Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocyyyyyyyyyy

potrzebuje pomocy prosze

Polecane posty

Gość gość
Nie pozwalaj sobie, idiotko! ; ]]] Mają tłumaczy i pomagają także Polakom nieznającym angielskiego! Jeżeli naprawdę byś potrzebowała pomocy, to byś zadzwoniła, chcesz tylko naciągnąć i tyle.

Gość gość
jeśłi potrzebujesz 250 zł to wymien te 40 funtow. wyjdzie 200zł. z 25 zl ktore juz masz brakuje ci tylko 25 zl. po co prosisz o cala kwote?

z***biscie. dzieki za z***bista pomoc k***a mac. co mi po infolini skoro k***a mam czas do jutra? JELSI KTOS JEST Z WARSZAWY FACET, NIECH MI POZYCZY TE 250ZL I DA MI MOZLIWOSC WROCIC DO DOMU! BEDE O 22 W WARSZAWIE NA LOTNISKU CHOPINA przejde odprawe wiec 22;15 bede przy wyjsciu, zrobie to nawet za kase, tylko pomoz mi.

Gość gość
Może bys nam łaskawie powiedziała dlaczego nie chcesz wymienic tych 40 funtów w kantorze i prosisz o całą kwotę???

Gość gość
Nie no spoko, to najlepiej dać duupy! hahahaha, z deszczu pod rynnę !

gosc bilet kosztuje 107 funtow! to jest 450zloty ! a ja mam tylko 225!

Gość gość
No to moze mu ukradnij te kase i zwin sie wczesniej? Przeciez do polski za toba nie przyjedzie po marne kilkadziesiat funtów....

Gość pogome
jak mi obci.agniesz z polykiem i bedziesz dawac przez tydzien dzien w dzien to ci porzycze

prosze was;(

Gość pogome
bedziesz cia gla druta czy nie?

Gość gość
gość popełnił przestępstwo a Ty chcesz to tak zostawić i jeszcze kasy chcesz:/

ud***e go w polsce;/ tutaj ma zone, a wiem ze chce jej zabrac prawa do dziecka bez niej i inne gowna. chce kase bym mogla wrocic ! oddam ja kurde:(

Gość pogome
albo bedziesz ciagla albo pieniendzy nie bedzie

kaja.kitlinska@gmail.com moja poczta.. zzrobie to nawet za kase;/ chce po prostu do domu;/ jestem z okolic radomia..

Gość pogome
albo bedziesz ciagla albo pieniendzy nie bedzie

Gość gość
nie jarajcie się tak ta prowokacją pryszczatej gówniary. Poda dla jaj konto jakiegoś znajomego, który nawet nie będzie wiedział skąd na jego koncie znajdą się od was pieniążki, a gówniara będzie miała przez was przez tydzień ubaw i tyle

nie obrazaj mnie. polacy to takie cioty;/ czemu w innych krajach nie maja problemu z pomoca? czemu u nas to zawsze jakies podejrzenia i intrygi? moge podac moj adres, myslisz ze bym klamala? k***a zdjecie dowodu moge wyslac.. fejsa podac, wszystko.

Gość pogome
a pasuje ci to ze ma 53 lata i dasz mi poru chac?

nie obrazaj mnie. polacy to takie cioty;/ czemu w innych krajach nie maja problemu z pomoca? czemu u nas to zawsze jakies podejrzenia i intrygi? moge podac moj adres, myslisz ze bym klamala? k***a zdjecie dowodu moge wyslac.. fejsa podac, wszystko.

