Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie fajne, sprawdzone miejsca w naszych górach?

Polecane posty

Gość gość

Chcemy na parę dni w góry pojechać. Mieszkam na północy kraju więc nie znam miejsc gdzie warto pojechac. Może macie sprawdzone pensjonaty? Szukam ale ceny kosmiczne. Tak do 50zł za osobę znajdę?

Gość gość
A skąd! Tu na forum mamy to na Sri Lankę latają, Majorkę, Karaiby a te biedne do Chorwacji. Jakie góry?

Gość gość
Nikt?

Gość gość
My od lat jeździmy do Białki Tatrzańskiej do pensjonatu Pani Janiny Fiedor .W pokojach są łazienki ,duża kuchnia obok do dyspozycji gości ,nikt w drogę nikomu nie wchodzi .Pani Janina gotuje pysznie jak chcecie oczywiście tam się stołować ,z okien widać wyciąg na Bani ,miejsce ciche i przyjemne ,sklep na końcu ulicy ,niedaleko .Polecam Podaje link http://www.bialka-tatrzanska.info.pl/6-noclegi-kwatery_pokoje_goscinne-0-688.html

Gość gość
Ja polecam Zakopane - villa Gwiazdeczka. Bardzo czysto i tanio ok 50/os

Gość gość
Aha i jeszcze dodam że ile razy bylismy to nie było oblężenia jak w innych pensjonatach ,były lata że byliśmy tylko my ,ale i zawsze byli tam spokojni,kulturalni ludzie ,przeważnie ci sami jeżdżą .

Gość gość
Zależy,czego oczekujesz,co lubisz.... "Kurorty" typu Wisła,Ustroń,Zakopane-----Dużo atrakcji,bogata oferta,ale drogo. Raczej dużo ludzi,komercja Lubisz ciszę,spokój---szukaj ofert w małych wioskach. My jeździmy do Koniakowa. Siostra tam się nudzi,nam siępodoba-górki,lasy,natura na wyciągnięcie ręki

Gość gość
ale jakie nasze góry cię interesują? świętokrzyskie, stołowe?

Gość gość
jeśli sami nie wiecie gdzie chcecie jechać to jednak polecałabym zakopane. macie małe dzieci? jakie atrakcje was interesują? knajpy, szlaki turystyczne, miejsca zabaw dla dzieciaków? wiesz, np. westernowe miasteczko jest super dla brzdąców, ale pary dorosłych ludzi nie ujmie.

Gość gość
Hej, dzięki za odzew. Wstyd się przyznać ale w górach byłam raz w życiu w Sosnówce. Nawet nie wiem jakie to góry. Mamy 2 dzieci.

Gość gość
Propozycje sprawdzę i pozapisuję.

Gość gość
Możesz też w mniejsze góry pojechać. Na dolnym śląsku niedaleko Polanicy Zdroju jest Zieleniec,Strzeliniec,nieopodal w Czechach Skalne miasto. Zależy w jakim wieku masz dzieci, bo jak małe to przy wypadach tylko w góry mogą się nudzić.

Gość gość
Teraz aż nadmiar propozycji. Mam dzieci 8 m-cy i 4 lata. Fajnie jakby w pobliżu był basen lub kąpielisko

Gość gość
A ja z chęcią poczytam wątek bo też wybieramy się w góry ale nie wiemy gdzie. Byliśmy już w Karpaczu, Szklarskiej, Lądku. Teraz chcemy może w Bieszczady. Warto?

Gość gość
Można wypocząć w Szczawnicy w schronisku pttk Orlica ( www.orlica.com ). Warunki komfortowe, nie mam się do czego przyczepić jeśli chodzi o standard i wyposażenie pokoi. Jest tv, jest prywatna łazienka, pojemne szafki, wygodne łóżka. Często jeździmy tu z żoną i synkiem, to bierzemy pokój 3 osobowy – miejsca jest pod dostatkiem.