Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia-25

Podróż poślubna z dzieckiem czy bez ?

Polecane posty

Gość Klaudia-25

Witam. Jestem świeżo upieczoną żoną Anglika . Mamy 3 letnią córeczkę . Za dwa tygodnie lecimy w podróż poślubną do Grecji a córcie zostawiamy z dziadkami . Im bliżej wyjazdu tym mam wątpliwości czy aby słusznie postępuję !? Mała cały czas twierdzi , że też jedzie z nami i nawet zaczęła się pakować :( Co robić ? Może jednak powinna pojechać z nami , ewentualnie z opiekunką ? Co myślicie o tym ? Jak podróż poślubna wyglądała u Was ? Chodzi mi o tych co brali ślub mając już dziecko . Pozdrawiam !!

Gość gość
my tez sie nad tym zastanawiamy , dlugo rozmawialismy na ten temat i nie podjelismy decyzji, u nas sytuacja wyglada tak,ze po slubie synek bedzie mial roczek skonczony...i nie wiemy co robic, oczywiscie moze zostac pod dobra opieka dziadkow,ale czy my to przetrzymamy?? z drugiej jednak strony chcialibysmy sie soba nacieszyc... i spedzic ten czas intymnie i we dwoje

zdecydowanie bez dziecka polecam, to jest kwestia bezdyskusyjna. Podroz poslubna jest tylko i wyłącznie dla was jako Pary Młodej,macie dla siebie miec czas w 100%,dziecko podczas takiego wypadu (nie wazne gdzie) nie jest dobrym pomyslem Zrobisz jak uwazasz, lecz jak dla mnie pomysl z dzieckiem jest fatalny

Gość gość
fatalne to jest mieć dzieciaka z wpadki a potem brac ślub :-O wtedy takie numery wychodzą :-O

Gość gość
i jeszcze sie szczyci że jest zoną brudasa