Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkksss

Co tym sądzicie? Jestem roztrzęsiona

Polecane posty

Gość gość
Może i masz te 19 lat ale rozumowanie 13-latki :D Czytając to myślałam, że pęknę ze śmiechu...masakra z tymi dzisiejszymi dzieciakami.

Gość anonim1111111
Nie napisałam po to byście mnie obrażali. Może i jestem głupia. Wiem, że nie mogę mu wierzyć, wiem, że pewnie wrócił do niej tylko po co te smsy, że dałby mi cały świat itd. Nie lepiej jest dla nas obu nawet drastycznie to zakończyć?

Gość gość
Rozumiem Cię, wiem że jest Ci ciężko, ale pierwsza się do niego nie odzywaj i trzymaj na dystans, nie traktuj tego zbyt poważnie, bo on jeszcze coś czuje do tamtej.

Gość gość
takie tematy sa najlepsze. glupia laska nie widzaca swojej ulomnosci i caly tlum ktory sie kloci i probuje ja nawracac co za poziom

Gość gość
a ile on ma lat?

Gość gość
przeciez to prowo!!!!!!

Gość anonim1111111
On ma 21, ja 19. To nie prowokacja, moja prawdziwa historia.

Gość gość
a on przystojny jakiś? :)

Gość anonim1111111
Przystojny. :) Podobał mi się zarówno z wyglądu jak i charakteru, choć teraz nie mogę stwierdzić, który charakter jest prawdziwy ( ten ze spotkań, czy ten z wczorjajszego zachowania bo powątpiewam w to, że ktoś z domowników wziął mi telefon i zrobił sobie pseudo żarcik, bo wydawało mi się, że mnie polubili).

Gość anonim1111111
Przystojny. :) Podobał mi się zarówno z wyglądu jak i charakteru, choć teraz nie mogę stwierdzić, który charakter jest prawdziwy ( ten ze spotkań, czy ten z wczorjajszego zachowania bo powątpiewam w to, że ktoś z domowników wziął mi telefon i zrobił sobie pseudo żarcik, bo wydawało mi się, że mnie polubili).

Gość anonim1111111
Mimo, że przysięgał na Boga, że to nie on to pisał, ja czuje ( mimo, że styl pisania i popełniane błędy nie pasują do niego), że właśnie on bedąc z nią na spotkaniu, za jej namową to napisał, a kiedy wrócił do domu zrobiło mu się zwyczajnie głupio czy szkoda. Bo gdyby mu w jakimś tam stopniu zależało ( napisał, że to ze mną chce być, o niej zapomnieć) kiedy go prosiłam przyjechałby.

Gość gość
On czy nie on, daj sobie z nim spokój. Gdyby mu zależało, to robiłby wiele, a nie robi. Wiem, ze jest Ci przykro, ale zasługujesz na kogoś lepszego. A to on zerwał z byłą czy on z nim? Czemu zerwali?

Gość anonim1111111
Najgorsze jest to, że w momencie kiedy przełamałam ból i powiedziałam sobie: " dość płaczu dziewczyno, nie w taki sytuacjach dawałaś rade. Musisz zapomnieć" on się odezwał i zasiał nowe wątpliwości.

Gość anonim1111111
Mam też pewien plan. Jak uda mi się go namówić, żeby do mnie przyjechał, zrobię mu loda z połykiem. Co wy na to?

Gość anonim11111111
Ona zerwała z nim. Ponoć powiedziała mu, że jedyne dlaczego z nim była to kasa, seks, samochód, że nigdy nie żywiła do niego uczuć.

Gość anonim11111111
Ktoś sie podszywa to o tych lodach.

Gość anonim1111111
Podszyw wyżej. Chcę mu to zrobić w nagrodę, że się z nią rozstał. Pokażę mu, na co mnie stać, żeby nie żałował, że jest ze mną.

Gość gość
Bo to tak zawsze jest, jak już chce się zapomnieć, to oni znowu :o

Gość anonim11111111
Dokładnie, a teraz nawet się nie odezwie, zasiał wątpliwości i ma gdzieś. :(

Gość gość
a skąd on jest?

Gość anonim11111111
Koszalin.

Gość gość
Będzie chciał, to się odezwie, a nie to niech spada. Niedobrze, że nie zapomniał o byłej, a już się pakował w coś nowego i dał Ci nadzieję. Mógł chociaż powiedzieć, że nie wie jak będzie, bo niedawno się rozstał i nadal o niej myśli, a nie traktował jak księżniczkę, a potem tak, ale oni tacy są.

Gość anonim11111111
Dokładnie, napisałam mu, żeby po prostu powiedział mi całą prawde, że to do końca koniec, że wrócił do niej ( bo to czuje), a nie wodził za nos. Ale na to nie odpowiada.

Gość gość
dziewczyny ja też mam taki problem już nie mogę o nim myśleć zajmuję się teraz modą urodą polecam www.elastyczna.pl

Gość gość
Jak nie odpowiada, to znaczy, że wrócił i ma gdzieś. Daj sobie spokój, naprawdę, będzie lepiej. Wiem, że jest ciężko, ale tak trzeba. Może chciał o niej zapomnieć, ale nie dał rady i ok, ale teraz mógłby chociaż to wyjaśnić.

Gość anonim11111111
Właśnie o to chodzi, o wyjaśnienie tego, o zamknięcie sprawy do końca, nic więcej. A nie rozsiewanie kolejnych wątpliwości.

Gość gość
a pomyslalas o tym, ze to moze ona pisala te chamskie smsy z jego telefou i dlatego tak sie roznia z pozniejszymi a nie, ze mu sie przykro zrobilo?? pozniej pisal sam jak juz jej nie bylo rpzy nim i dopiero glupio sie pewnie poczul.

Gość anonim11111111
Właśnie o to mi chodzi, ze on przy niej lub ona pisali te smsy. A potem po prostu zwyczajnie stwierdził, że tak głupio, że tak nie wypada. I, że jego odezwanie się nie ma nic wspólnego z uczuciami w stosunku do mnie.

Gość anonim11111111
Po prostu chciałabym to wyjaśnić.

Gość gość
To napisz mu, czy nie mógłby Ci to wyjaśnić, bo ciekawe czy sam to zrobi.