Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzukamSwejKsiezniczki

Szukam kobiety której będe mógł zawsze służyć, jak wierny pies, na kazde życzeni

Polecane posty

Szukam kobiety której będe mógł zawsze służyć, jak wierny pies, na kazde życzenie, na kazde zawołanie... Nosić na rękach, prać, sprzątać, gotować dla NIEJ Robić śniadanka do łóżka, kolacyjki romantyczne przygotowywayć, spełniać wszystkie zachcianki mojej Księżniczki, oczywiście w miare możliwość, ale będe się bardzo starał ;) Ja 29lat/184/74kg Niebieskooki brunet ;) Zainteresowania: jazda na rowerze, bieganie, pływanie, ogólnie aktywność na świeżym powietrzu, muzyka rozrywkowa, "dobry" film, Rajdy, Formuła 1 Miejsce zamieszkania: Warszawa Zawód: Żołnierz zawodowy

Gość gość
Ale kobiety nie lubią takich służących, jak Lessi, no chyba, że liżesz tak jak pies

Gość gość
a tak powaznie? Bo jesli tak, to Cie chce :D

Gość gość
chłopie ales dowalił pracowałm ponad rok w Woju i powiem ci ze 8 mundurowych na 10 ma zryte berety panny NIE za Mundurem panny sznurem tylko panny w długą macie ciezą prace i jestescie skrzywieni zawodowo zasady z woja przenosicie na grunt osobisty domowy tylko stuknieta uwierzy w twój oips Jaki to niby bedziesz

Dlatego przyzwyczyajony do wojskowej musztry i stania pod rozkazami, również pod moją kobietą chce służyć... Chce jej słuzyć całym sobą... A wieczorami... wprowadze Cie w klimaty lekkiego BDSM, niczym Christian Grey zniewole cię linami, założe opaske na oczy... Będe szeptał słowa uwielbienia i pieśćił/lizał każdy milimetr twego ciała... Rozkoszy nie będzie końca, moge tak długimi godzinami Rozpale twe wewnętrzne rządze i zmysły, będziesz czuła, będziesz słyszała, ale pozostanie nuta tajemniczości w postaci opaski na oczy i skrępowanego ciała. Ta tajemniczość wbudzi w Tobie jeszcze większe podniecenie... :) Po kilku godzinach takich zabaw, rozwiaze Cie, zdejme opaske, poda kieliszek czerwonego wina, przytule Cie i powiem: Kocham Cie moja Księżniczko, a łzy same popłyną ze szczęścia..

Gość gość
łUPs :)

Gość gość
dobre prowo 9/10 ;)

Gość gość
PRZEMAS wypier... stąd! On jest wlasnie w porządku, to ty jesteś chamem dla kobiet, wyzywasz je co chwile itd!

Gość gość
w Wosku żołnierza poety nie uwidzisz bo to nie ta osobowosc NIE JESTES ŻOŁNIERZEM ZAWODOWYM tam takich delikatnych nie ma nie przeszli by pierwszych testów psychologicznych bajerujesz na mundur nieźle nieźle

Gość gość
a jaki masz stopień ?

Gość gość
to dobrze że nie chorąży bo "chorąży ma dziewczyne w ciąży" hahahahhhahahhahhaahaa

Gość gość
za nisko, wolę oficera :)

Gość gość
krótka piłka w której szkole no dawaj

No wiesz, wielkiego Wyobru nie ma Robie Bezpieczeństwo narodowe w Wojskowej Akademi Technicznej Mogłem też robić Bezpieczeństwo wewnętrzne w WSPol-u ale jednak wybrałem WAT ;)

Gość gość
ooo dobre 5 min go nie było pewnie siedział na kolanach u wujka GOOGLE i wyszukiwał co by tu napisac wiesz wojskowi dzialają instynktownie na implus lubią sie chwalić chcą by ich było widać gdybys był wojskowym odpowiedziałbys jednym tchem po niespełna minucie fajnie sie z toba gada ale w mudurówce nie robisz przykro mi

Gość gość
jak brzydko sam o sobie mówisz a fujj ide nie mam przyjemnosci tu byc

Gość gość
łUPs :D

Gość blondyneczka334224
Jak podasz gg to możemy porozmawiać. Nudzi mi się :/

Gość SzukamSfejKsiezniczki
Wal sie blondyno, tylko brunetki chce!

Gość gość
up