Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrado11

Marynarka i sztruksy na obronę pracy magisterskiej?

Polecane posty

Gość Konrado11

Cześć. Mam na dniach obronę pracy magisterskiej ale ze spodni od garnituru niestety trochę wyrosłem :) Pomyślałem, że założę koszulę, krawat, marynarkę, buty od garnitury ale spodnie ciemno brązowe sztruksy. Będzie pasować czy stawać na głowie i kupować nowe spodnie do garnituru?

Gość Konrado11
Ja wiem, że byłoby lepiej ale mam wydać stówkę na spodnie na cztery godziny? Wolałbym iść w sztruksach, tylko czy nie będę wyglądał jak wariat? ;)

Chyba żartujesz :| w marynarce i sztruksach to Ty możesz na imprezę urodzinową do kumpla wpaść, a nie na obronę. Garnitur, eleganckie buty, koszula i krawat obowiązkowo. Nie dość, że spodnie całkiem nieeleganckie, to jeszcze ciemnobrązowe. No bez jaj.

Poza tym, kiedy Ty ten garnitur kupowałeś, że z niego wyrosłeś? W gimnazjum? Bo rozumiem, że nie chodzi Ci o to, że przytyłeś, bo wtedy marynarka też nie była by dobra. Kup sobie nowy garnitur i nie rób wiochy.

Gość Konrado11
Kupowałem na obronę pracy inżynierskiej. Właśnie trochę przytyłem, ale marynarka jest dobra.

Gość gość
idź w tym co masz, tam i tak nikt na to nie patrzy, liczy sie co masz w glowie...

Gość Konrado11
Też tak myślę, zwłaszcza że to studia inżynierskie a w komisji sami faceci. Dzięki.

Gość Konrado11
A czy mi się przyda czy nie - raczej nie. Nie przepadam za chodzeniem w garniturze. Na wesela, rozmowy o pracę itp wole normalne spodnie Jeansy/sztruksy + koszulę z krawatem.

Gość Pisanie prac mgr lic i inne
Zapraszam osoby, którym potrzebna pomoc w napisaniu pracy: licencjackiej, magisterskiej, dyplomowej i innych. Posiadam wieloletnie doświadczenie oraz szerokie grono zadowolonych klientów. Mój e-mail: zbyszek.walc84@wp.pl . Serdecznie zapraszam.

Chłopie, daj spokój - to nie może się udać. Marynarkę pewnie masz gładką, a sztruksy - jak to sztruksy. W sumie skoro wyrosłeś ze spodni, to z marynarki pewnie też, ale nawet o tym nie wiesz. Skocz do jakiegoś dużego sklepu z garniturami i pewnie coś znajdziesz. Garnitur Ci się przyda zawsze - nawet jeśli użyjesz raz w roku, to trzeba mieć i to najlepiej jakiś nie najgorszy. Jeśli jesteś z Torunia albo okolic, to skocz do Marcus Kerr przy Szosie Lubickiej i zapytaj, czy mają coś w dobrej cenie. Kumpel kupił tam zaraz po otwarciu kompletny, ładny garnitur za 500zł chyba. Może jak trafisz na końcówkę kolekcji, to też będzie jakoś tanio.

Gość Torunianin

Kolega wyżej dobrze podpowiada - każdy facet powinien mieć garnitur, bo może go potrzebować właściwie z dnia na dzień, a jakieś połączenia marynarek, sztruksów... to trzeba wiedzieć, jak łączyć żeby nie wyglądać komicznie. Co do sklepu w Toruniu, który warto polecić, to zdecydowanie jeszcze trzeba wspomnieć o Vizarro. Jak się nie znasz, to tam na pewno Ci doradzą, jak dobrać odpowiedni zestaw.