham - bo już to przerabiałem, ciągłe "uuuu, ale d...a", listy i smsy od adoratorów, zaczepki non stop. Zostawisz samą na 5 minut już jakiś facet przy niej :) Do lansowania się ok ale trzeba chyba w końcu dorosnąć, co?

jestem piękna, ale nie wyglądam jak pusta laska, faceci nei śmią do mnei uderzać w sposób prymitywny, zatem teoria Henia błędna, co innego spotykać sie z ładną kobietą, co innego z kobietą, która ma siano w głowie i do teog jest ładna.