Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po tym co się zaczyna dziać, postanowiłam że nigdy więcej nie pójdę do kościoła

Polecane posty

Gość gość

oglądam ttv i reportaż o małej miejscowosci gdzie na prywatnym terenie pewnej rodziny była mała kapliczka,po jakimś czasie zaczeli ja rozbudowywać, i wkoncu powstał kościół samowola budowlana,i to udowodniona sadownie,ludzie wyjsc nie mogą bo na ich podwórku stoi kościół!!! i to jeszcze chcą go rozbudowywać na czyims podwórku,ten biedny człowiek powiedział że niedługo nie będzie mógł wyjechać z podwórka! a co robia stare mohery ze wsi? sa za ksiedzem,oczerniaja tą rodzinę! nawet koscielny pobił tą kobitke na której podwórku stoi ta kapilica! tacy są własnie katolicy!!! wczoraj jechałam tramwajem i wsiadła strasza babka ktos ustapił jej miejsca a ona z pretensą dllaczego ta osoba jej ustapiłą a nie ta dziewczyna siedzenie wczesniej i do tej dziewczyny - ty gówniaro,oby cię najgorsze spotkało..najgorszego ci życzę! i w ten deseń o co k***a chodzi,czy juz cały tramwaj musi wstawac bo wchodzi starsza osoba?? zapytałam sie tej kobiety czy jest katoliczka? polwiedziała ze tak,i pytam sie ,to dlaczego życzy pani tej dziewczynie wszystkiego najgorszego? a potem pewnie pojdzie sie wyspowiada i juz przykład najwspanialszej katoliczki!!!!!! ludzie opanujcie się , katolicy są chamscy,oby tylko dla siebie nic dla innych,co ludzie powiedza,i tylko mnie sie należy!

Gość gość
widziałam tez ostatnio nagranie amatorskie z warszawskiego metra,z opowiesci autora wynikało ze weszła starsza kobitka z córka do wagonu,stara usiadła a młoda stała koło niej,na przeciwko starej siedziała dziewczyna przy tuszy, a stara na głos do córki powiedziała tak; zobacz taka gruba swinia siedzi a ty musisz stac. what the f**k!?!?!?!?!?! i się zaczełlo,młoda sie wkurzyła i cos odpowiedziała a stara zaczeła laska ja okładać!!!!!!!! no k***a starzy ludzie sami na siebie bat krecą!!

Gość gośćxxx
ja od dawna ..uważam, że kler się rozpasa w Boga wierzę! modlę się ale nigdzie w Biblii nie pisze...o klerze i jego praktykach!!!!

Gość gość
dokładnie,księża wykorzystując Boga,probują wszedzie miec władze,to jest manipullacja,tak samo jak jarosłlaw kaczynski,mami ludziom oczy, Bogiem i wiarą, żeby wykorzystac to do swojej kampanii,będzie źle w Polsce bo księża wszedzie się panoszą i wszystko co nie jest po ich mysli jest złem

Gość gość
pomijajac fakt ze mamy dzis bezpardonowy atak na KK (zasluzyli tylko niektorzy) to zwroc uwage ze za czasow zatechlej komuny, gdy KK bylo to samo zlo dla wiernych czerwonoarmistow nie wydawano zgod na budowe kosiolow i one powstawaly na darowanych ziemiach wlasnie jako samowole budowlane

Gość gość
to nie ksieza mamia, a agenci wyslani przez illuminatow czyli przez samego szatana, opetani i oglupieni, czy nie pamietacie z Biblii ze Jezus mowil o falszywych prorokach? to wszystko sie sprawdza

Gość gość
nie, nie tutaj nie chodzi o darowaną ziemię,tylko o małą kapliczkę podarowana i wybudowaną przez własciciela ziemi,która mieszkanicy z księdzem potraktowali jako własność i zaczeli się szarogęsić! zabierając temu człlowiekowi 60procent podwórka powiekszając tą kapliczkę ro rozmiarów małego koscioła!!!! przeciez to chamstwo,po prostu tacy sa katolicy,oby im było dobrze, na innych już nie patrzą! jak mozna sie komus wpieprzyc na jego własnosci sie rozbudowac bo im sie tak podoba?!?!?!!?!?

Gość gość
to sa agenci przebrani w sutanny, ale nie sluzacy Bogu tylko szatanowi , jedynie niezachwiana wiara w Boza Moc moze nas wszystkich od nich uratowac

Gość gość
Najgorsi są starsu ludzie podatni na slepą i głupia wiarę,wierzący tylko w księdza,sa to ludzie biedni otumanieni...oddaja swoje pieniadze na kosciół, a koscioł sie bogaci i opasa wielkie brzuchy księży i biskupów! samochody,domy,wakacje, złoto...

Gość gość
trzeba wyrzucic na zbity pysk tylch opasłych ksiezy,nie mających opamiętania w jedzeniu i piciu,nie majacych opamietania w gromadzeniu majątku!!! trzeba zrobic rewolucje,a ksiadz na słuzyć ludziom a nie ludzie księdzu!!!!!!

Gość gość
szacunek starszym ludziom się należy, ale starsi ludzie sami powinni swiecic przykładem,natomiast ja ostatnio zauwazam że starsi ludzie zachowuja sie gorzej niz młodziez,a plucie i krzyki Bóg, Honor Ojczyzna! to nic innego jak skutki narkotycznego działania radia Maryja i Kaczyńskiego!!!