Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta8888

Wielka tragedia w zwiazku, nagle rozstanie z jego strony.

Polecane posty

daruj sobie obrażanie mnie, skąd pewność że się nie zmieni? każdy się mądrzy jak nie miał takiej życiowej sytuacji

juz powinien byc moj nick, musi byc 5 osemek bo 4 ktos juz zabezpieczyl. No wiec moj ostatni post byl to "Dziekuje za wsparcie". Czesc dziewczyny, wlasnie wstalam, i czytam teraz co napisalyscie.

Marta88888 to ja, ktos przede mna zarezerwowal mojego wczesniejszego nika, ludzie zostawcie to forum takim jakie bylo na poczatku. Prosze was, ja potrzebuje tu wsparcia.

już do niej nie pójdę, On jeste teraz moim Psychologiem ;) skąd u Was tyle nienawiści, widać nigdy nie byliście zakochani

nie podszywaj się pode mnie, wszyscy wiedzą że ja miałam cztery ósemki, więc sobie daruj

Gość gość
Autorko nie przejmuj się tymi glupimi podszyw ami

Gość dramatyyy
Marta, dziękuje za tłumaczenie. Kochana jestes. taka fajna i miła kobietka zasługuje na wszystko, co najlepsze. :) Podszywami sie nie przejmuj. I tak każdy, kto ma troche mózgu odróżni podszyw od twoich wypowiedzi.

wierzcie w co chcecie,ja już tu nie będę piać bo mam przy sobie WSPARCIE. Pozdrawiam

dramatyy dziekuje Ci! Troche mnie to zmartwilo, jak weszlam tutaj teraz. Stanelo na tym ze dostalam przed polnoca jeszcze jednego smsa od niego ze "przeprasza mnie za wczesniejsza wiadomosc i ze jesli cos potrzebuje to zebym sie odezwala". Rowniez usunelam i nie odezwalam sie. Dzisiaj jestem z tego bardzo dumna.

Gość gość
Sandler to inaczej cpun menel alkoholik bezdomny czyli facet martuni kretynki

Kwiatek19, dokladnie ten sam schemat dzialania, moj nigdy mnie nie poszarpal, ale za to slowami wbijal mi noze w serce.

Kwiattek19, ile jestes juz bez niego, dalej Cie nagabuje, dal Ci spokoj? W pewnym sensie boje sie tego co bedzie u mnie. Ciesze sie ze od niego odeszlas!

Piszcie dziewczyny, trzymajmy sie razem, ide pod prysznic teraz bo na 13.30 mam termin do mojej Pani.

Gość gość
na jakiej ulicy czym jedziesz w jakim kierunku klamczucho !

Gość gość
Dajcie juz spokój dziewczynie, jak ktoś nie wierzy to niech nie czyta, Proste. Nikt

Jestem kompletnie bez sił, kolejne rachunki, jest tego masa, nie jem juz 4 dzien. Czuje sie wyczerpana doszczetnie.

Gość gość
Dasz rade, musisz się tylko czymś zająć

Musze to wszystko posplacac, powinnam szukac pracy, jestem w kompletnym dole, wczoraj czulam sie lepiej. Dzisiaj jest kompletnym dol!

Gość gość
Nie powinnaś juz jechać do psychologa?

Gość gość
Nikt ci nie każe czytać

Gość gość
kłamczucha,wczoraj na innym temacie pisałas ze jestes w szczesliwy związku z facetem poznany w Wiedniu, ze macie zamieszkac razem...po co tak kłamiesz ludziom, myslisz ze nie mają co robic tylko cie pocieszac? chora kobieto!

Przykro mi to nie ja pisalam. Jest duzo ludzi w wiedniu. A ja nie pisalam na zadnym temacie oprocz u milki( kolezanki ktora tu sie wypowiedziala).