Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego macie problem czym kto karmi dziecko?!?

Polecane posty

Gość gość
Posta nie posła ;-)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość I co z tego, że 9/10 posła to "ja i ja "? To jak kobieta ma dziecko to obowiązkowo ma się przeksztalcic z wielkiego mlecznego cyca bez prawa do odpoczynku? lepiej być wielkim mlecznym cycem karmiąc swoje niemowlę niż kimś tak samolubnym jak ty.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Dlatego, że dajecie zły przykład młodemu pokoleniu, dlatego że przeszkadza wam że ja karmię powyżej roku, dlatego że dajecie dziecku coś gorszego, dlatego że jesteście chamskie, wulgarne wyzywając matki karmiące od krów co brzmi śmiesznie biorąc pod uwagę, że niejako krowy są lepszymi matkami niż wy, dając mleko dla waszych pociech, a wy z radością przekazujecie im krowi materiał genetyczny, bo mm zawiera składniki wspomagające rozwój kopyt i rogów. W przeciwieństwie do waszych dzieci, nasze otrzymują ludzkie komórki macierzyste. xxxxxxx no właśnie to wasze dzieci i wnuki będą krowami mającymi dodatek krowiego materiału genetycznego, proszę nie dyskryminować innych ssaków i wyzywać matki karmiące od szympansów, koni, królików, świń, kotów, psów, chomików, kóz, owiec, zebr, żyraf, słoni itd

Gość to jest proste jak drut
jedna chce byc wielkim mlecznym cycem, a druga nie chce i ani jednej ani drugiej nic do cudzych wyborow. Zrozumialy mleczne cyce i nie mleczne cyce? zajmijcie sie swoimi albo mlecznymi wymionami albo dziecmi i przestance jedna z druga naskakiwac na siebie:O To dopiero dajecie dobry przyklad wyzwiskami:O

Gość gość
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/mama-po-porodzie/mleko-modyfikowane-coraz-lepsze-i-bardziej-wartosciowe_35246.html ja byłam karmiona piersią, a w wieku 3-4 lat było tak: antybiotyk, maks 2 tygodnie bez, znów antybiotyk i tak w kółko, jakoś mnie nie uchroniło (dostawałam do 2 roku życia) mam padaczkę i inne choroby, a moja mama i ciocia? całe życie zdrowe, zero chorób a karmione mm :)

Gość gość
I znow kłótnia i co lepsze i badania. Dziwcko jest każde inne i jedno karmione mm ciagle choruje i ogólnie skabe itd a inne mądre zdrowe i juz.w rodzinie mojej różnie karmilo się dzieci i nikt nie komentował czy tak czy siak.a mam kuzyna który karmiony był piersią bo tak wypadało,urodzony silami natury w meczarniach a mało rozgarnięty,głupawy,no oferma,z niczym sobie nie radzi,ciagle chorował a jego siostry na butli od razu i przez cc urodzone,wysokie,mądre fajne i tak by mozna bylo wymieniać,inni kuzyni tylko na piersi i utalentowane,jeden pilotem,drugi tancerzem i co,zasluga mleka z piersi?a skąd,po prostu tak jest.roznie.mm są spoko jak dla mnie i pierś tez,każdy wybiera jak chce,ja karmiłam i tak i tak.nie rozczulalam się nad karmieniem piersią i nie przeżywałam ze potem karmiłam mm a dziecko mam zdrowe i normalne.nie przeszkadza mi jak matki karmią publicznie ale sama nie lubiłam tego robić.dziwcko rodzilam naturalnie i mi się podobało bo łatwy był poród a operacji sie boje i tyle.

Gość 12451MK
najlepsze jest to, że te karmiące piersią są po prostu zazdrosne:D po pierwsze często to typowe kury domowe, uwiązane do dziecka, a po drugie są nieatrakcyjne i mają brzydkie obwisłe piersi i niedługo męzowie zaczną je zdradzac niestety.

