Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość na kafe, na ero

Polecane posty

Gość jedna niewiadoma :):)
niewierze ci laska:O

Gość gość
obgadalas niezłe. Naruszylas korespondencje mailowa, powinnas zostać wyrzucona z kafe :O jak można wyjawiac takie info, nie mieści sie w głowie :O każdy ma swój rozum i niech każdy poznaje facetów na kafe jak chce,niepotrzebnie bruzdzisz:O:(

Tyle o tych podłych panach :D a które kobity tu z jpg'ami cycków latają i obiecują i obiecują i :D zue nic nie dają? :D albo jak je ktoś zobaczył to bez zastrzyku z testosteronu by nie stanął :D na wysokości zadania ;) Panowie :D Brońcie się ;)

Gość gość
Nie musisz wierzyć, możesz przekonać się na własnej skórze lub zaoszczędzić rozczarowania.:D Moje rady, podchodźcie z dystansem i proście od razu zdjęcia twarzy.:D Bzdurą jest, że wygląd nie jest ważny, może nie jest aż tak ważny gdy mamy do czynienia z średnio przystojnym facetem.

Gość gość
supergościu ? weź się wal co ? najlepiej makutrą w czubek łba

Wiemy, że na kafe sami bezzębni, łysi, bankruci z 13 cm sprzętem i lemoniadą z Biedronki :D Umrę z beki :D gość jesteś nową gwiazdą kafe :D

:O Banda pomarańczowych popaprańców:O Nie ma jak dowalać innym na pomarańczowo....Żenada:(

Gość gościątko :D
U mnie na @ cisza :D chyba obraziłaś pół kafe :) Jak łatwo można dzisiaj sprawdzić do kogo opis pasuje :D thx :D

Gość gość
Nie wyjawiłam żadnej korespondencji.:D Niby w którym miejscu? A to, że co druga osobą pisze, że Ala ma koński ryj to nieupublicznianie informacji????

Gość gościątko :D
heheheh

Gość gość
Znowu zmuszacie mnie do napisania, że żadna informacja która wyszła spod moich palców nie została podpisana pod konkretną osobę.:-o Albo czytacie wyrywkowo albo faktycznie bez zrozumienia:D

Gość gość
Prawie każdy wyznawał miłość,a który nie wyznał ?

Gość gość
Nie wyznało trzech z jakiś 8 z którymi pisałam ale to tylko dlatego, że nie mogłam ciągnąć dalej tej żenującej znajomości i udawać, że go lubię.:-o

Gość gość
nie napisałas ze Chamu jest lysiejacym bezzebnym biedakiem? :O albo ze simplus pokazuje kutasa na mailach? kvvrvva z ciebie :O

Gość gość
Uderz w stół a zlecą się końskie ryje :D Ok z tym końskim ryjem to nie moje ale podoba mi się. ;D

Gość gość
Alka akurat o Chamu to prawda,on potwierdził ze jest łysy i ma 45 lat:O

Gość gość
Napisałam, że Chamu jest łysiejącym 40paro latkiem.:D Bezzębny owszem ale nie napisałam, że jest biedny tylko biednie wygląda.:D To o małych mieszkaniach to było uogólnienie i dotyczyło dwóch innych Panów :D

Gość gość
nic nie mówił ze brak mu zębów :( to pomówienia???:O

Gość gość
Być może jeśli moderacja nie usunie tematu, same tu kiedyś wrócicie i na pomarańczowo przyklaśniecie mi rację.:D Gwarantuję wam, że to co piszę to cała prawda.🖐️

jestem amante :classic_cool: ja , k***a ? czujesz to ? amante !!! :D

Gość gość
Dwóch panów mieszka w kawalerce po babci??:O co za szambo,geje?:O

Gość gość
A ty byś powiedziała, że nie masz zębów? No pomyśl chwilę, z tego co czyta się na forum tu stali użytkownicy to sex maszyny, r***ają bez przerwy a ich kobiety piszczą z zachwytu. A prawda jest bardzo smutna i zupełnie inna.:-o W rzeczywistości to zgorzkniali onaniści, którym żony już dawno nie dają i przestały ich traktować z szacunkiem, bo ich mężowie są niezaradnymi ciotami.

Gość gość
Juken czyja tzipke widziales? Alicja w krainie czarow pokazala? A vera? Perwersja bułkę pokazywała :classic_cool: sprawdzone und ptw.

Gość gość
nowy kiedyś pokazał swoją twarz na kafe:classic_cool:

Gość gość
Do gość powiedz czy andro pokazywał kutasa na mailu? ;)

Gość gość
Alu nie jestem taka pusta jak Ty, żeby na pomarańczowo pisać o swojej nietuzinkowej urodzie:D więc wybacz ale nie dam się wciągnąć w przepychanki z Tobą, w stylu jaka to ty cudna jesteś :D🖐️ Czy macie do mnie jakieś pytania?