Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odzież treningowa do sportu walki

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupujecie taką odzież ? Macie jakieś sprawdzone sklepy ? Ja jestem z Warszawy ale może to być nawet internetowy ;) Zalezy mi żeby kupić dobre rękawice itp ;)

Gość Andrea K
Może słyszała/eś o BMAFSHOP? Zamawiałam co najmniej dwa razy. Sklep jest dość dobry, jest duży wybór. Mało która kobieta trenuje, ale ja kickboxing uprawiam już blisko 3 lata.

Gość HGWM
Masz rację, mało która. Ja po prostu uwielbiam trenować. Muay Thai stał się moją obsesją :) Swoją drogą ciekawy sklep. Gdybym tylko mogła sobie pozwolić kupiłabym sobie parę spodenek od Sphinksa :)

Gość gość
Fajnie też że mają rękawice w juniorskich rozmiarach. Dzięki temu mogłem zamówić coś dla dzieciaków, które zaczynają się interesować sportami walki i ich trenowaniem.

Gość ardianek
Nie wiecie czy mają tam bidony bokserskie na zbyciu?

Gość gość
Jak tam zaglądałem to było chyba takie coś w ofercie :)

Gość mapelka 89
Myślę nad synem aby go zapisać na jakieś sporty walki, nie wiecie czy będą też tam ciuchy czy też wyposażenie w mniejszych dziecięcych rozmiarach?

Gość PULPECIKI
Pewnie, że się znajdą. Przecież to od małego najczęściej powinno zacząć się trenować :) Łatwiej wtedy o rozwój na tym polu.

Gość gość
Muszę się z tym zgodzić, wszelki sport jeżeli się ma być ukierunkowanym to lepiej uprawiać od małego. Także to jest racja, zajrzałem na stronkę i wygląda to profesjonalnie. Sklep ma bardzo fajną szatę graficzną i łatwo znaleźć tam produkt który się szuka.