Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta8888

Wielka tragedia w zwiazku, nagle rozstanie z jego strony.

Polecane posty

Gość gość
nie chce podawac mojego numeru telefonu publicznie, moze podaj mi swojego meila albo jakis inny kontakt Kasia

Gość gość
to nie nasza marta nasza marta miala 4 osemki I pisala z auu ell

Gość gość
Ale przez podszywy zmieniła na 5. Czytaj dokładnie

Gość gość
to oszustka pisze na innych wątkach co innego niz tutaj, ta z 5 ósemkami

Gość gość
Na których?

Hej, tak to jest moj nowy Nick, nie Pisalam na zadnych innych tematach na kafe, Kasia zaloze nowego maila dla Ciebie.

Gość gość
Witam wszystkich randkowiczów. Ostatnio powstał nowy serwis randkowy www.zakochasz.pl Wydaje się że jest jeszcze wolny od tzw. dziwolągów więc chyba mogę go wszystkim polecić

Gość gość
zgłosiłam temat do usunięcia

Prosze zostaw mnie i moj temat w spokoju, ja zu oczekiwałam wsparcia. Proszę Cię opuśc ten temat jesli tak uważasz.

Gość gość
ja tez zgłosiłem :D

Myśle ze moderatorzy kafeterii nie usunąć tego tematu, gdyż nie pisze na żadnych innych tematach- wierutna bzdura, oraz myśle ze ta historia moze pomoc innym kobietom. Mnie bardzo pomaga to forum.

Więc drodzy moderatorzy kafeterii proszę was abyście pozwolili temu tematowi jeszcze żyć, gdyż jest to dla mnie forma terapii oraz bardzo doceniam słowa wsparcia od nieznanych mi osób. Znacie mojego nicka oraz hasło pewnie tez, więc możecie zweryfikować czy pisze na innych forach. Nie robię tego.

Teraz, w tym czasie w którym jestem, zaczynam bardzo wiele rzeczy, wcześniej dla mnie nie widocznych- dostrzegać. Dostrzegać przede wszystkim brak rodziny, ogromna samotność i brak wsparcia od osób od których sie go spodziewałam- rodziny. Jest to dla mnie moment krytyczny i moment otwarcia oczu, bardzo bolesny dla mnie moment. Cieżko jest zostać kompletnie samym- a z drugiej strony moze tak właśnie ma być. Mimo wszystko szkoda ze zawiedli mnie ludzie w których wierzyłam. Zostałam sama, Kopnela w twarz i w tyłek. Mam nadzieje ze znajdę w sobie sile aby powoli, powolutku sie z tego podnosić. Jest to okazja dla mnie dla zweryfikowania wielu kontaktów- ludzi od których sie nie spodziewałam wsparcia a którzy mi je dali, i ludzi od których wsparcie było dla mnie rzeczą naturalna i wręcz oczywista- zawiedli. To smutny moment. Moment prawdy jest zawsze smutny.

Gość gość
Autorko czemu wyjechałas sama z Polski? Pisałaś ze masz zamozna rodzinę, ja jakbym miała dobra sytuacje materialna to bym do obcego kraju napewno sama nie wyjechała

Gość zamilcz siło nieczysta
prosze usunąć ten temat!

Gość gość
Nie rozumiem co komu przeszkadza ten temat. Jak się komuś nie podoba to niech nie wchodzi i tyle. Mi się ok 90‰ tematów nie podoba a nie zgłaszam wszystkie do usunięcia. Czytam to co mnie interesuje

Gość oszustkakjjjkkk
niech nie pisze na innych tematach ze ma zamieszkac z facetem i ma zapieprz w pracy tymczasem tutaj jest bezrobotna

Gość gość
To podajcie chociaż 1temat na którym pisze!

Gość gość
panienka ma rozdwojenie jaźni

Gość niebieskakarolcia
mysle, ze to jakas jedna wariatka chce usunac temat - nie wiedzac dlaczego...chociaz moze ona sie boi, ze sie zblazni, bo pisala, ze autorka oszustka i pisze na innych topikach, a to nieprawda... Pisz Marta i sie nie przejmuj. Facet sie nie odzywal?

Czesc dziewczyny, podnioslam sie wlasnie z lozka. Nie spie w sumie od 8 juz. Nie nie odzywal sie. Odezwala sie wczoraj tylko jego matka smsem: hej, Jak Ci leci? Ale tez nie odpisalam. W sumie wydaje mi sie ze ona zyczy mi dobrze, opowiedziala mi cala prawde o nim ( tak mysle) i wspierala mnie Jak sie strasznie klocilismy.

Ostatnia wiadomosc byla od niego 2 dni temu w jego urodziny pozno przed polnoca: przepraszam za poprzednia wiadomosc. Jak cos potrzebujesz to daj znac. Od razu usunelam.

Tak mi ciezko;( on pewnie ma to gdzies, tylko patrzec Jak zobacze go z kolejna. nastepna, ktora psychicznie zniszczy. A moze tym razem nie.