Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam do was pytanie

Co sądzicie o tatuażach w obecnych czasach?

Polecane posty

Gość gość
Nie lubię, głupia moda. Uważam to za oszpecenie, szczególnie w przypadku kobiet.

Gość gość
Głupia moda. Mody przemijają, a dziara zostanie. Wtedy dopiero będzie głupio!

Gość gość
Nie przepadam za tatuazami i na 90% nigdy sobie tego nie zrobie. Wiekszosc wytatuowanych ludzi, ktorych znam, to badziewiarze, ich tatuaze sa zalosne, im wiecej ich maja tym gorzej to wyglada. Argument o wygladzie tatuazu za 30lat nie jest bez znaczenia, tatuaz zmienia sie z czasem i wyglada fatalnie. Moze ze 3-4 tatuaze mi sie podobaly u kogos, u siebie chyba bym nie zaakceptowala, to tak, jakby zdecydowac sie na noszenie jednej koszulki do konca zycia ze swiadomoscia, ze z czasem bedzie wygladala coraz gorzej.

Gość gość
Ja już zostałem kilka dni temu wyśmiany za staroświeckość przez zdeklarowaną zwolenniczkę tatuaży. Tak nawiasem mówiąc dziwię się nawet, że na tym forum pojawiają się ludzie potrafiący bez wulgaryzmów i chamstwa podejmować dyskusje i bronić swoich poglądów. Mogę stwierdzić, że chcę minimalnie złagodzić "atak" na wytatuowanych. Zgadzam się, że delikatny, mały tatuaż czy napis na ramieniu czy nawet szyi kobiety to absolutnie nic szpetnego. Nic mnie jednak nie przekona do "piękna" zamalowanego na wieki na ciemno całego ciała, niekiedy nawet z kobiecą pupą. Oczywiście na starsze lata to może nie tragedia bo wtedy i tak na plaże nudystów raczej chodzić nie będzie, ale starszy człowiek cały zamalowany jest chyba obiektywnie raczej śmieszny. Moje dorosłe już trzy córki, raczej na poziomie, bo wszystkie po studiach, jak na razie na takie pomysły nie wpadły i mam na dzieję że tak zostanie.

Gość sram na dziary
Gdyby osoba z tauzami podała mi jedzenie to bym brzydzil sie tego zjesc... Jeśli zobaczył bym swojego lekarza z tatuażem to był bym u niego ostatni raz. Jeśli moja dziewczyna zrobiła by tatuaż to już by nie była moja dziewczyna... Jesli moja matka zrobiła by tatuaż już by nie była moja matką... Tatuaż jest beznadziejny i bezdennie głupi jeśli ktoś już go MUSI mieć to nie powinien się z nim obnosić wszędzie gdzie się da... Uwarzam że Polska nie jest krajem stereotypowym tylko JESZCZE myslacym nie jak reszta "nowoczesnych krajów\narodów" zapierdalajaca za modą fejsbuuuuukiem instemmm, tatuazami , lajkami i innymi chujstwem tylko niszczacym ... Nikt o zdrowych zmysłach i z dobra samoocena Nie zrobi sobie dziary bo po co? Do czego? Ja uwazamm że nie muszę poprawiać siebie żadnymi "prawdziwymi dzilami sztuki" żadnym podazaniem za modą ani za innymi wymowkami... Brudasy i dno skończone... Pozdrawiam i współczuję wszytskim ludzia z "dziełami sztuki" pierdolnijcie sobie jeszcze na czole jakiś modny tatuażyk skończeni idioci życzę wszytskim przynajmniej hiv haha

Gość gość
Czytajac ten post czulam jak mi szare komorki obimieraja. Matke bys olal przez tatuaz? Byles z tym u lekarza? gość 2018.11.01 - moim zdaniem starsze osoby z tatuazami wygladaja swietnie. Nie rozumiem tez twojej nadzieji zwiazanej z corkami. Nawet gdyby sobie zrobily to co z tego? Studia tez nie sa wyznacznikiem, ze nie beda miec ;)

Gość gość
sram na dziary wczoraj Wolę ludzi z dziarami niż takich ograniczonych jak ty.

