Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin z naprawdę dużym

Po roku regularnego używania pompki do penisa osiągnąłem 24cm w erekcji

Polecane posty

Zanim zacząłem jej używać miałem 21cm. I pewnie zaraz jakaś głupia suka mi wyskoczy z tekstem, że wcześniej był wystarczająco duży, a długość fiuta się nie liczy, tylko to jak się go używa w zadowoleniu kobiety. Ale ja mam głęboko w d***ee wasze zadowolenie, orgazmy czy satysfakcję z seksu. Ja po prostu uwielbiam tę chwilę jak po wyrwaniu jakiejś głupiej suki (najlepiej jak najmniejszej, filigranowej) biorą ją do siebie, zdejmuję majtki, a ona widzi mojego gigantycznego i pulsującego z podniecenia penisa. Lubię ten zachwyt i zszokowanie w jej oczach, który momentalnie zamienia się w strach po uświadomieniu sobie, że przecież tą maczugą będzie zaraz penetrowana... ale już nie ma suko ucieczki - drzwi są zaryglowane i choćbyś się wyrywała, płakała, krzyczała czy krwawiła to nie wyjdziesz bez bolesnego przerżnięcia. :-) Pozdrawiam małe fiutki.

Gość gość
Ta pewnie he he , chyba w snach bo ja bym Ciebie o g***t posądziła i poszedłbys do ciupy .Tam dopiero dałbys popis i Tobie tez by pewnie kazda dziure penetrowali :P

Gość gość
te pompki dłużej używane moga spowodowac problemy z krążeniem

Oskarżyć to sobie o g***t możesz na amerykańskich filmach. Sama wchodzi do łóżka a potem ucieka, bo się długości przestraszyła? Policjanci na posterunku jakby to usłyszeli mieliby spazmy śmiechu. :-D Na tyle kobitek które trochę przyg****iłem to jeszcze żadna mnie nie ścigała po sądach. :-)

Gość Grunt to mieć w życiu hobby
:classic_cool: 🖐️

Gość gość
To uwazaj Marcinie , laba kiedyś sie kązdemu konczy , i trafisz na taka że dosłownie sie obsrasz ze strachu :)

Gość gość
up