Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkksss

Co tym sądzicie? Jestem roztrzęsiona

Polecane posty

Gość kkkkkksss

Cześć. Od tygodnia spotykam się z pewnym chłopakiem, spotykamy się niemal codziennie, spędzamy całe popołudnia i wieczory aż do nocy. Było cudownie, co prawda kiedyś przyznał mi, że w głębi serca czuje jeszcze coś do byłeś z którą zerwał 3 tygodnie temu, ale że teraz to ja jestem ważna. Zabieral mnie do siebie do domu, poznał z rodzicami. A wczoraj wszystko się zepsuło, jego była do niego napisała, że jej zależy, ale on powiedział, że kłamie. Kiedy wrócił ode mnie ( było tak samo cudownie jak zawsze) wyłączył telefon,włączyłgo po kilku godzinach i powiedział, że podjął decyzje, że potrzbuje kilku dni czy tam tygodnia, dwóch samotności,żebym poczekała, żejestem ważna, że jestem księzniczką, ale nie chce mnie ranić łatając serce mną. Żemu przejdzie, że możemy pisać,tylko chce spotkania zawiesić bo nie chce mnie ranić ( dwa razy powiedział do mnie " Martyna" - imie jego byłej). cO OTYM myślicie? nie chce mnie? czy pisze prawdę? Pomożcie jestem rozstrzęsiona.

Gość Rapuncel
Ty jestes poprostu dla niego "materialem 2-go gatunku" on woli tamta,ale jak niewypali to i ty bedziesz dobra dopuki nie znajdzie czegos nowego.

Gość la królićek pijaćkany
zerwali 3 tyg temu a ty sie jeszcze pytasz? ile macie lat ?spotykacie sie codziennie? to chore a on cie wykorzystal bo czul sie samotny . znajdz kogos normalnego

Gość gość
jak dla mnie to cos tam do tej bylej jeszcze czuje ale do ciebie tez i sie zwyczajnie miota. Moim zdaniem facet jest w porzadku, bo szczery, wiec jak ci zalezy to poczekaj te dwa tygodnie co ci szkodzi :) tylo bez przesady, nie czekaj w nieskonczonosc

Gość gość
Ja mam 19, on 21. Wczoraj pisal, że wszystko co mi mówił ( że jetem najlepsza, że mnie uwielbia,że sie we mnie zakochał)

Gość anonim111111
Pomożcie :(

Gość gość
Dziewczyno sprawa jest prosta. Facet na pewno coś czuje do tamtej dziewczyny. Po pierwsze jeżeli wiedziałaś że rozstali się niedawno i po takim czasie on spotyka się z dziewczyną, to nie ma szans żeby to było coś poważnego. Faceci tak starają sie wyleczyć i wypełnić pustke. Sam fakt że chce sobie coś przemyśleć....w tym momencie sama powinnaś wykonać krok i to zakończyć, żeby mniej cierpieć jeżeli się zauroczyłaś.

Gość gość
Poczekaj za chłopakiem. Jemu jest napewno trudno. Mój chłopak do mnie napisał po miesiącu rozstania z byłą. Teraz jesteśmy ze sobą dwa lata.

Gość gość
trzy tygodnie? :D jaja sobie robisz? i w tych trzech tygodniach zapomniała o byłej, zaczął z tobą "poważny" związek, przypomniał sobie o byłej, prosi o tydzień do zastanowienia? co to ma być? zabawa lalkami? dorośnijcie ludzie! i nie wlcie z każdą dziecinną bzdurką na forum :O

Gość anonim111111
Dla mnie to nie dziecinna bzdurka, a jeśli przyszłaś/przyszedłeś mi dokopać. Udało się!

Gość gość
spotykaliscie sie tylko przez tydzien, to logiczne, ze w ciagu tych trech tygodni nie przestal kochac bylej.

Gość anonim111111
Tylko pytanie - co ja teraz mam zrobić?

