Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety na kafeterii są zawistne

Polecane posty

Gość gość

zauważyłem że sa tu kobiety zawistne, pelne jakiegoś jadu, zazdrosne, niedowartościowane. na codzien pewnie milutkie, wdzięczą się do facetów a tutaj pokazują swoje prawdziwe pełne kompleksów oblicze. blee

Gość Alf na prezydenta
sluchaj no badaczu kobiet (proponuje ci pojsc na ginekologa, masz ewidentne zaciecie w tym kierunku) ludzie, a w tym kobiety dziela sie na: zakompleksionych i niezakompleksionych zawistnych i niezawistnych zazdrosnych i nie zazdrosnych znajacych swoja wartosc i nie znajacych swojej wartosci - w tym przypadku podzial nastepuje dalej na niedowartosciowanych i pelnych nieuzasadnionej pychy bubkow plci obojga

Gość gość
Zawistne,to nieprawda,one sa sflustrowane,.Brakiem zainteresowania.

Jesteś krótko na kafe lub słabo wnioskujesz. Poczytaj więcej postów, przemyśl wnioski w wróć za miesiąc.

Gość gość
ja jestem sflustrowana i to bardzo

Gość Jp...
To prawda

Nie chciałbyś przeczytać opinii o facetach,którzy się udzielają na kafe :D. Poza tym nie wrzucaj wszystkich do 1 worka bo to nieładnie.Nu nu ;)

Gość Weteran Kafeteri
Zgadzam się z autorem tematu w 100 %. Tu kobiety są stuknięte. żałosne, wybieraja sobie ciamajdy mamisynków, rżna sie w d*pe i chwala tym na forum :D tesciowa im się rządzi w tym duza czesc autorek tego typu tematow nie umie otworzyc swojej beby i wyrazic swoje racje. Oraz rządaja mieszkanie i samochodu od faceta ktory ledwie ukonczył studia przy zarobkach 1200 na reke w zamian za wypiecie tylka łaskawie. Dziękuje postoje :D

Gość gość
Właśnie o to mi chodziło Weteranie. A niech ktoś spróbuje sie im przeciwstawic to zostaje okrzyknięty: -frajerem -prawiczkiem -chamem itp Gorzej mają kafeterianki, ten najczesciej są: -pustakami -dzi*&%$ami itp

Gość Weteran Kafeteri
Warto też wspomnieć że to forum słuzy nie do duskusji a raczej do wzajemnego poklepywania się przez ramie- dajac kobieta "potwierdzenie" tego co robią. Plusem tego jest że można dostrzec głupote niektorych osob, paranoje np. Kiedy kobieta powinna uprawiac seks z facetem jesli jest w nim w zwiazku. Wychodzi na to że 3 miesiace to za malo i jest dziwka, a 1 rok to już staroswiecka dziewica. Albo z tej beczki: Kobieta mowi do chlopakaa poczekajmy, ale nie powie czy do slubu czy ogolnie, chlopak nie wytrzymuje i naciska, a ta zali sie na forum, i tu ten DEBILNY TEKST JAK KOCHA TO POCZEKA- ja na to GÓWNO. Dziękuje.

Gość gość
Myślę że kobiety to pikuś przy facetach z tego forum, jak czytam te ich wypociny to zastanawiam się nad zmianą orientacji

To skoro nie ma tutaj normalnych dyskusji ani osób to po co tu siedzicie?I zakładacie tematy,na którym również nie ma dyskusji normalnej tylko teksty jak powyżej?

Gość Weteran Kafeteri
Ja tu siedze aby sie posmiac z glupoty ludzkiej, a najbardziej rozwalajace sa tematy z TESCIOWA i mamisnkiem w jednym

Gość gość
Masz rację, czasem trzeba sie pośmiać Z SIEBIE SAMEGO

Gość seriooooooo
Kobiety tutaj to kopalnia niedowartościowanych i zakompleksionych bab. Jedna na sto może jest normalna. A pamiętacie jakie hejty leciały w temacie na tematy kąpieli? Dziewczyny, które uważały codzienną kąpiel za podstawę zostały baardzo zjechane właśnie przez takie kobiety, które mają żałosne życie, a same sobie takie wybrały.

Gość gość
nie jestem w stanie ogarnąć twojego toku myślenia, co ma brak codziennej kąpieli do żałosnego życia? A jakie jest życie osoby która zamiast sie kąpać, bierze prysznic?

Gość seriooooooo
A ja Twojego... Przeczytaj jeszcze raz: chodzi o HEJTY. Nie sam fakt kąpieli tylko o (powtorze) HEJTY

Gość RP Obojga Narodow
alez dziewcze tworcy temetu i jego meskim uczestnikom nie chodzi o nic wiecej jak tylko deprecjacje kobiet... znajduja w tym patologiczna frajde bo zadna ich by nie chciala nawet gdyby zaczeli chodzic na rzesach, sypac kasa jak swinki skarbonki i rzucac swiat do stop jak biblijne szatany przy kuszeniu Chrystusa :D

Gość gość
RP Obojga Narodów masz świętą rację

Gość RP Obojga Narodow
zebys ty wiedziala jak ja bym chciala nie miec tej racji :O

Gość Weteran Kafeteri
Widać, że kompleksiki się włączyły wam :D Ps. Dla waszych wiadomości miałem dziewczyne, a jestem teraz wolny z wyboru. Macie wy w 90% nasrane w tych głowach do 23 roku życia. Nie rozumiem jak można wychodzić za mamisynka ciamajde, a potem płacz... a liczne przyklady z tesciowa potwierdzaja nasze tezy...

Gość gość
"sflustrowane" :D 🖐️

Gość sfrustrowana 35
Nawet ortografii nie znają

Gość Weteran Kafeteri
Przestańcie z tą ortografia, bo jeśli macie tylko ten argument do powiedzenia to znaczy że jesteście przegrane... Teściowe was dopadną, a i jestem ciekawy czy opisujecie jak tecsiowe pomagaja wam sie rżnąć w łóżku przy waszym mamisynku, . Teściowa zakłada kondona przy was i pastrzy jak się rżniecie w D**Ę, a potem dziwicie że nie jesteście w ciązy, a na końcu powstaja tematy o staraniach lol BłaahahahA :D

Gość sfrustrowana 35
Weteran, przestań. Wiesz , że siedzi kupa gimbusów na kafe, są wakacje i zakładają takie prowo

Gość gość
hahahahahahah nie no :D kochana wiesz co to ironia?:D pozdro :D :Dhahahaha

Gość Weteran Kafeteri
Mam nadzieje, że nie bierzecie wszystko na poważnie co przeczytam. Ale jedną z rzeczy nie ogarniam po prostu jak można wybrać sobie ciamajde mamisynka z okropną teściowa na czele...

Gość gość
lol

Wszedzie pelno jest zawistnych kobiet, i mezczyzn tez, glupich ludzi sa miliony. A tez i miejsce specyficzne, ja lubie sie powyzywac na kafeterii, kiedy cos mnie drazni, bo uwazam, ze tego forum nie powinno traktowac sie normalnie, a i sama nie rycze po nocach, bo ktos mi przez internet nabluzgal.