Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość gość z kawą i łaciatym
mistrzu, chciałbym ci jakoś odpisać, ale przerosłeś mnie tak dalece, że zwyczajnie nie umiem :D dlatego pozwolę sobie olać dalsze twoje wypociny i pozostawić cię w twoim urojonym świecie pryszczatego onanisty :)

ale jednak nie, jeszcze jedna drobna rada - nie znasz angielskiego, nie używaj! bo to równie głupie jak brnięcie w błąd :)

Gość jh52c65yu
Łaciate: na ten rodzaj dyskursu, intelekt jest bezradny. Raz jeszcze przeczytaj to, co napisałem; zrozumiesz, jak dalece Twe ad Personam ośmieszają Ciebie. Szczególnie, że (jak widać) starasz się grać kogoś, kim zdecydowanie nie jesteś. Nie znam Cię, a wystarczyło 12 minut rozmowy, byś się tak zaprezentował.

Gość jh52c65yu
łaciate: w błąd można brnąć. Gdybyś uważał inaczej, dopuszczałbyś krańcowość "błędu", ja zaś uznaję, że może być on nieskończony. Zatem, jeśli opiszesz jeden punkt poza granicą rozpoczęcia błędu, to może być on dowolnie daleko od jego końca. Dlatego możesz weń brnąć. Rozumiesz? Gdyby było inaczej, punkt opisany dowolnie daleko od początku miałby określoną odległość od granicy. Prościej Ci już tego nie wyjaśnię, po prostu.. bierz intelekt;)

jh52c65yu lag: ależ skąd, po prostu o seksie można znacznie ciekawiej. Finezyjniej, albo - zdecydowanie - ostrzej. Nie zaś bez polotu, bez wyrazu, na typowo polską modłę bylejakości xxx moze powinieneś pokazać jak się to robi skoroś mądrzejszy??:classic_cool:

tak nieco ku meritum wracając - obserwacje można poczynić takie, że na Śląsku jakoś kobietom częściej czegoś brakuje, niż w innych częściach naszego kraju ...

Gość jh52c65yu
v34: dziękuję za zwrócenie (w końcu) uwagi na sens tego tematu. Oczywiście, że można pokazać. Ale, Wy tu jesteście stałymi bywalcami, nie ja. Zastanówcie się, czy w mej ocenie nie ma słuszności? Jeśli tak uznacie, róbcie wedle poprzedniego zwyczaju. Jeśli zaś dopatrzycie się choćby ziarnka słuszności, zmieńcie taktykę;)

Gość gość
nudny pseudointelektualisto, idź już stąd, proszę :(

Gość kobieta z gracją
temat łatwy i prosty do zrozumienia..więc po co te dywagacje?

Gość jh52c65yu
gościu, ależ powściągnij nerwy: zaraz zniknę stąd równie niespodziewanie, jak pojawiłem się w samym sercu Waszej pasjonującej rozmowy. Za "pseudo" dziękuję, w ocenie takiego znawcy jak Ty, to niesamowity komplement. Intelektualistą nie jestem, może kiedyś... zaś bycie inteligentem (do czego się, jednak, przyznać muszę) jest odbierane na tyle pejoratywnie, że nie dziwi mnie Twa reakcja. Cóż, taki kraj.

Gość jh52c65yu
kob: jedynie podsumowałem poprzednie 15 stron Waszej radosnej twórczości. Nic więcej. Only it, jak już pisałem;)

Gość jh52c65yu
v34: zatem, skoro znalazło się choć ziarnko (dziękuję), to może warto, byście rozważyli zmianę sposobu rozmowy? Ewentualnie, odsiewali mitomańskie majaczenia, od sensownej możliwości poznania się - jeśli wszyscy mamy ustalone upodobania?

Gość kobieta z gracją
dziękuję "v34":)

Gość gość
moja teoria, że niektórym czasem do szczęścia potrzebne po prostu jest wykazanie maluczkim ich maluczkości znajduje uzasadnienie :classic_cool: ps - jakbyś tak czytał ze zrozumieniem, do czego usilnie namawiasz, to zauważyłbyś, że temat jest stary jak świat, a dzisiejsi jego "uczestnicy" nawet raz się wcześniej nie wypiowiedzieli, poza autorką.

