Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Bóg chce żebym czuła się jak gowno :/?

Polecane posty

Gość gość
allium a jakiego jesteś wyznania?

Gość gość
sram na twoje gry. nie gram z żadne gry. wsadz je sobie w d*ps.

Gość gość
a ja nie mam żadnych grzechów więc nawet nie miałbys mnie za co potępiać Boże. Chyba za to, że chciałam spełnić wiele dobra a ty mi na to nie pozwoliłeś.

Gość gość
wykluczaja sie ciezko o tym rozmawiac bo Ty rozmawiajac o wierze opierasz sie na Twojej interpretacji biblii ja mówiac o Twojej wierze opieram sie na tym co mówil ksiadz na religi, w kościele, na interpretacji biblii innych osob a takze na wlasnej dla mnie nie ma wolnej woli i wszechwiedzy boga bo to sie wzajemnie wyklucza Ty widzisz w tym logike a ja nie :) Ty wierzysz ze byl potop, arka noego i kazde zwierze po jednym gatunku, ja w to nie wierze..itd

no tak , , rzeczywiście Bóg j est przeciwny dobrym uczynkom i ty biedo nie wygrałaś z Nim....luuudzie ....

co mówił ksiądz na religii ....czyli niczego o Bogu nie wiesz ? niczego czego byś dowiedziała sie sama ?

Gość gość
kochana: " wykluczaja sie ciezko o tym rozmawiac bo Ty rozmawiajac o wierze opierasz sie na Twojej interpretacji biblii ja mówiac o Twojej wierze opieram sie na tym CO MÓWIŁ KSIADZ NA RELIGII, W KOŚCIELE; NA INTERPRETACJI BIBBLI INNYCH OSÓB, A TAKZE NA WŁASNEJ ! dla mnie nie ma wolnej woli i wszechwiedzy boga bo to sie wzajemnie wyklucza Ty widzisz w tym logike a ja nie usmiech.gif Ty wierzysz ze byl potop, arka noego i kazde zwierze po jednym gatunku, ja w to nie wierze..itd

Gość gość
nie cała kilka przypowiesci, apokalipse

i na tej odstawie potrafisz wskazać gdzie Bóg jest sprzeczny ?

Gość gość
Bóg ma wszystkich w multiwieloświecie w d***e.