Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigracja w wieku 27 lat - co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, mąż 28. mieszkamy w dużym mieście. Mieszkanie na kredyt. Pracujemy, zarabiamy, jest OK. Doszliśmy do wniosku, że męczy nas życie tutaj. Wyścig szczurów, wiecznie klody pod nogi, stres, zero radości z życia. Maż jest inżynierem, ma zawód po którym w mieście, w którym mieszkamy srednio z pracą. Ja pracuję w korporacji, znam języki. Pomyslelismy, żeby podciagnąć ang, przetłumaczyć dyplomy i heja za wielką wodę. Mamy tam rodzinę, która siedzi na florydzie od 20 lat. byłoby się gdzie zaczepić. Co myślicie? Warto rzucić życie tu i wyjechać za szczęsciem?

Gość Ania12312321
myślę ,że warto

Gość gość
zapytaj rodziny czy za wielką wodę jeszcze warto :) a to że w wieku 28lat ....jak najbardziej !

Gość gość
wiadomo, że czasy wielkiego booom na Amerykę minęły. Ale chodzi mi o tamtejszy klimat, ciepło, słońce, ludzie pozytywni, inne zycie... może przesadzam, może widzę świat w różowych barwach, ale myślę, że fajnie byłoby gdyby nasze dziecko urodziło się tam i miało szansę na lepsze życie.

Gość gość
zazdroszcze, ja tez widze Ameryke w rozowych barwach, i duzo bym dala zeby tam sie urodzic,tam zyc,pracowac.. gleboko we mnie siedzi takie przemyslenie ,chocbym chciala to nie umiem go zmienic