Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość gość
Zniesławienie też jest karalne.

Gość gość
Hej, sledze ten watek ale nie udzielałam się, widze ze ty nadal dzialasz, co wyniklo z ta dziewczyna z nowego sacza?

Gość gość
Nie pisz tu glupot , poniewaz kazdego idzie sprawdzic kim jest , ale nie w tym problem . Mozna miec swoja opinie , ale nie mozna bez czyjegos zezwolenia upublicznic prywatnych danych i w tym przypadku redakcja Kafeterii bedzie zobowiazana podac ta osobe na policje , przestrzeganie prawa obowiazuje wszystkich . Jezeli ktos sam podaje wlasne dane to inna sprawa . Jestes naprawde bardzo naiwna zeby czyms takim straszyc , uwazaj bo sama sobie zawiazujesz petle na szyji .

Gość gość
moja droga mało wiesz o informatyce, siedze w tym juz wiele lat i do tej pory nikt mnie nie namierzył ! kafeteria też nic nie zrobi przekonalam sie juz kilka razy, jak skonczyla ta dziewczyna z nowego sacza?? podala mnie na policje?? nie bo powiedzialam jej jak dzialam i wystawilaby sie na posmiewisko a ty tez niewiele o tym wiesz. redakcja kafeterii nie zrobi nic i to ci GWARANTUJE

Gość gość
Nie wiesz do kogo piszesz , takze uwazaj i radze ci nie podawaj wlasnych danych tez , to czym sie zajmujesz i co skonczylas . Tu przebywaja wbrew pozorom rozni ludzie o roznym wyksztalceniu i o roznych zawodach , obys sama sobie nie narobila klpoptow . Pamietaj , ze mozna miec rozna opinie , mozna byc z czegos zadowolonym lub nie na tym polega wolnosc slowa . Polemizacja rowniez nie jest niczym zlym , ale wyzwiska i opublikowanie personalnych danych jest nielegalne .

Gość gość
Kobieto mnie nikt nie namierzy , nie obawiam się że ktos mi narobi syfu bo nie ma powodu . chyba ze to włamanie się liczy ale cos za cos ja tez moge pozwac o znieslawienie dziewczyne z nowego sacza internet nie upowaznia do ponizania innych tak jak ty to robisz kasce . wolnosc slowa ale nie chamskie obelgi - nie podoba sie wrozba to sobie odpusc a nie dniami i nocami tu przesiadujesz ublizajac jej .

Gość gość
wlasnie wypad stąd

Gość gość
to jak? przyznajesz sie i przeprosisz kasie?

Gość gość
na odpowiedź czekam do rana tymczasem idę spać.

Gość gość
Kasiu przepraszam , bardzo mi przykro , ze cie obrazilam , wyrazajac wlasna opinie . Gosciu spij spokojnie ciebie tez przepraszam - zgoda . To jest topic Kasi i niech tak pozostanie . Nie bede tu wiecej wchodzic , ku zadowoleniu wszystkich . Gosciowa

Gość Mac123
Ją też czekam wychodz sprawdzam jestem na drugiej stronie.

Gość szkarlatna litera
fusy po kawie mowia mi ze jakis pozarek bedzie...

Gość gość
Podła jesteś, nie pamiętasz jak byłaś młoda? Pomijając inteligencję to nawet nie przejawiasz kultury... Gdzie Ty zyjesz? Życie tak cie doswiadczyło że musisz się wyżywać na lepszych?Nawet w tak blahych kwestiach... Sama koncze lada moment 40 i nie przyszło mi do głowy żeby obrażać młodą dziewczynę tylko dlatego że ma to co i tak kiedyś utraci! Życie Ci odpłaci za te podłe pomówienia, zobaczysz.

Gość gość
Zgodnie bowiem z art. 216 tej ustawy kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, będzie podlegał grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Ponadto, jeżeli zniewaga nastąpiła za pomocą środków masowego komunikowania ( internet jest zaliczany do tej grupy środków ), sprawca będzie podlegał grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Gość gość
[sledze ten temat,dodalam do ulubionych. kibicuje ci kasiu mnie sprawdzilo sie w 100% i wielu osobom tez.gosc jestes zawistną suką wiesz?] v v Co za debile.....żal.:D:D

Gość gość
Wow jaka ty modna....zal juz dawno temu wyszlo z obiegu, nie slyszalas?

Gość gość
przepis dotyczy hejtowania w internecie inteligencie

Gość gość
Hejtowania?:D:D:D:D A to dobre. To już wydawcy kodeksów wprowadzili taką intytulację?

Gość gość
No i po co się nakręcacie ... sama zainteresowana milczy i pewnie leje na was cieplym moczem

Gość gość
nie ma znaczenia w jaki sposób nastąpi zniesławienie,udajesz głupią czy taka jesteś?

Gość gość
Idźcie spać już dzieci bo tylko czas marnujecie zamiast korzystać z wakacji.

Gość gość
o wakacjach mogę pomarzyć,nie ten wiek

Gość Karolajn 2424
czy w końcu doczekam się wybudowania własnego domu? kiedy to nastąpi?

Gość Joanna27.03.1989
Kasiu jesteś wspaniałą osobą. Niektórzy są po prostu zazdrosni. Po co się przejmować kochana. Miłego dnia:-)

Gość gość
Poproszę o wrozbe 28.05.1978 r. Czy zmienię pracę na lepszą i lzejszą?. Czy będę nadal z tym mężczyzną , co jestem.Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
co do 2 pytania czy nadal będę z mężczyzną to chodzi mi raczej o to czy jemu mozna wierzyć , czy jest szczery wobec mnie.

Gość ewa mama synka
mam pytanie dotyczace mojego dziecka, mateusz 2000.11.08 czy przyjma go do tej szkoly, do ktorej chce isc, dzis mamy rozmowe

Gość gość
Prosze o wrozbe, Ewelina 13/02/1983 Kiedy wyjde za maz? Kiedy spotkam tego jedynego? Dzieki!!

Gość gość
popieram Cie Kasia nie daj się starej suce :-)) Trzeba takim utrzeć nosa!!!

Gość gość
wiem ze nie odpowiadasz na pytania dot.czasu ale bardzo chcialabym wiedziec czy widac w kartach zeby udalo nam sie w ogole wyjechac anna 25.07.1982 mikolaj 04.10.1980. dziekuje za poswiecony czas