Gość gość
temat prosty i niestety zaatakowany przez trolla....dlatego proszę nie prowadzić dialogu - piszcie tak gdyby go nie było. Jedynie zupełna ignorancja sprawia,że tacy znikają z niesmakiem

Gość gość
2013-08-21 14:24:26 [zgłoś do usunięcia] v34 kazdy objaw otwartosci ze strony kobiety zderza sie z potęgą ataków pomaranczowych idiotów / Rozsyłanie zdjęć własnych cycków i cipy pryszczatym onanistom nazywasz objawem otwartości? :)🖐️

Gość gość
a, nie it, tylko this, lingwistyczny analfabeto

Gość jh52c65yu
gościu: mówiłem in gremio. Do Was, jako bywalców tego miejsca. Tu nie bywam, i (nie bój się) nie będę. Właśnie z uwagi na to, że tego rodzaju miejsca są opanowane przez osoby niepoważne. Ot, kolejne głupawe forum, którego jednym z elementów jest "dział o seksie". Jakbyś miał faktycznie wolę poznania tego rodzaju atrakcji, wybrałbyś zdecydowanie inne miejsca, niż kafe.

h52c65yu v34: zatem, skoro znalazło się choć ziarnko (dziękuję), to może warto, byście rozważyli zmianę sposobu rozmowy? Ewentualnie, odsiewali mitomańskie majaczenia, od sensownej możliwości poznania się - jeśli wszyscy mamy ustalone upodobania? xxx bierzesz pod uwagę że nie wsyscy tu piszacy chcą, mogą, potrzebują realizować sie w spotkania na realnym gruncie?:P czy raczej uznałes ze topick ma spełniac rolę portalu randkowego?:classic_cool:

Gość jh52c65yu
chłopcze, zwrot "only it" oznacza tylko to. Jeśli dla Ciebie nie, to nie mam pytań. Mniej nerwów, zaraz zniknę. Uspokój się;)

Gość gość
generalnie jakoś dziwnie Januszem zajechało [niuch niuch]. a co do tego poznawania - ja tam wolę seks w realnym świecie, ale rozumiem, że tobie pozostaje jedynie marszczenie zwiędłego prącia pod wpisy na forach w internecie. cóż, taki los, ale wiedz, że ci współczuję :)

Gość jh52c65yu
v34: zdecydowanie odróżniam portal randkowy, od erotycznego. Wskazuję także (kolejny raz), że dla osób żądnych rozmowy pozbawionej głupawej mitomanii są inne miejsca. A czy chcą realizować... nie wnikam; jasno laguna pisała, że znalazła "perłę". A zatem, zależało jej na elemencie praktycyzmu. Taki jest też tytuł tegoż wątku.

Gość gość
only it jest formą zwyczajnie niepoprawną, powinno być only this (o ile w ogóle takiej pokracznej konstrukcji już używać). that's it brzmi i wygląda o niebo lepiej. taka darmowa lekcja obcych języków.

Gość jh52c65yu
gościu: zatem, po udzieleniu Ci lekcji języka angielskiego (dla jasności, sprawdź w dowolnym słowniku, że nie masz racji - gdybyś nie wierzył moim słowom), uznam Cię za osobę zbędną w dalszym dialogu. Chyba, że wykażesz coś, co warte będzie rozmowy. Twoja wola, chłopcze.

jh52c65yu---> wiec skoro znalazła to oznacza ze i sposród mitomanów udało sie perłe wyłowić ;) jest to jakiś tam sposób na selekcje :D

ej no, bo to się robi nudne już, prawie jak rozmowa debila z kretynem o sensie istnienia.

Gość jh52c65yu
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Proponuję Ci, chłopcze: dowolny słownik polsko-angielski. Nawet jakiś translator online, czy coś tego rodzaju. Wpisz frazę "only it", i sprawdź tłumaczenie. A potem usiłuj mędrkować, co jest poprawne, a co nie. Szczególnie, jeśli nie masz pojęcia, o czym mówisz;) Ale, jak rozumiem: taki jest przymiot Twego młodego wieku. Dorośniesz, zmienisz podejście. Czekamy:)

Gość jh52c65yu
v34: a nie lepiej bez tego...? Od razu budując odpowiedni poziom, niedostępny dla mitomańskich onanistów, i kobiet bez wyrazu (za to, z pragnieniami)?

Gość kobieta z gracją
ręce i nogi opadają:(...czy mogę zapytać "ale o co chodzi??"

Gość jh52c65yu
kob: ależ, o nic. Taki wyraz kafe. A powiedzieć, że parę lat temu miejsce zapowiadało się ciekawie, pod względem rozmowy o seksie i realizacji swych zamierzeń.... heh, kafe padło :(