Gość gość
"trochę" niedojrzali jesteście oboje... ktoś dobrze napisał że facet chce wypełnić pustkę, dużo facetów tak robi... Ja zresztą chyba sama tak się zachowuje jak koncze znajomosc na której mi zależało to muszę się wtedy pocieszyć... Lepiej jak to zakończysz. Jeśli nawet do ciebie wróci to może to wyniknąć z tego że była się dowie że się zdążył pocieszyć i go znowu kopnie w d**ę. Kiedyś też byłam w takiej sytuacji, zaczeliśmy chodzić po miesiącu od zerwania z jego byłą, byliśmy razem pół roku a miesiąc po naszym rozstaniu on się pocieszył moją "przyjaciółką"... A potem jeszcze długo próbował do mnie wrócić.. Co prawda teraz są razem, (nie)szczęśliwi, wpadli i wzięli ślub... No i chyba tylko dlatego ona może być pewna że jej nie zostawi...

Gość gość
nic, dalej zyc swoim zyciem i napewno nie nastawiac sie, ze on sie odezwie. i w zadnym wypadku nie odzywac sie pierwsza.

Gość gość
D*pek. Ja bym go sobie odpuściła już wtedy kiedy nazwał mnie pierwszy raz imieniem byłej :/ Nawet jeśli do siebie nie wrócą, to i tak ona będzie non stop między wami. Przerabiałam to. Odpuścisz sobie teraz to szybciej o nim zapomnisz. A potem będzie bolało już tak, że ciężko się będzie pozbierać. Znajdziesz takiego chłopaka, dla którego od razu i na 100% będziesz najlepsza i taka zostaniesz. Głowa do góry.

Gość gość
tu tylko samobójstwo pomoże :classic_cool:

Gość anonim111111
Chciałabym go sobie odpuścić nie potrafię :( w czasie naszych spotkań naprawdę traktował mnie jak księżniczkę, nawet jego rodzina powiedziała mi, że musi mnie bardzo lubić skoro mnie w taki sposób traktuje, jak żadną inną.A teraz nie umiem sobie z tym poradzić :(

Gość gość
on chce przetestować twoje obie dziurki

Gość gość
nie pisz, ze po tygodniu nie potrafisz sobie odpuscic chlopaka. to ze zaprosil cie do domu, nie musi nic znaczyc i to ze cie traktowal jak ksiezniczke, moze tez ozaczac, ze probowal zagluszyc swoje uczucia do bylej. Zwlaszcz, ze 2 razy w tak krotkim czasie nazwal cie imieniem tamtej, tzn, ze ona mu caly czas siedzi w glowie. Gdyby naprawde sie w tobie zakochal, to glupi sms od bylej by po nim splynal...

Kobieto....piszesz tak jakbyś za tydzień miała wyjść za niego za mąż...a ty PO TYGODNIU jesteś już roztrzęsiona???heh....a rób se co chcesz tylko samobójstwa nie popełniaj...

Gość gość
Wpadka Dody, nie bez podowu ludzie mowia ze ma za skromny ubior.Podczas wystepu wypadly jej piersi zza koszulki sami zobaczcie hehe kfd.pl/s/4qx9

Gość anonim111111
Napisałam po porade, nie po to byście mnie gnoili.

Gość gość
poprostu probojemy ci otworzyc oczy....bo ty slepo w niego zapatrzona, a on ma cie gdzies w tej chwili.

Gość gość
jesli to on z nia zerwal, to po co ona mu pisala, ze jej zalezy, a on na to ze klamie. Jakby faktycznie z nia zerwal, to wiadomo, ze jej zalezy i on tez by to wiedzial.

Gość anonim111111
Nie on zerwał, ona go zostawiła.

Gość anonim111111
A ona to typ dziewczyny, która lubi mieszać. Taka która, nie chce go mieć, ale nie chce pozwolić by on kogoś miał i był szczęśliwy. Bo jak się okazało - ma chłopaka.

Gość gość
pisalas, ze on zerwal. Jak ona go zostawila, to przestan juz nawet o nim myslec....

Gość anonim111111
To musiała mi się literówka wkraść, ona zerwała, nie on.