Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto żyje w gorszej patologii?

Polecane posty

Gość gość

35m2 na 4 osoby. nie da się nawet swobodnie przejść bo każdy ma przeciez swoje rzeczy i nie ma ich gdzie poukładać. licytacja kto ma gorzej? :o

Gość gość
nazywam sie julliet ćpam i daje dupy na kamerka za przyklaskiem mojej matki :classic_cool: ktos mnie przebije?

Gość pol litra czystej jak lza
a musicie trzymac te wszystkie rzeczy na podlodze?

Gość gość
to pałac-pisało raz o małzenstwie z co zyje z 9 dziecmi na 30 metrach , ogolnie dzieci jest 11 ale dójka najstarszych juz opuscila dom

Gość gość
pocieszę - sąsiedzi mają 36m 4 os + pies, drudzy tak samo + teść. Ja sama ma taki metraż i się jako tako mieszczę.

Gość gość
przeciez sa regaly nalezy pilnowac porzadku a kazda rzecz klasc na miejsce wazne aby bylo czysto i schludnie

Gość gość
moja patologia : wlasne mieszkanie 45 metrow, samochod, gotowka, mam wszystko a i tak nie mam nic - nie mam jednej prawdziwej przyjaciolki - nie mam jednej osoby dla której bylabym najważniejsza - nie mam chłopaka- dla każdego na tym świecie jestem co najwyżej numerem 2 !!!!!!!!!!!! dla nikogo nie jestem najważniejsza i to jest najgorsza patologia, pewnie nawet jakbym miała psa to kochałby kogoś innego bardziej!!

Gość gość
Nie powiodło się wam.

Gość gość
ja mam podobnie wcale mi to nie przeszkadza,wazna czystosc i zeby mi sie podobalo w nim .aby mialo 'dusze'' nieraz u kogos w wiekszym czulam sie zle. nie bylon urzadzone gustownie.brzydki kolor scia.kurz/brud brzydki zapach.na stole i w kuchnin pelno smieci .lepiej sie czuje u siebie ,wiem ze czysto porzadek mieszkanko z gustem

Gość gość
bo szczescie kazdy moze odnalezc w sobie .to tylko rzeczy ktore szczescia nie daja.mozna miec palace /miliony na koncie i byc osoba nieszczesliwa.wiele znanych osob majac to wszystko odebralo sobie zycie. SLYSZELISCIE O PARRIS HILTON DZIEDZICZCE HOTELOWEJ FORTUNY MIALA TO O CZYM MARZY WIELU I PROBE SAMOBOJCZA

Gość gość
bo szczescie kazdy moze odnalezc w sobie .to tylko rzeczy ktore szczescia nie daja.mozna miec palace /miliony na koncie i byc osoba nieszczesliwa.wiele znanych osob majac to wszystko odebralo sobie zycie. SLYSZELISCIE O PARRIS HILTON DZIEDZICZCE HOTELOWEJ FORTUNY MIALA TO O CZYM MARZY WIELU I PROBE SAMOBOJCZA

Gość gość
ciekawe jak niby mam wszystko odkładać wszystko na swoje miejsce skoro po prostu NIE MA MIEJSCA NA NIC W TAKIEJ KLITCE :O gość: lepiej płakać w pałacu niż biednym ciasnym mieszkanku :o

Gość gość
a ile to jest 35 m kwadratowych?

Gość gość
kurva mac, gowniarze, ktorym rodzice wszystko kupuja i ktore wyrosly w przekonaniu idiotycznych reklam, ze liczycie sie tylko wy i wszytsko wam sie nalezy: patologia to kiedy twoj stary przychodzi nayebany do domu i od progu sciaga pas, zeby przypierrdolic ci zdrowo bo krzywo zapiales kurtke! kiedy patrzysz na matke, ktora chodzi z podbitym okiem i tak samo czesto zaglada do kieliszka jak twoj zasrany ojciec; kiedy przychodzi do ciebie opieka sprawdzic na polecenie sasiadki czy masz chocby kromke chleba do zjedzenia, a co tydzien matka z sinym limem stoi od 8 rano pod jakims kolkiem swietego kogos by dostac przydzial 3 bochenkow chleba, 10 dzemow i innego gowna z darow unii europejskiej!! i to jest PATOLOGIA!!!! nie to, ze musisz pokoj dzielic z bratem :O