Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wyszedłem z wariatkowa. Siedziałem 38 miesięcy...

Polecane posty

Gość gość
To nie można spotkać się z dziewczyną towarzysko? Pisałem, że chodzi mi o koleżeńskie spotkanie. Siedziałem prawie 40 miesięcy i jestem w pełni zresocjalizowany. To wam przydałby się teraz lekarz.

Gość gość
hm.. musisz byc ciapą skoro nie potrafisz sobie znaleźć kobiety tak normalnie tylko tutaj

Gość gość
:D juz Ci calkiem odbilo z tej samotności :D a mówiłam wyjdź do ludzi :classic_cool:

Gość gość
Jak mozna dac 4 lata leczenia w psychatrkowie zamista dozywocia. A wiem ze nasz system karny jest z*****y ale to juz jest przesada!!!

Gość gość
to nie nam jest potrzebny lekarz tylko tobie nadzór policyjny , znowu zaatakujesz bezbronną kobiete , ale wtedy nie pójdziesz do szpitala , wsadzą cie do wiezienia , a wiesz co tam robią z g****icielami ?:)

Gość gość
tak to jest jak czyta się tylko pierwszy wpis :classic_cool: ale humor to mi poprawiłes, dzięki :D

Gość gość
Nikogo nie zaatakuje. Zmieniłem się. Teraz chcę za kobiety przyzwoleniem jej dotykać.

Gość gość
To nie jest żadna prowokacja! Co jest dziwnego w tym, że człowiek który wyszedł ledwie co z wariatkowa chce kogoś poznać? Ludzie popełniają błędy, płacą za nie i żyją nada. To że byłem chory psychicznie nie jest moją winą i nawet sąd uznał że nie należy mnie karać, tylko leczyć, pomimo dość ciężkich wykroczeń z mojej strony. Rodziny ofiar przeprosiłem, więc o co chodzi?

Mi kryminalna przeszłość by nie przeszkadza,ale tego,że masz schizofrenie to już bym się trochę obawiała :P

Gość gość
ja p*****le, nie kazdy jest taki tepy jak ty i potrafi wyczuc klamstwo.Za duzo klamiesz i juz sie do tego przyzwyczailes najwidoczniej .