Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArtB

SŁOWA ŻONY DO MĘŻA czyli do mnie

Polecane posty

Gość ArtB

Proszę napiszcie jak wy rozumiecie te słowa. Spieszyłem sie na spotkanie gdzie miałem dostarczyc nr. seryjny starego windowsa. Nie mogłem go znaleźć,czas mnie gonił wiec wsciekły na siebie ,że nowu musze sie spieszyć zacząłem głośno przeklinać typowo po polsku na k....i że w domu bu.....,ze ciągle czegoś szukam. Podkreslam byłem zły tylko na siebie i na moje bałaganiarstwo..Przeglądałem nerwowo szawki i niechcący z rzuciłem z prowadnicy drzwi z szafy przesuwanej,ale nie wiedziałem o tym.Wyszedłem z domu ale zanim poszedłem na umówione spotkanie ze znajomym wstapiłem do koscioła prosząc Boga o przebaczenie i spowiedź,bo czułem że znowu zle sie zachowywałem.Po mszy zadzwoniła do mnie żona że własnie od pół godziny meczy sie z tymi drzwiami krzycząc na mnie.Na spokojna prośbę by zostawiła to że tym się zajmę jak wrócę, rzuciła słuchawką. Dalej napiszę co usłyszałem po powrocie.Widziałem że się nameczyła bo lezała na podłodze i bolał ja kregosłup.Ale czy jest usprawiedliwiona mówiac do mnie tymi słowami.Cytuję bo nagrałem na dyktafonie.: - " Jak w nerwach popsujesz te drzwi, ani nie kiwne palcem.Nawet palcem nie kiwnę,nawet jakby ci się miał kręgosłup złamać.To palace nie kiwnę." - Moje pytanie - "To tak mi życzysz?" - Odpowiedź żony "Ja ci nie życzę tylko mówie: Nawet palcem nie kiwnę jakby ci się miał kręgosłup złamać" Jest mi przykro po tym co usłyszałem.A jak wy byście się czuli. Proszę ocencie obiektywnie,przyjmę wszystko nawet krytykę.Dzięki za mój monolog i cierpliwość.

Gość gość
nuuuuuda idz do kosciola modlic sie o nawrocenie zony...

Gość Jola Drutowicz
pora na nauke sprzatania

Gość gość
to raczej my ci jesteśmy wdzięczny za ten monolog bardzo wzruszający ja też jutro udam się na poranną msze i pomodlę za ciebie i twoją połowicę,m żeby na nią łaska pańska spłynęła i natchnęła ją do poszanowania twojego kręgosłupa i jej palca bóg z tobą, synu :)

Gość gość
pierwszy raz widze zeby ktos zamiast szafa napisal szawa :), a jesli cytujesz doslownie zone, to nizlego kopciucha tumanowatego masz w domu co nawet mowic poprawnie nie umie.

Gość gość
Idz ponownie do koscioła tym razem pomodlić się o zdrowie, bo o rozum już za pózno synu:D

Gość mentolowaa
Diabel ja opetal. Nie potrafie tego innaczej wytlumaczyc:(

Gość gość
a gdzie tam jest "szawa" ?

Gość brzózzzzka
Fajny temat szkoda że się nie rozwinął. Mało tu już błyskotliwych przesmiewcow

Gość gość
zrzuciłem się pisze

Gość gość
p***a nie facet. ja bym ci ten kręgosłup jeszcze złamała na jej miejscu :)