Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość babajaga:P
hej! nie doczekalam sie na tamtym forum wrozby to czekam tuuu :) proszę o wróżbę. Moja data: 29.02.1980 Powiedz mi co karty mowią o moich sprawach uczuciowych, o uczuciach partnera, jak potoczą sie losy mojego zwiazku? czy na stale zmienie miejsce zamieszkania? obiecuję weryfikację :)

mam Magda 6.12.1991 22 lata ..w ponad 3 letnim związku ..z wielką depresją..by najmnej ja się czuje w d***e ..czy mój chłopak Dariusz 6.10.1988(urodzony) jest właśnie tym ? mieszkamy juz razem ale ja sie czuje gdzieś z tył ..

Gość gość
Alicja 17.03.68 - uczucia , już mi Kasiu wróżyłaś , ale wszystko się komplikuje, nie wiem , co robić , poradź proszę :)

Gość gość
Alicja - obiecuję weryfikację :)

Gość Marta 07.11
Marta 07.11.93 bardzo za nim tęskinie: Dymitr 13.02.77 Czy coś jeszcze z tego bedzie?

Gość dominika555
Jak ulozy sie moje zycie uczuciowe? Dominika 04.08.91

Gość MAC123
Hej kasiu już mi raz wróżŁAS ale pisałem później żebyś mi odpowiedziała na jeszcze pytanie co że sprawami w sądzie i urzędowymi czy będą pozytywne i czy znajdę normalną pracę w końcu maciej 27 03 85

Gość aleha2232
Agnieszka 7 wrzesien 83r Ogolnie na milosc, kiedy poznam tego jedynego? Czy bede mieszkac na stale w Polsce czy za granica?

Justyno wg kart dla Ciebie wazna jest rodzina i potrafisz ja stworzyc.Twoj partner Cię kocha ale ma też szanse na załatwienie jakiejś sprawy. Widać u was drobne sprawy do załatwienia - jak podejrzewam chodzi o ślub,dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. Pomożesz partnerowi dojrzeć. W przyszłości czeka was jakaś ważna rozmowa i podróż, możliwe że wyjedzie któreś z was lub obydwoje z kraju. Stworzycie dobrą rodzinę.Nie ma złych przesłanek.

Aniu, wyjdziesz za mąż z milosci, wszystko przed Tobą. Nie wiem czy wyjedziesz, ale widać wybawienie z klopotow materialnych,choc na ta chwile masz jakies problemy urzedowe.

Gość gość
Kasiu stalkerze tylko żeby ci się nie pomyliło z logowaniem.:classic_cool:

Stanisławo,masz obok siebie zyczliwego mezczyzne.W finansach jest nadzieja na lepsze, masz szanse na polepszenie swojej syt.materialnej.Jakaś kobieta Ci szkodzi ( nawet pośrednio ) , poza tym w miłości są pozytywne karty, w domu spokój.Pozazdrościć takiej wróżby:)

Aniu, u Ciebie widać prawie wszystkie karty(oprócz jednej) są pozytywne :) Widać zakonczenie klopotow w sferze materialnej, romans, jest nadzieja. Z tych złych rzeczy widać kobietę która działa na Twoją niekorzyść, prowadzi jakieś gierki, jest nieuczciwa.

Moniko widać u Ciebie jakieś przeszkody, prawdopodobnie masz jakieś sprawy do załatwienia, ale wyjdziesz bo jest karta mowiaca o spelnieniu zamiarów. Masz kogos obok siebie kto będzie Cie wspierał. Jest to mezczyzna.

Weroniko mam wrażenie że nie układa Ci się najlepiej. Pokazane są kłopoty,łzy,przerażenie.Masz szansę na lepszą przyszłość, dostaniesz jakąś pracę. Czy jest obok Ciebie mlody mezczyzna?

Madziu, potraktuj to z przymruzeniem oka, ale wydaje mi sie ze on nie jest tym jedynym... Przyszłości u was nie widać. On ma inne cele,priorytety i wartości od Ciebie.

Gość ewka gosc
Ewa 23 01 66 jak przedstawia sie moje zycie uczuciowe ? Kasiu prosze o wrozbe i z gory dziekuje za twoj czas .

Marto, widze przed nim jakaś szanse na lepsza przyszłość, tak jakby się odblokował, byc moze ze wzgledu na Ciebie. W przyszłości czeka was powazna rozmowa,po której będziecie razem. Być może będziecie mieli dziecko - w innym przypadku karta oznacza spelnienie zyczen i planow.

Realny :D ktoś mi tu zarzucił że ja to Ty :D zaraz bedzie,ze sobie wroze,ale ok... :D u Ciebie widać satysfakcje, taki triumf ze sie odezwała, ale mam wrazenie ze nie tak do konca bezinteresownie.Ona upatruje w Tobie jakas nadzieje na lepsza przyszlosc, dawales albo zamierzasz jej dac jakies pieniadze? :P Mozliwe ze bedzie romans, flirt.:P

Dominiko postawilam Ci ogolny rozkład, w finansach widać jakiś dar pieniezny,wybawienie z klopotow,widac przy Tobie mlodego chlopaka. Oprocz tego mam wrażenie że w sprawach uczuciowych nic się nie zmieni.Widac dobre uczucia,zakochanie,flirt ale jeżeli to chwilowe to do zwiazku nie dojdzie, i wygasnie samoistnie, jeżeli jestes z kims to tak zostanie.Nie bedzie diametralnych zmian.

Gość gość
Kasiu to poproszę Cię o ogólną wróżbę Bogumiła 22.01.1974

Gość gość
a co ze mna? bylam po stanislawie i ani zaraz :(

Gość Marta 07.11
Dziękuję za wróżbę. W sumie u niego lepsza przyszłość się zapowiada.. bo w tym mies. ma nagrywać płyte z zespołem, który promuje dość znany zespół : 'Loka' dodatkowo słyszałam,że jego głosem zainteresował się jakiś koleś, który promuje rocka. Wiec pewnie coś im wypali :) Czy Twoje stwierdzenie ' odblokuje się' oznacza np, ze uwolni się z nałogów? W gorsze dni zdarza mu się wypić. Co mi bardzo przeszkadzało. Dlatego zwiazek się rozpadł. A tworzyliśmy świetną parę z prawdziwą miłościa.. nie wiem czy kogoś jeszcze tak bardzo pokocham.. :( Mogłabyś jeszcze sprawdzić czy nie ma teraz obok niego jakiejś kobiety? Bo wiem, że kontaktował się z jakąś kolezanką. I co do mnie to jak u mnie (studia, rodzina, praca) planuję wyjazd do finlandii do pracy, ale nie wiem czy się uda. Pozdrawiam.