Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literak

Odzywanie się po jakimś czasie.

Polecane posty

Gość literak

czy to ma sens? jesli sprawa tyczy sie kogos komu oddalismy troche swego serca i ciezko jest o takiej osobie zapomniec. majac swiadomosc ze ta osoba moze miec kogos ale w mysl zasady "nie dowiesz sie jesli nie sprobujesz".

Gość gość
no zalezy ile czasu mineło :P Wiesz po kilku latach to raczej byłoby dziwne ba, po kilku miesiącach nawet. Ale jak mineło 2-3 tygodnie to zcemu nei spróbowac. Ja tak zrobiłam i tylko upewniło mnie o ze nic ztego nie bezie, bo on juz ponownie sie nei odezwał do mnei. Mozesz sie odezwac, tak po mkoleżeńsku po prstu i nie nastawiaj się na nic. Po prostu znajomość. Jeżeli ta druga osoba bedzie czuła to samo to odezwie sie do ciebie nastepnym razem a jeżeli sie nie odezwie to nie przeciagaj kontaktu w nieskończonośc.

Gość juli@
nie bede julia to mi nie pasuje

Gość gość
Tak to zalezy ile czasu uplynelo od od ostatniego kontaktu ale zawsze warto sprubowac

Gość gość
spróbować zawsze warto. przeciez nic nie tracisz, a jesli on sie nie odezwie chociażby mówiąc Ci, ze nic z tego nie będzie, to jest burakiem i tyle :)

Gość gość
A to chodzi o faceta czy kobiete

Gość StaszicaStory
Sądzę, że jeśli masz taką potrzebę, to oczywiście warto się odezwać:)

Gość gość
chodzi o kobiete. minely 2 lata. nie bylismy ze soba , nie rozstalismy sie tez w kolezenskich stosunkach ale wciaz nie moge o niej zapomniec

Gość literak
chodzi o kobiete. minely 2 lata. nie bylismy ze soba , nie rozstalismy sie tez w kolezenskich stosunkach ale wciaz nie moge o niej zapomniec

Gość gość
Warto