Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet bez mężczyzn jest nikim

Polecane posty

Gość gość
Tampony i podpaski no ubawiłam się chachach....Kogo to???Co było pierwsze kura czy jajko?

Gość zablokowany nick
nie.nie trafiles ale niewazne.trzeba bylo nie pisac na kazdym topiku jak opetany to bys moze kojarzyl:P

widocznie nie zwróciłaś dostatecznie mojej uwagi tym co pisałaś. ;) kojarzę jeszcze dark side i fiku mikuuu, ale ta druga jest wszędzie. ostatnio ciągle chodzę, głodny. boję się lodówkę otworzyć, bo ona tam będzie.

Gość Kawalerek
Co było pierwsze skóra czy jako, ano proszę bardzo. Według biblii kobieta powstała z żebra Adama. Według Kwiczoła w filmie Janosik, kobieta powstała z psiego ogona po chłopie . A według kobiet w filmie Seksmisja Kain zabił Able a Kopernik była kobietą .

Gość gość
I trzymaj się tego Kopernik był/a kobietą:),a Tobie będzie się żyło lepiej wychodząc z tego założenia.

gorszych bredni nie czytałam.... to wszystko zależy od charakteru co do gotowanie ...faktycznie mężczyźni gotują lepiej niż kobiety tylko są za leniwi :P

Gość profesjonalny podszyw
Moorland to ROR:O

Gość Kawalerek
To że Kopernik jest kobietą nie jest moim założeniem. Tak stwierdziły kobiety w swej mądrości w filmie Seksmisja. Wszak coś tą Kopernik kobietą musi być na rzeczy . Czyż nie mówi się że kobiety bujają w obłokach. W przeciwieństwie do kobiet mężczyźni mocno stąpają po ziemi.

Gość gość
Wiem doskonale z jakiego filmu pochodzi cytat:),nie zgodzę się z Tobą,że tylko mężczyźni twardo stąpają po ziemi.Wszystko zależy od predyspozycji partnera,ktoś musi ogarniać całość jeśli nie On to Ona.

Gość zablokowany nick
tak,jasneee wy i wasze mocne stapanie po ziemi:Pto ciekawe czemu to wam czesciej odbija?jesli ktos tu mocno stapa po ziemi to moge to byc tylko ja:Dco mi tam,wy sobie robicie nonopol na wszystko to ja sobie robie nonopol na mocne stapanie po ziemi.i koniec dyskusji!

Gość Kawalerek
ROR to, Rachunek Oszczędnościowo Rozliczeniowy w banku.

Gość gość
W takim razie dobrej nocy życzę stąpającym mocno po ziemi,wyśpijcie się bo jutro robota czeka.

Gość zablokowany nick
dobranoc i zamykam topik.macie juz nie pisac:D

Gość Kawalerek
Jeżeli i on i ona są nie ogarnięci to nazywa się to patologią rodziną. W rzeczywistości Mężczyzna jet głową kobiety a kobieta jest jego podporą, czyli tak zwaną szyją. Ja też mówię dobranoc, rano praca .

Gość zablokowany nick
mowilam,ze zamykam topik i co?no za brak kultury:(

Gość gość
Ojojoj to się chłopcy rozpisali;).

racja mężczyzna jest głową ...kobieta szyją ale bez tej szyjki ta głowa nawet by nie drgnęła :P

Gość zablokowany nick
tak wlasnie:P

Gość gość
zablokowany nick czy ujawnisz mi ten zablokowany nik?

Gość gość
do gość (plci zenskiej) "mam mieszkanie,dobre auto i nie musze nikomu obiadkow gotowac.taa rzeczywiscie jestem nikim smiech.gif" Oceniasz to kim jestes, przez pryzmat tego co masz? Faktycznie jestes nikim!

Gość weeeeeeeeeeeeeeee
" awans za seks, wszystko załatwia dekoltem i d**ą..." ale ja nie czaję o co te pretensje. Skoro ten sposób jest skuteczny to co się dziwić, że ciągle jest wykorzystywany.

Gość Kawalerek
Nawet bogata kobieta bez faceta jest nikim, ponieważ jak się coś w domu zepsuje to albo go prosi o pomoc, albo go wynajmuje i płaci. Jest takie powiedzenie. Lepiej jest słomianemu Jasiowi jak złocistej Kasi. A co do głowy i szyi jest inne powiedzenie . Mąż jest głową żony, a ona jego szyją i szyja wedle chęci ta głową kręci. Dla mnie mężczyzna kręcony przez kobietę jest nikim innym jak pantoflarzem. Wystarczy że nadstawi mu tyłka a ten by jej cały świat rzucił pod stopy. Ten typ mężczyzn się określa że myślą nie głową tylko tym co noszą w spodniach, a kobiety potrafią to wykorzystać. Na szczęście drogie panie, nie każdym mężczyzną można manipulować.

Gość Beruthiel
To widać, że ja należę do mniejszości...

Gość prawda jest tak gdzie chcesz
panie kawalerek nie wiesz pan że to co właśnie najważniejsze dla mężczyzn to sex i za niego zrobią wszystko ..... i wcale to nie manipulacja a fakt że im tak na tej sferze zależy ... i wiele kobiet opowiada o tym jaki to miły po sexie itp.. i wszystko robi co ona chce ... tak już jest i nikt biologii nie zmieni ..... hormonów popędów

twierdzenie że kobieta fez mężczyzny jest nikim pochodzi chyb ze średniowiecza wole być kobietą bez mężcyzzny niż żoną /partnerką psychopaty , pijaka , koorwairza

mężatki mówią że podczas sexu wszystko załatwią z mężem .. bo wtedy on zgadza się na wszystkie jej pomysły .. a jeśli mu nie da to wiadomo ..... Więc co to jest ??? coś niby prostytucja to całe małżeństwo ????wg ciebie pewnie tak ...