Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia123456789

nie wiem czy nie jestem w ciazy

Polecane posty

Gość zuzia123456789

witajcie... jestem po 5 dniach od stosunku..... czuje sie fatalnie, bolą mnie piersi.. miałam gorącznk ( 37 ). dziś poszłam do lekarza ale on też nic wielkiego nie powiedział mi. tylko żebym sie nie martwila i takie tam.. LUDZIE! POMÓŻCIE! CZY JESTEM W CIĄZY, a objawy sa tak szybko widoczne..?

Gość gość
wez sie ogarnij :/ 5 dni .......... :/

Gość gość
nie słyszałam aby goraczka byla objawem ciazy :/

Gość gość
Witam, dziewczyny mam pytanie od 5 dni biorę tabletki antykoncepcyjne naraye nie jest to moje pierwsze opakowanie, podczas stosunku pękła nam prezerwatywa było po wytrysku czy jest ryzyko zajścia w ciąże?

Gość gość
Witam, dziewczyny mam pytanie od 5 dni biorę tabletki antykoncepcyjne naraye nie jest to moje pierwsze opakowanie, podczas stosunku pękła nam prezerwatywa było po wytrysku czy jest ryzyko zajścia w ciąże?

Gość gość
Jest ryzyko ciąży

Gość gość
Nie zgadzam sie z przedmówczynia. Kochana, jesli to nie pierwsze opkowanie , a tabletki bierzesz systematycznie bez opoznien, od pierwszego dnia krawienia to jak wiesz maja juz swoje dzialanie. Chyba ze laczysz je np z jakims silnym antybiotykiem. Kurde nie sraszcie dziewczyny, po to sa tabletki. Ja jak zaczynalam brac, to wzielam odrazu z dniem okresu yasmin, a po krwawieniu kochalam sie z moim facetem do samego konca. One odrazu maja dzialanie, glowa do gory no stres :) jesli dobrze je zażywałaś i bez innych wydziwien.. aaa dodam ze kopcilam jak smok wtedy ;) co podobno tez niby je oslabia

Gość gość
Dziękuje, za konkretną odpowiedź. Tabletki biorę regularnie nie miałam biegunki, wymiotów itp. To jest moje 5 opakowanie. Pierwsze wzięłam 1 dnia miesiączki pozostałe 8 dnia po miesiączce. Nie brałam antybiotyków ani innych leków. Jeszcze raz dziękuję za normalna odpowiedź :)

Gość gość
...Pierwsze wzięłam 1 dnia miesiączki pozostałe 8 dnia po miesiączce.... ???? Możesz napisać co oznacza 8 dnia po miesiączce???? Chyba 8 dnia po 7 dniach przerwy a nie 8 dnia po miesiączce?

Gość gość
nie logicznie napisałam, pierwsze opakowanie wzięłam od 1 dnia miesiączki, kolejne po 7 dniowej przerwie

Gość gość
no to nie masz się co martwić, skoro bierzesz tak jak należy. I prezerwatywa w tym przypadku do niczego niepotrzebna. Po to własnie bierzesz tabletki

Gość gość
dziękuję za odpowiedź. Miłego weekendu życzę :)

Gość gość
nawzajem :)

Gość gość
Bierzesz tabletki,przestrzegasz czasu to o co sie martwisz.Po co są ci potrzebne gumki.Używając gunek to tak jak bys calowała się przez folię.Jakie masz z tego stosunku uczucia.Dobrze pomyslałaś o zabezpieczeniu to o co się martwisz..Tak dalej postepuj to napewno nie zaciążysz i ze stosunku bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź po prostu bez sensu panikuję!!! Wiem, że przy tabletkach nie jest łatwo zajść w ciążę przy regularnym braniu, bez wymiotów, biegunek itp. Pozdrawiam