Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość Westend
Droga Kasiu!:) Przepisuje się ze strony 4 z poprzedniego tematu:) Można powiedzieć, że straciłam bezpowrotnie osobę, na której mi zależało:(.On wyjechała a ja zostałam tu sama:(. Wszyscy mi mówią, że źle ulokowałam uczucia( w tomku 23__05__1979). Chciałam zapytać, czy jest jakaś szansa dla nas....? a jeśli nie to, czy znajdzie się osoba , która mnie szczerze pokocha. Pyta aga, 11__12__1984 Dziękuję i pozdrawiam Cię:)

Gość Uhuhuhu
Kasiu wróżysz jeszcze na tamtym temacie?jestem tam w kolejce 35...cały czas obrerwuje tamten temat :) I cierpliwie czekam :) Mam nadzieję,że o mnie nie zapomniałaś,a prosiłam o wróżbę ogólną łącznie ze sprawami sercowymi.Marta 8.04.1988 :)

Gość gość
Gabriela 1.3.84, czy mężczyzna z którym się spotykam to ten jedyny, z którym spędzę życie?

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasia 14.02.1986 co mnie ogolnie czeka w niedalekiej przyszlosci? Czy facet z ktorym jestem to ten jedyny?

Gość gość
Tu weronika 24.02.1993 tak jest mlody mezczyzna a co z nim? Masz racje nie dzieje sie u mnie najlepiej.co dalej bedzie czy sie poprawi?

Gość klaxonia
Karolina 24.09.1991 praca i uczucia :)

Gość marlena02
Marlena 16.02.1995 czy zaakceptują nasz związek ??? On 13.12.1988

Marto :) Byla przed nim lepsza przyszłość ogólnie i co do związku, bo przełamie się z czymś, otworzy oczy. Źle ujęłam w sumie to odblokowanie :P Jeśli ma nałogi i bylo to przyczyna rozpadu zwiazku to prawdopodobnie uwolni sie od nich. Nie pamiętam żeby była obok niego kobieta :) Ago, Ty juz sobie wróżyłas na innym temacie o czym napisałam w pierwszym poście :)

Gość gość
Kasiu , cierpliwie czekam na moja wrozbe , jezzeli bedziesz miala czas to bardzo cie prosze :) Ewa 23 01 66 co z moim zyciem uczuciowym , jak sie potoczy ?

Gość Marta 7.11.93
dziękuję za odpowiedź, dopytałam o to 'odblokawanie' bo nie chciałam czegoś źle odebrać. Kasiu, nie wiem czy karty są Ci w stanie to powiedzieć.. ale jeśli tak to czy w wolnej chwili mogłabyś sprawdzić kto pierwszy się odezwie i w jakich okolicznościach ( chodzi mi o to czy bedzie to na spokojnie czy raczej w jakimś napięciu i nerwach ). Dziękuję za wszystko :)

kiedy wyjdę za mąż i czy i kiedy będę miec dziecko.Kasia 07-12-1977

Napisałam że nie odpowiadam na pytania określające czas - czytajcie pierwszy post zanim napiszecie :) Ewo o co konkretnie pytasz? Marto nie wiem czy karty coś pokażą, ale spróbuję. :) Za jakąś godzinę zacznę wróżyć :)

Gość gość
NAWRÓĆCIE SIĘ GRZESZNE CZAROWNICE!!!

Gość ewka.
Kasiu moje pytanie dotyczy mojego zycia uczuciowego , konkretnie czy moj partner mnie kocha i czy jest ze mna szczesliwy , jak jest nasza przyszlosc ?

Gość ewka.
przepraszam powinno byc jaka bedzie nasza przyszlosc ?

Prosze zebyscie juz na poczatku przedstawiały swój problem i jeśli chodzi o osobę trzecią to podały także jej dane, wszystko jest wyjaśnione w pierwszym poście

Gość ewka.
Mojego partnera data ur. 15 05 63 ,

Gość gość
Droga Kasiu, jesli możesz mi odpowiedzieć na pyt. Poznałam super mężczyznę niewiele wiem bo to początki znajomości. Ma na imię Andzrzej ma 38 lat. Ja mam ogromnego pecha, jęsli chodzi o facetów. Zaczynać coś działać? Dzięki z góry

Gość hanna898998
czy w przyszłości będe mieć swoje dziecko?ur 10.10.1989r

Gość ewka.
Nie , niestety nigdy mi nie wrozylas :(

Gość gość
Ach ,przepraszam.Anna 28.10.71 ,Andrzej 74

Gość gość
Joanna 27.03.1989 Kocham się w pewnym lekarzu, który ma na imię Rafał( nie znam daty urodzenia) czy mam jakieś szansę? Czy on kocha tą swoją żonę czy ona jego kocha? On ma żonę.

Gość gość
Joanna nie rozbijaj czyjegoś małżeństwa

Gość gość
Kasiu, czy mężczyzna, z któym sie teraz spotykam to ten jedyny? Gabriela 1.3.1984.

Gość gość
To ja Joanna. Tak samo jak nie wtrąca się w to co ktoś robi. Wróżko powróżysz?

Gość gość
I czy dzisiaj się z nim spotkam? Gabriela