Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezokarp

kobiety, proszę o radę, wytłumaczcie durnemu facetowi, czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość mezokarp

znam fantastyczne miejsce, leśne torfowiska, gdzie krzewy jagodowe są po kolana a jagoda na tych krzewach jest wielkości 5 groszy , pół wiadra jagód można uzbierać w godzinę zbierając ręcznie, bez maszynki , chcę się wybrać w najbliższą sobotę do lasu na jagody ale jak wiadomo komarzyce w lesie nie dają żyć, atakują zbiorowo w tym upale ciężko wytrzymać w długich spodniach a w lesie to będzie porażka, więc co zrobić aby było trochę chłodniej i wytrzymać z komarami, gdzieś czytałem, że podobno można rajstopy lub pończochy nasączyć w zapachu waniliowym i przed wejściem do lasu założyć, próbowałyście, czy komarzyce atakują przez rajstopy ?

Gość gość
idź z gołymi nóżkami

Gość gość
a nie lepiej kupić jakiś dobry specyfik do psikania przeciwko komarom i psikać się co jakiś czas?

Gość Onomatopejaa,
Lepiej założyć długie spodnie bo to od razu ochrona przed kleszczami. Pierwszy raz słysze o takim sposobie, nie sądzi żeby rajstopy w zapachu waniliowym odstraszały komary. Już lepiej zwykłym środkiem przeciw komarom się wysmarować.

Gość mezokarp
założe takie seksowne rajstopki. podniecony jestem gdy mam pupę opiętą rajstopkami

O rajstopach nic nie wiem aleeeeeee wanilia odstrasza komary, więc coś musi w tym być. Po 2 w rajstopach będzie też gorąco. Lepiej spodnie, bo jak ktoś napisał chronią przed kleszczami.

Gość gość
Ten sposób działa na mojego faceta. Wtedy się do mnie nie dobiera i przynajmniej mam spokój ;)