Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta8888

Wielka tragedia w zwiazku, nagle rozstanie z jego strony.

Polecane posty

Gość Marta8888
Dzwonil 3 razy, napisal smsa "wiem ze jestes zla, ale myslalem ze przynajmniej zlozysz mi zyczenia. Jutro wrzuce twoja ladowarke od laptopa do skrzynki pocztowej". Od razu usunelam smsa i wykasowalam ponownie numer. PROSZE O WSPARCIE, prosze.

Gość Marta8888
Nie odezwalam sie przysiegam. Od razu DELETE. 3 razy dzwonil.

Gość Marta8888
Przyseigam nie odezwalam sie, od razu DELETE.

Gość kasia///
no i sie zaczyna! nie da Ci spokoju bo jestes jego idealną OFIARĄ zrozum kobieto, jestes dobrą i zaradną osobą nie daj sobie zniszczyc życia bo bedzie tylko gorzej. Nie mozesz mienic numeru? po co czytasz te smsy, nie czytaj kasuj odrazu, bądź silna bo na tkaich typów najlepsza jest OBOJĘTNOŚĆ, jak bedziesz silna on juz nie bedziesz chciał takiej twardej dziewczyny bo on chce słabej istoty którą mozna manipulowac.TRZYMAJ SIĘ!

Gość Marta8888
nic sie nie odezwalam, numer od razu usuniety. PROSZE O WSPARCIE!!! potrzebuje go bardzo!

Gość kasia///
ale po co smsy czytasz i sie nakręcasz?

Gość on39
Zapomnij bo cie ten wampir zameczy,idz na aerobik znajdz sobie zajecie,ja chetnie cie przytule;) jak ci zle,glowa do gory i do przodu

Gość Marta8888
mam iphone i zeby usunac sms, musze go przeczytac.

Gość Marta8888
Dzwonil az trzy razy, aby upomniec sie o swoje zyczenia, kolejny raz mnie obwinic, ze moze zapomnialam.

Gość gość
I Po co sie zalisz na kafe? Idz dziewczyno do Psychologa lub pogadaj z przyjaciolka, a nie kazda sekunde na kafe opisujesz, idiotka

Gość Marta8888
on39 dziekuje za Twoje slowa otuchy.

Gość gość
glupia idiotko zmien numer telefonu albo idz do operatora I zablokuj tego idiote na praterze pracowalas a gdzie studiujesz z czego sie utrzymujesz na jakiej ulicy mieszkasz w wiedniu ? taborstrasse? nie wierze Ci

Gość Marta8888
Prosze wyhamuj z wyzwiskami. Chyba nie myslisz ze powiem na jakiej ulicy mieszkam. Studiuje na wu.

Gość Marta8888
Niedaleko prateru.

Gość Wiem co czujesz Autorko
Wiedziałam że tak będzie, miałam dokładnie to samo tylko mnie nie ruszają juz smsy od niego.......... Ty jesteś na samym początku drogi i obawiam się ze cie on złamie w końcu....... Najciężej jest zmienić nr i urwac kontakt bo przechodzi przez głowę taka myśl ze co będzie jeśli on jednak się zmieni i będzie inna z nim szczęśliwa itd kiedy same będziemy nieszczesliwe do końca życia....Ale należy sobie uzmysłowić ze on się nie zmieni nigdy i będzie tylko gorzej......

Gość Marta8888
Czuje sie bardzo dumna z siebie ze nie zareagowalam na 3 proby polaczenia ze mna.

Gość gość
a ty z nim po niemiecku rozmawialas ? to napisz po niemiecku jak ci pisal smsy

Gość goska4480
no wlasnie napisz tez jestem ciekawa jak to napisal po niemiecku bo po polsku wiemy :)

Gość gość
Kochana! Przykra historia, ale pamiętaj po każdej burzy święci słonce. I w Twoim życiu też tak będzie. Jeśli dałas mu druga szansę, on się nie zmienił, dałas trzecia dalej nic to już nie ma sensu tego przeciągać. Trzeba być silnym i odejść, wytrwać te pierwsze najtrudniejsze dni, potem będzie lepiej. I obiecuje Ci, że pewnego dnia spotkasz kogoś, kto poświęci dla Ciebie tyle co Ty dla tego człowieka. Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam:)

Hej mam nadzieje, ze nie uleglas I nie odebralas tel od niego! jesli mozesz to napisz te smsy nam po niemiecku tez mnie to ciekawi ! nie daj mu sie

Gość Marta8888
Przykro mi bardzo ze mi jak widać nie wierzycie. Nie napisze bo gdybym napisała to znajdzie forum przez swojego smsa, a tego bym nie chciała. Chcecie to wierzcie, nie to nie. Prosiłam to o wsparcie. Nie o inwigilacje.

21.08 podszyw

Gość Marta8888
Dziękuje;) juz sie zmartwilam, ze zwatpilas we mnie. Oczywiście ze ne odebrałem telefonu, 3 razy, i od razu usunelam smsa z numerem. Nie złamie sie.

Gość dramatyyyyy
Autorko, skoro już tu jestes.....jak będzie po niemiecku " byłam wczoraj u ciebie ale cie nie zastałam, zostawiłam kartkę w drzwiach". Bądź tak miła, pomóż.

Masz tam jakichś dobrych znajomych którzy mogli by cię wesprzeć teraz? Ja się z tym meczylam sama bo wstyd mi było komukolwiek opowiedzieć o tym...... Bałam się ze pomyślą ze jestem straszna idiotka ze dałam sobą tak pomiatac. U psychologa tez nie byłam ale juz wychodzę na prostą

Gość Marta8888
Ich war gestern bei dir Aber Du warst nicht daheim. Ich hab ein zettel in die Türe gesteckt.

Gość Marta8888
Ide sie teraz spotkac z jednym. Tez mi wstyd opowiadac, telefony nawet przestalam odbierac.

Gość Marta8888
Non stop ta durna mysl w glowie, jeszcze bezczelnie dzwoni 3 razy. 2,5 godziny i bedzie po sprawie. Wytrzymam napewno!

Gość Marta8888
Mam ogromna nadzieje ze po tym juz zrezygnuje i przestanie mnie nagabywac telefonami.

Gość gość
jak mozna byc tak inteligentna osoba jak Ty a jednoczesnie tak glupia? ogarnij sie kobieto!!! trzymam kciuki. za kilka miesiecy jak nabierzesz troche perspektywy nawet ci przez mysl nie przejdzie ze chcesz go kiedykolwoek w zyciu zobaczyc. ogarnij sie!!!