Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

qrwa wróciłam z miasta i chyba udusze teściową...!!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w małym mieście. Chodząc po sklepach dowiedziałam się że moja teścowa chodzi i pokazuje wszystkim zdjęcia mojego syna, rozpowiada że byłam taka niezdarna po cc że jej syn musiał się mną opiekować. Ile to ona nam nie musiałą pomagać ( jej pomaganie polegało na przyjechaniu i picu kawy, obiedzie i kolacji, po czym znudzona odjeżdzała ok 22). Pół sprzedawców widziało zdjęcia mojego syna i MNIE z porodu, wiedzą ile waży mierzy, co je, jak śpi itp Qrwa chodzi i rozpowiada o moich intymnych sprawach:( rozmawiając z mężem stwierdził: jej wnuk i ma prawo! Prawo do rozpierdaxxx mi życia...:(

Gość gość
Nie rozumiem czym ci tak rozp********a życie?? To jeszcze nie katastrofa przecież , że mówi o swoim wnuku ( fakt o intymnych sprawach nie powinna) ale gdzie tu rozpierdalanie zycia ?

Gość gość
Twoja teściowa to j****a wiedźma i zołza! Jakby moja tak zrobiła to bym ją z******a! A wiem, że tak będzie robić, bo na drugą synową nadaje równo, że jej synusiowi źle przy niej (bo jej chłopak przy dzieciach pomaga)

Gość gość
Ja też mam teściową , że nadaje na mnie , że hoho ..... Ale mam to w d***e, ja wiem jak jest i mój mąż też się tym nie przejmuje - teściówki chyba tak wszystkie maja

Gość gość
a po co się robi zdjęcia w czasie porodu? tak z ciekawości pytam

Gość gość
ja bym chyba udusiła męża za to że nie reaguje. współczuję maminsynka..

Gość gość
robienie ze mnie sieroty, niezaradnej i głupiej małolaty. Chcialabyś żeby Twoje zdjęcie po porodzie obiegło całe miasto. Żeby wszyscy wiedzieli gdzie masz rozstępy i ile przytyłaś. Zdjęcia mojego dziecka ą dla nas i dla rodziny a nie OBCYCH ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Wchodzę do TESCO a tam mi babka przy kasie wyjezdza że widziałą zdjęcia, do pasmanterii to samo a ja je pierwszy raz na oczy widzę!!!!

Gość gość
Ja robiłam na pamiątkę ale nie do pokazu dla całego świata

Gość gość
no wlasnie po cholere robicie sobie zdjecia zaraz po porodzie??

Gość gość
A powiedz mi jakim cudem teściowa miała twoje zdjęcia z porodu ??

Gość Mariaaaa
Masakra, jeżeli kiedyś urodze to nie chce żadnych fot zaraz po porodzie, dziecko mogą fotografować. Współczuje ci moja przyszła teściowa jest ok

Gość gość
nie w czasie porodu. Miała cc byłam spuchnięta i jeszcze kiedy przynieśli mi synka( po ok 3 h) wyglądałam nie ciekawie. Widać mi było cycki jak karmiłam, blada, spuchnięta strasznieeeee

Teściowa musi cię bardzo nie lubić, skoro obiegła całe miasto z twoim gołym zdjęciem.

Gość gość
No i pytam się skąd miała te zdjęcia?? Jeżeli sama jej pozwoliłaś na to to nie miej pretensji !

Gość gość
Mąż robił fotki małemu no i mnie też łapał. parę zrobił komórką i dostałą je moja mama i teściowa. Nie mam nic przeciwko że widziała je teściowa czy mama czy nawet teść. Po cesarce leży się 12 h i nawe po 12 h nie wyglądałąm dobrze. Ale chciał mieć pamiątkę dal siebie a nie dla pół miasta. Ryczeć się chce...

Gość gość
To jest Twoja wina ,ja nie mam takich zdjęć po porodzie ,bo i po co takie robić ,zdjęcia robi sie po aby powspominać dobre chwile a nie obolała po porodzie ,do tego fotek mieć nie musisz bo i tak będziesz pamiętać te chwilę .

Gość gość
No i co teściowa z komórką Twojego męża latała po mieście .

Gość lala mała
Bez przesady to nie jest koniec świata !! W miejscu publicznym nie karmiłaś nigdy piersią?? Przecież tojest naturalne . Dla mnie by było gorsze to ,że mówi o mnie " niezaradna "

Gość gość
Dziwni jesteście po obdarowujecie sie takim fotami ,rozumie mały ale po co wykończona mama ,wiń tego co te zdjęcia teściowej dał .

Gość gość
Zgadzam sie z osobami ktore mowia ze to twoja wina, nie trzeba bylo pozwalac na to aby zdjecia z porodu obieglo twoja rodzine, ja z porodu mam jedno zdjecie na meza telefonie gdy wdycham gaz ale nie ma tam zadnej golizny, mimo to nikt nie ma prawa tego ogladac, to zbyt intymne, jesli jie mialas nic przeciwko aby mam czy tesciowa re zdjecia widzialy to za co chcesz tesciowa rozszarpac, trzeba bylo myslec. Takie zdjecia sa dla ciebie i dla meza, nie dla mamusi, rodzina to teraz wy nie mamusia, dla mamusi moze byc zdjecie wnuczka i to wsYstko

A po cholerę chwaliliście się zdjęciami z porodu :o ? Są takie chwile w życiu że swoje przeżycia warto zostawić dla siebie i męża. A to że się chwali ile dziecko śpi,ile je,ile waży ....to nic dziwnego i strasznego. Każda babcia tak ma !

Gość gość
a ja autorke rozumiem. Jezlei dajesz teściowej/mamie/tacie zdjęcia po porodzie to po to aby były dla nich a nie po to aby obcym ludziom je pokazywac i jeszcze obgadywac jaka to synowa niezaradna była. A Twój mąż to tez ciota. To jej wnuk, ale wasz syn, a na zdjęciach jestes Ty! powinien zareagowac i ty tez powinnaś. Powiedz tesciowej ze sobie atkich sytuacji nie zyczysz i że w takim razie ma oddac Ci te zdjecia. Masz wredną teściową. A do tych bab, które mówią, że to wina autorki- a gdybyście wy zwierzały się z czegos swojej najlepszej przyjaciółce, a ona to rozpowiedziałą to co? - no tez wasza wina, po co to jje mówiłyście...a moze dlatego, że miałyście do niej zaufanie....autorka tez pewnie ufała tesciowej a ta okazała się niezła suczą

Gość gość
Nie dawaj jej zdjec ktore nie chcesz zeby ktos ogladal ,jak przychodzi to na max1h a pozatym powiedzialabm jej co ci sie nie podoba i zeby wiedzuaka ze wiesz

Gość gość
widzę że niektórym strasznie ciężko się czyta ze zrozumieniem!! Kiedy mąż robił zdjęcia małemu telefonem komórkowym MNIE TEŻ CZASEM ZAŁAPAŁ!!!! Potem wysłał te zdjęcie teściowej i mamie!!! Nie pozowałam z gołą pipą i cyckami bo chciałam!

Gość gościówa 22
Więc to twój mąż zawinił a nie teściowa !!!!!!!!!!! Możesz mieć tylko pretensje do niego że takie zdjęcia wysyła mamusi!!!

Gość gość
po co wy sie wiazecie z facetami z prostackich, patologicznych rodzin? Potem sa takie efekty :O