Gość gość
Przecież tu się o wszystko kłócą,zawsze w jakims temacie są wyzwiska :o nie ma poszanowania do siebie... I to kobiety żeby tak bluzgaly to szok. Matki..

Gość gumka do ściernia
a ja mam głęboko w nosie czym kto karmi swojego dzieciaka, byle karmił.

Gość gość
A ja mojego dziecka w ogóle nie karmię i żyje:D

jestem w ciazy I nonstop mi doradzaja ze cycem mam karmic...w*****a mnie to.obcy ludzie w ogole,co komu do tego...planuje ze 3 miesiace cyckiem a potem butla bo do pracy musze wrocic.niech kazda karmi jak tam chce.

Gość gość
czyli idziesz na łatwiznę, bo można spokojnie karmić i pracować na etacie. Nie ma czego wam zazdrościć, co to za problem iść do sklepu i kupić mm? Wy nie możecie wyjąć piersi i nakarmić, kto tu komu może zazdrościć? Co do zdrady przekupiuję z sąsiedniego tematu 30.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość macie takich prymitywnych mężów, czy tylko tak źle o nich myślicie? Wasi nie chcą wszystkiego co najlepsze dla dzieci? Macie rozpłodowych buchajów, których podniecają babki z poro filmów? Przeraża mnie to w jakim kierunku zmierza ludzkość, matki bez instynktu i faceci włażący na wszystko co ma spódniczkę i chętnie ją unosi.

w zbedne dyskusje nie wdaje sie. karmienie mojego dziecka piersia czy butla to temat do uzgodnienia z moim mezem a nie z "gosc" na kafe.

Gość tak mi się spodobało, skopiuję
wydedukowałam skąd się bierze określenie "leniwe krowy" na kobiety nie karmiące piersią (pomijając te kilka procent, które nie może kp) to proste od mleka, które podają swoim dzieciom, skoro jest to mleko krowie a one są matkami - to muszą być krowami :D

Gość 12451MK
a to zycie trzeba sobie utrudniac? nie mozna normalnie pracowac na utrzymanie rodziny i wlasna emeryture, a nie byc utrzymanka? a co dziwnego jest w tym ze mezczyznom podobaja sie atrakcyjne kobiety? zawsze tak bylo, jest i bedzie. Nie łudz sie, ze kiedy bylo inaczej i meza podniecaly zwisy zonki. Szukal sobie dyskretnej kochanki. Zycie trzeba sobie ułatwiac i usprawniać, a nie robic z siebie meczennice. Rozumiem, ze nie masz pralki tylko pierzesz recznie w rzece na tarce? Zeby nie isc na łatwizne:D

Gość gość
a ty myślisz że jak się karmi to nie można być atrakcyjną dla męża? Może dla twojego prostaka nie... gdybym miała takiego jak ty to powiedziałabym do niego w*********j jak nie pasuje, na szczęście mój ma rozum, którego też używa. Mało tego, często robi dla dzieci wiele czytaj po twojemu "poświęca się" dla nich i zamiast leżeć z piwskiem po pracy bawi się z nimi.

Gość gość
nie doczytałam,to co matki karmiące to utrzymanki? Ha ha nie wytrzymam chodzę do pracy w czynie społecznym a mąż mnie utrzymuje, muszę powiedzieć w pracy żeby nie przelewali mi pensji :D

Gość elqwert
cieknacy cyc ma byc atrakcyjny :O?

Gość ula187767
Rodacy, na co się obrażacie? Że ktoś mówi prawdę jak było? Czy jesteście bolszewikami, takimi co nic nie maja i nigdy się nie dorobią bo wam się nie chce pracować. a jeśli się ktoś czegoś dorobił to pewnie złodziej i trzeba mu to zabrać pod byle pretekstem? Zauważyłem podobną postawę w czasach dzisiejszych w Polsce. Zabrać tym co tyrają i się czegoś dorabiają, bo mi się tyrać nie chce, a mam taki sam żołądek. I jeszcze robicie z tego religię i poczucie społecznej sprawiedliwości.