Gość gość
Nie podobają mi się tatuaze. Nie związałabym się z facetem z dziarami. Dzieło sztuki mogę sobie powiesić na ścianie. Dla mnie głupie jest robienie sobie czegoś na całe życie. Wytatuowani dziś jesteście przekonani, a za 20 lat będziecie się wstydzić. Czy taka Monika Miller jest ładna z tymi dziarami albo ten Adam Curlycale?

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
gość dziś Jedno z głupszych powiedzeń bezmyślnie powtarzanych. A co do tatuaży - głupia moda, która jak każdy z takich wylewów, za jakiś czas minie.

Gość gość
Nudzi Ci się więc sobie poszczekaj, mnie twoje zdanie nie obchodzi.

Gość gość
Monika Miller wyglada swietnie! Podalas przyklad kogos kto wyglada pieknie z tatuazami

Gość gość
Mam jeden i jestem zadowolona.

Gość gość
A ja ponad 20 :)

Gość gość
Takie szczere pytanie - czego mam sir wstydzic za 20 lat?

Gość gość
Monika Miller wyglada swietnie! Podalas przyklad kogos kto wyglada pieknie z tatuazami xxx serio? przecież wygląda szkaradnie

Gość gość
To jest wlasnie roznica opinii. Moim zdaniem wyglada bardzo dobrze, a tatuaze ma swietne. Inne przyklady znanych kobiet ktore sa wytatuowane to Monami Frost, Ruby Rose albo Sara Fabel

Gość gość
Jest to moda która minie ,gdy jesteś młody ciało jędrne ok można jakiś mały sobie zrobić ,lecz wielu przesadza i robi prawie na całym ciele . Widziałem kobietę miała 80 lat była pokryta tatuażami bardzo mocno ,siedziała na plarzy ubrana ,kiedy się rozebrała osoby które tam były z niesmakiem komentowali jej wyglad i pod naciskiem nieprzyjemnych spojrzeń pani się ubrała .Fakt jest jeden był to widok bardzo nieprzyjemny.

Gość gość
Banda prostakow krytykowala wyglad starszej pani, a ty JA krytykujesz?

Gość gość
Patrzyłaś jak ludzie atakują słownie kobietę w wieku 80 lat i NIC nie zrobiłaś?!

Gość gość
Gość 11:01 .Takmasz racje nic nie zrobiłem choć było mi żal tej pani ,sam nie jestem młody ,lecz to prawda ci ludzie zachowywali się bardzo brzydko ,pani się ubrała i po chwili wszystko ucichło . Lecz ja inna lekcje wyciągnąłem ,będę się starał w mojej rodzinie by nikt na przyszłość nie był tak krytykowany jak ta pani .Nie pozwolę na tatuaże i będę pokazywał nagranie jakie zrobiłem dla przestrogi ,oczywiciebtwarz tej pani nie jest widoczna . Myśle ze nie zareagowałem gdyż sam byłem oburzony takim widokiem . Czego teraz bardzo żałuje .Postapilem jak osoba nie myśląca

Gość gość
Jeszcze to nagrałeś?! Nagrałeś jak ludzie wyzywają starszą kobietę?! Z zasady zakładam, że kafeteria jest pełna śmieci i ludzie często pieprzą głupoty dla prowokacji, ale to mnie zaskoczyło. Jak można byc takim dnem? Przymiotniki z "nie" pisze się razem.

Gość gość
Zanim to pokolenie sie zestarzeje to nikogo nie będzie dziwił widok wytatuowanych babć

Gość Teppic   No1
Dyskusje w stylu "ho ho, jak będziesz wyglądać na starość, hurr durr" są takie bezsensowne... Tak, k****, tabuny dziadków będą wymiotować na twój widok, bo zamiast wyglądać jak cielisty rodzynek będziesz wyglądać jak pomalowany, cielisty rodzynek. Bomba.

Gość gość
Prawie się udławiłam! Cielisty rodzynek to najlepsze określenie tygodnia! :D

Gość gość
gość dziś A przed czym miał ją bronić? Przed skutkami własnej głupoty?

Gość gość
Jedna glupota byly komntarze tych ludzi. Nie wiem jak on mogl to nagrywac.

Gość gość
Szkoda, że babeczka ubrała się i poszła. Z drugiej strony jak była sama w otoczeniu patologii to nie wiadomo czy ktoś by jej nie zaatakakował.

Gość gość
Tatuaż to piętno współczesnego niewolnika.