Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta cytrynowa!!!!straciłam 3,5 kg w miesiac!!

Polecane posty

Gość gość

Hej Od miesiaca jestem na diecie, znalazlam kiedys diete cytrynowa. Moim zdaniem najlepsza jaka moze byc, po pierwsze nie trzeba sie katowac glodowkami, po drugi menu tej diety jest naprawde smaczne no i o po trzecie ta dieta jest naprawde smaczna. Podsylam link jak cos do diety http://modanaurode.pl/html/dieta_cytrynowa.html , za jakis czas odezwe sie bo mam zamiar ja stosowac dłużej, cele jest 9 kg do zrzucenie wiec zostalo jeszcze około 6 kg. Tez piszcie jesli ja podejmiecie czy zrzucacie kilogramy. Moim zdaniem 3,5 kg w miesiac to rozsadne zrzucanie kg, ani duzo ani malo tak w sam raz. pozdrawiam walczaca z nadwaga

Gość Karolina LL
Ja ją stosuję i faktycznie coś nie coś udało mi się zrzucić. Na razie ubyło mi 5 kilogramów. Ale muszę powiedzieć, że oprócz tej diety systematycznie ćwiczę i stosuje preparat wspomagający odchudzanie. Jest to dokładnie taki specyfik www.dermalab.pl/134,african-mango.html . Myślę, że już niedługo pozbędę się tych 9 kilogramów. Tobie też życzę powodzenia.

Gość gość
czyli to zwyczajnie 1000kcal+ przed każdym posiłkiem szklanka wody z cytryną i dodawanie jej to wszystkiego do czego się da. ja bym mogła zacząć,ale nie jeść do 1000kcal tylko więcej.