Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wszystko zależy od nas

Polecane posty

Gość gość

np. może się zdarzyć,że będąc tą samą osobą macie inne RÓWNOLEGŁE przygody o np. ja - powiedziemy potencjalnie wygladam tak samo i tak samo sie zachowuje w jednym 1. - leze na kanapie, mam kompleksy, jestem brzydka i nieszczesliwa w drugim - wstaje nie leze na kanapaie, mam duzo znajomych, lubią mnie i czuje sie ładna w trzecim - dostaje super prace, laski się za mną oglądalją, wszyscy mi zazdroscza wszystko zaczyna sie układać, spotykam ksiecia z bajki w czwartym - ciagle imprezujesz, jestes super laska, ale bez uczuc i nie mozesz poznac chlopaka na stale mimo wielu adoratór życie jestCHORE nie uważacie?! :(

Gość ko__sc
nie zycie nie jest chore, psychika ludzka za to jest chora... Aby Bog dzialal przez ciebie musisz kochac a ludzie nie chca kochac, chca byc kochani

Gość gość
"macie inne RÓWNOLEGŁE przygody" jak masz rozdwojenie jaźni to idź do psychiatry

Gość gość
Boga kocham,ale nie mieszajmy Go do tego - ja po prostu się pytam sama nie wiem kogo czy siebie czy Was czy wszechświat dlaczego mając to samo mamy mieć co innego i nie jest to tak naprawdę zależne OD NAS!! mówi sie to zależy od CIEBIE a nieprawda - jak nie wybiorą cie do pracy to całe życie bedziesz bezrobotny i przgerasz życie, jak wszyscy cie oleją to będziesz sam i tyle, a jak wszyscy Cię kochaja i masz ciagle prace, kase to jestes szczesliwy ale od czego to zalezy,że spływają na nas łaski albo nie? jakaś WAJHA PONADLUDZKA która decyduje - TY dostaniesz tyle a TY NIC a TY MNIEJ TOBIE DAM tobie zabiorę itp. nie boli Was to?

Nic nie zależy od was. To Ja stworzyłem przestrzeń i czas, dobro i zło, materię i dusze, wszystkie wydarzenia przeszłe, teraźniejsze i przyszłe. Nic nie zależy od was.

Gość ko__sc
a ludzi kochasz? czy tylko Boga? czytam kafe od dawna to co sie tu rzuca w oczy to to ze wystarczy pokazac odrobine swojej slabosci, zeby zostac zjedzonym bez musztardy piekne, bardzo tworcze podejscie do drugiego czlowieka

Gość 1238 postów teemu
mam tak samo jak autorka postów :) Jestem mężczyzną a też miałem teakie przygody hehe

Gość gość
idź się pomódl to może Bozia da ci coś