Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystikal....

co ja dzis widzialam-jestem w szoku !

Polecane posty

Gość gość
A nikt normalny nie nazwie rodzin wielodzietnych "psychiczni ludzie" Wiec moze zacznij od siebie wyzywanie?

Gość gość
to rodzice są psychiczni, bo to nie wina dzieci, że mają p************h rodziców, którzy kopulują się jak króliki

Gość gość
krystikal.... " I pomysl sobie czy zwracanie matce uwagi zmieniloby cos? bo watpie, oczy ma i chyba widziala przed wyjsciem z domu, jakie brudne sa dzieci. A jednak miala to gdzies." :D Aha. Ale pisanina na kafe na pewno cos zmieni w zyciu tej rodziny, prawda? Czujesz sie lepiej, dowartosciowalas sie? Jacy brzydcy ludzie, brudni, smrod od nich czuc i fetro a ja jestem taka wspaniala, taka czysta, taka dobra mama i zadbana kobietka :D Lepiej ci? Jaki cel mialas w zalozeniu tego topiku? Ploty? Dowartosciowanie siebie? Zgnojenie innych bo w grupie tak fajnie sie szczeka? Jaki cel jest tego topiku? :O

Gość gość
Autorko a dlaczego ty się tylko tej matki dzieci czepiasz co? dzieci maja tez ojca .

Gość gość
A nie przyszlo Ci do glowy, ze moga nie miec w domu cieplej wody lub w ogole nie miec wody, albo co gorsza, moze sa bezdomni??? Trzeba bylo zaproponowac im prysznic u siebie i czyste ubrania. Byc moze ulzyloby Tobie...