Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Gdzie się podziali fajni faceci?

Polecane posty

rozumiem twoje obawy, faceci maja problem ze zdobywanie, zero konsekwencji, wytrwałości, chęci ...

Gość Beruthiel
Tak... na zakupy i kupić kolejną 100-tną parę niepotrzebnych butów, które po miesiącu będą uwierać w pięty. Fiku, pisałam Ci już wcześniej, że trzeba wyjść z domu i się rozejrzeć, a jak nie będzie faceta z honorem w Twoim mieście, to wziąć urlop i gdzieś wyjechać :) Spojrzeć na mapę, i może na mapie będzie zaznaczone największe skupisko facetów z honorem :-D, haha. Ale by było zabawnie :)

Gość Dj 80's
chwila chwila moja droga, chyba sobie nie wyobrażasz wytrwałości np w stos do kobiety księżniczki, albo jakiegoś pustaka, albo chociażby w stos. do panny która ciągle niezdecydowana, wydaje mi sie że masz lekko błędne pojęcie o wytrwałości ukierunkowanej na kobietę

Gość Dj 80's
zwyczajnie niezwyczajnie, teraz mądrzej prawisz ;)

Gość Dj 80's
zbyt szybko odpuszczają tylko ci którzy nie chcą nic trwałego, nic szczególnego, ale zauważ że piłka jest jedna a bramki są dwie, jeśli facet ma sie tylko uganiać po boisku to takie akcje są pozbawione sensu

Gość Beruthiel
A ja lubiłam do niej strzelać. To jest prawda, że faceci nie walczą do końca, nawet jeśli im się ta dziewczyna podoba.

Gość Dj 80's
więc znasz swój problem, mężczyźni tylko kręcą sie koło bramki, rzadko który strzela gola ;) czas pobiegać trochę i tez od czasu do czasu strzelić,

Gość gość
fikołek to jak nie umiesz kiwać to nadajesz sie do polskiej reprezentacji :)

Gość gość
faceci odpuszczają jak nie widzą oznak przychylności.

Gość gość
no, we dwoje rozgrywa się najbardziej emocjonujące mecze na świecie :D i czasem strzela gola :P

Gość gość
w sytuacji podbramkowej nawet spokojny osobnik zmienia sie w tygrysa :) , ale słusznie, i tygrys czasem potrzebuje odrobiny wsparcia, żeby bramka wpadła :D

Gość Beruthiel
Kawał mięsa dla tygrysa :)

... ale wypracować sytuację podbramkową to już mało który chce/potrafi, każdy by tylko strzelał :(

Gość gość
tygrys to jeszcze powinien być szatańsko brunetny :D Takie połączenie i fikołek wpuszcza gola :P

Gość gość
ha ha, tygrysy są leniwe, gdzie tam lecieć przez całe boisko do tej bramki. Co innego, jak bramkarz niedaleko, to jeszcze można zakręcić ogonem..

"ha ha, tygrysy są leniwe, gdzie tam lecieć przez całe boisko do tej bramki." - niestety dokładnie tak jest :(

Gość gość
no najlepiej przecież jak zdobycz sama przyjdzie :P

Gość gość
się nie przejmuj, przyjdzie taki, raz popatrzy i wszystkie mecze jego :D nie będzie wiadomo co skąd kiedy za co i dlaczego :P

Gość Dj 80's
na chwile was zostawić samych a tu już prawdziwy mecz rozegrany ;) za to ja byłem na zmywaku zamiast jakiejś sprytnej kobiety bo sobie w kulki na stadionie grają :(

Gość gość
co najwyżej w piłkarzyki :)

Gość Beruthiel
W jakie piłkarzyki? Przecież my gramy w damską piłkę nożną. Na jednej bramce stoi wybranek Fiku Miku, a na drugiej.... hehe :P