Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realny.Stalker

Narzecona kumpla o ktorej za duzo mysle kolejny juz raz

Polecane posty

Gość Realny.Stalker

mam dobrego kumpla moze przyjaciela jest on zareczony z dziewczyna dzwudziestolatka taka niska niestety jest to taka parka romantykow jak z noweli nierozlaczni ona wszedzie za nim lazi co wk**wia mnie na maksa nigdzie nie mozna z nim wyjsc pogadac porobic cos totalnie nic bo wszedzie ona lezie jak przywiazana do nieego niewidzialnym sznurkiem lazi marudzi jak to baba taka kula u nogi albo balast... ALE TO NIE TO JEST ""PROBLEMEM"" a wiec skoro bylem skazany na jej towarzystwo to w koncu sie przyzwyczailem zaczelem z nia gadac byla na kazdej imprezie na ktora szedl kumpel nawet do kibla szli razem i chcac nie chcac zostala tez moja najlepsza kumpela nie z wyboru ale z przymusu... jakis czas temu ona kilka razy dala wprost do zrozumienia ze ma mnie za inteligentnego ostatnio jescze w rozmowie dowalila mi dziwnym tekstem "moj narzeczony nie lubi tego a tego a ja to lubie bla bla..." ale nie bylo to zwierzanie z problemu raczej pochwalenie sie... z kolei ja odkad sie do niej przyzwyczailem zaczelem coraz czesciej w rozmowach przy ktorych obowiazkowo zawsze ona musi byc odruchowo i niekontrolowanie zwracac sie do niej bardziej niz do kumpla momentami nawet go wgl olewajac! i od jakiegos czasu co mnie zadziwilo patrze na nia typowo jako na OBIEKT SEKSUALNY przyznam ze nawet fantazjowalem o seksie z nia... TAK BYLO DO TEJ PORY narazie zredukowalem kontakty z nia no ale jej czynnika wyeliminowac sie nie da dzis bylismy razem na imprezie w duzym gronie... NIESTETY ja wciaz myslalem o niej w tej samej kategori do tego gdy jeden znajomy uznal za zabawne poruszac temat "trojkatow" .... jedyna chyba nadzieja ze niedlugo zamieskaja razem co planuja i wyprowadza sie dosc daleko bym nie mogl ich widziec zbyt czesto co o tym wszystkim sadzicie?

Gość gość
Przejdzie Ci gdy zajdzie w ciążę :) możesz ich do tego pogonić. I ograniczyć kontakty, nie ma zmiłuj się :) możesz zwierzyć się kumplowi, on juz wtedy o to zadba.

Gość gość
ee tam, ja przeczytalam

juz je ograniczylem wtedy kiedy byl tego "szczyt" bywalem u nich codziennie zaczelem doslownie widziec ze puszca mi jakies "znaki" tylko czy tak bylo naprawde czy sobie to uroilem tego niewiem

Gość gość
idz sie lecz psie

Gość gość
to TY jestes trol :D

Gość gość
j****y trolu