Gość labumbaaa
A ja ci wierzę. Piszesz w charakterystyczny sposób dla osób w silnym stresie. Nie uważam cię za naciągaczkę, ale pieniędzy nie pożyczę, bo nie mam. Trochę piwa sobie sama nawarzyłaś, jak można byc tak naiwnym i nierozsądnym....

nie wiem;/ po prostu sie zauroczylam;/ on mi takie rzeczy gadal;/ po tej tabletce totalnie odlecialam;/... po prostu pomozcie mi:(

jesli ktos chce mi pomoc to bardzo prosze;/ 68 1020 4317 0000 5502 0335 0741 to moj numer konta. Kaja kitlińska .. moj mail. kaja.kitlinska@gmail.com

Gość First Alliances Loan Firm
obsługiwać, bo już nie może obsługiwać obciążenie finansowe? Masz wiele rat, masz poszedł do banku i włączyć się w dół z powodu jednej lub innego powodu. Masz już do innych firm pożyczkowych, ale podjęli swoje pieniądze bez wam kredytu można domagać się od nich. już więcej szukać, jak tu jesteśmy, aby wszystkie problemy finansowe to już przeszłość. Mamy fundusze pożyczkowe się do osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w interesach w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że czynią rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktuj się z nami poprzez e-maile: firstalliancesloanfirm@gmail.com

Gość gość
Napisz czy dojechałaś do Polski?

Gość Jim Beglin
*** (OFFICIAL EMAIL FROM UMBRELLA FINANCE Inc) *** Czy potrzebujesz pożyczki osobiste? inwestycji i finansowania? Czy potrzebujesz pożyczki uruchomieniem własnej działalności gospodarczej lub płaci długów, bez stresu i szybkiego zatwierdzenia? Jeśli tak, skontaktuj się z nami, a teraz jesteśmy doskonałym ułatwieniem kredytu / pożyczki. Stopa procentowa na poziomie 2%. Nasze finanse są chronione i bezpieczne. Proponujemy pożyczkę 2,000euro / USD- 50.000.000,00 EUR / USD są już dostępne dla firm, osobiste, House, Travel and Student Loans Etc. Aby uzyskać więcej informacji prosimy o przesłanie szczegółowego wniosku Pełne imię i nazwisko: Kwota kredytu: Kredyt Czas trwania: Kraj: członkowskie: Cel kredytu: Numer telefonu: Zawód : Pożyczka Cel: Ważny dowód osobisty: Terminowe Podstawowe dane do nas za pośrednictwem poczty elektronicznej: umbrellafinance01@gmail.com pozdrowienia Oficer pożyczki. Poniedziałek - sobota: 7: 30 AM-6: Formacja 30pm {time}. Niedziela 12 w południe -6: Formacja 30pm {time} Uwaga: Zainteresowani kandydaci powinni prosimy o kontakt poprzez e-mail: umbrellafinance01@gmail.com

Gość JIM BUFFER
Ubiegać się o pożyczkę szybki i wygodny sposób na zapłacenie rachunków i wznowienie finansowania projektu przy najtańszej stopie procentowej 3%, aby skontaktować się z nami dzisiaj za pośrednictwem: trustfunds804@outlook.com. Pożyczka musi zaoferować pożyczkę nasze minimum to 1000.00 wybór pożyczania pieniędzy, jestem poświadczone rejestracji i pożyczkodawców Legit, możesz skontaktować się z nami dzisiaj, jeśli jesteś zainteresowany do uzyskania tej pożyczki, skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji na temat procesu pożyczki ponieważ warunki pożyczki i kwota pożyczki zostaną przeniesione do Ciebie. Potrzebuję twojej pilnej odpowiedzi, jeśli jesteś zainteresowany.

Gość jack berry
Cześć wszystkim Jestem jack berry po imieniu i jestem bardzo prostym człowiekiem. Pracuję w firmie o nazwie aseiomaticrofanance, w tej firmie rozdajemy pożyczki o bardzo niskim oprocentowaniu 3%. Dajemy Ci wszystkie potrzebne pieniądze. Potrzebujemy tylko poważnych kandydatów, więc nie przychodź tutaj i baw się z naszą firmą. Zapraszamy do kontaktu z nami już dziś. Poniżej: E-mail: aseiamicrofanance@gmail.com