Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

małe też nie, normalny biust ;) gość - bo tak się składa, że biust to głównie tłuszcz, więc co Cię tu dziwi?

do gościa z 20:16:44 Tylko ja tu jestem taka z******ta :) Figurą przypominam Hally Berry :) Reszta co tu siedzi to albo grube kobyły bez talli z oponami , które poza cyckami nie mają nic i dlatego tak sie nimi jarają albo sfrustrowane deski :)) hehehe

I cycatym kobyłom z oponą na brzuchu ciężko znieść ,że faceci wolą szczupłe laski :) a dechom ciężko znieść ,że wolą duże cycki :) Cóż, miałam szczęście na loterii genowej ;)

Gość gość
Dziwi mnie ten zachwyt nad dużym biustem ;D no bo "ideał" to szczupła sylwetka i duży biust, jedne mają duży biust, drugie szczupłą sylwetkę a te pierwsze i tak sie uważają za lepsze, to śmieszne ;D. Osobiście uważam, że meżczyźni przywiązują uwagę do całokształtu, tj. uroda, twarz, figura a prymitywni facec***atrzą tylko na cycki iiii "ooo patrz, jaka fajna d.u.p.a idzie, a jakie ma balony! ****n*ąłb*m" nie wiem co w tym fajnego. Nie odmawiam tym cycatym żadnych atutów, ale to jak się zachwycają "oj, jestem taka pożądana bo mam cyce a deski to są dobre do prasowania, lecą na nie tylko geje" ośmieszaja się same! bo traktują sie jako towar, który jest tylko dodatkiem to tych cycków.

A ja sądziłam, że jestem wklęsła. Burzycie mi swój obraz który tyle lat kreowałam w głowie :D ­ Mogą być ładne, mogą być nieładne. To nie ma generalnie większego znaczenia w dyskusji między kobietami. Dla mnie przymiotnik "pełne" nie jest zależny od rozmiaru a bardziej od rozmieszczenia tłuszczu, duży biust może być bardziej "rozlany" (albo naturalna budowa, albo kiepsko dobrane staniki) a mniejszy "zebrany w kupę" przez co pełniejszy. Mam nadzieję, że jasno napisałam.

dodam, że piersi kobiet mnie nie interesują w sensie seksualnym ale są piękne,godne podziwu i cieszą oczy,nie chcę w żaden sposób umniejszać kobiecego ciała :D

heh tylko żeby nie były jak dwie piłki od kosza, wszystko z umiarem :D

Tyle, że Lopez waży 13-23 kg więcej ode mnie przy podobnym wzroście ;) Tak więc widzicie gdzie takie gwiazdorskie porównania można sobie wsadzić. ­ I jakie to ma znaczenie po raz kolejny zapytam? ­ "Najlepiej jest mieć w nosie myślenie facetów." Wbij sobie do głowy, że w rzeczywistości facet naprawdę nie przywiązuje takiej wagi do wielkości biustu...to kobiety sobie wiele wmawiają, moda narzuca dane schematy, gadki pod publiczkę jednak rzeczywiste myślenie ludzi jest inne. Tak samo jak faceci sobie wmawiają, że wzrost tylko 185 jest dobry, a reszta to dla kobiet kurduple. A nie licząc pustaków czy też lasek 190cm to większość nie ma takiego podejścia.

Gość Baba z małymi cyckami
Baby z małymi cyckami muszą wyginąć. Ja się na pewno nie rozmnożę. Oczywiście cycki to jeden z baaaardzo wielu powodów. ;)

Gość gość
"Wbij sobie do głowy, że w rzeczywistości facet naprawdę nie przywiązuje takiej wagi do wielkości biustu...to kobiety sobie wiele wmawiają, moda narzuca dane schematy, gadki pod publiczkę jednak rzeczywiste myślenie ludzi jest inne." x Widac ze jestes płaska decha i musisz sie jakos pocieszac, w rzeczywistosci facet niezaleznie od tego co ci mowi woli zawsze WIEKSZE cycki. Ja swojej tez mówie ze jej sa super, chociaz wolalbym bardziej cycata, ale sam nie jestem boski wiec nie będę wybrzydzał

Gość gość
shaf78 z kim przeciętny facet wolałby iść do łóżka ? Z Karoliną Szostka czy z Hally Barry smiech.gif ? Mnie nie interesuje gust PRZECIĘTNYCH facetów :] bye Mój mąż uwielbia chodzić do łóżka ze mną i nie należy do przeciętnych. Ty shaf78 masz w ogóle faceta? :D

,,Widac ze jestes płaska decha i musisz sie jakos pocieszac, w rzeczywistosci facet niezaleznie od tego co ci mowi woli zawsze WIEKSZE cycki." - ok, tylko potem się nie dziwcie, że babki z mniejszymi piersiami mają kompleksy, skoro na każdym kroku jest im to przypominane. Ech, ludzie ludzie...

"Widac ze jestes płaska decha i musisz sie jakos pocieszac, w rzeczywistosci facet niezaleznie od tego co ci mowi woli zawsze WIEKSZE cycki. Ja swojej tez mówie ze jej sa super, chociaz wolalbym bardziej cycata, ale sam nie jestem boski wiec nie będę wybrzydzał" Oceniam według siebie także, wiele rzeczy które faceci wygadują o wymaganiach kobiet jest bzdurą bo ja realnie nie skreślam faceta za wzrost czy chudość. Mogę być płaską dechą i co z tego? Mi to nie przeszkadza i nie spotkałam nikogo komu by przeszkadzało, a śmiało mogli darzyć swoim zainteresowaniem ładniejsze/z większym biustem/wyższe czy cokolwiek innego. Zależy gdzie się obracasz i co sobą reprezentujesz.

Gość gość
A co mnie obchodza jej kompleksy? Jej kompleksy to jej problem. Niech sobie zobaczy co jej facet trzyma na kompie - zdjęcia lasek z cyckami czy z plecami z przodu? Mi tak bardzo nie przeszkadzają nikłe cycki u mojej panny, bo ogolnie jest dobra w łożku i robi loda najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych dziewczyn :P

"Ja swojej tez mówie ze jej sa super, chociaz wolalbym bardziej cycata, ale sam nie jestem boski wiec nie będę wybrzydzał" _________________ heheheh no jeszcze tego by brakowało ,żebyś wybrzydzał frajerze :) Szczuplutkie laseczki z płaskim brzuchem i dużymi cycusiami tylko dla bogatych przystojniaków , nie frajerów z małym penisem i małym portfelem :)

Gość gość
krwawa poczekaj jak sie twoj facet zacznie ogladac za cycatkami. choc jak krotka jestes to nawet nie zauwazysz. on ma dobrze. bedzie sie gapil na cycate a ty nawet nie skumasz o co kaman.

A Ty Shaf78 rozumiem, że jesteś takim ideałem któremu z urzędu należy się boski z wyglądu multimilioner? :)

Gość gość
Ech jakie to wszystko prostackie.Kasa,cycki,lody pierwszej klasy.Szkoda.

"k, tylko potem się nie dziwcie, że babki z mniejszymi piersiami mają kompleksy, skoro na każdym kroku jest im to przypominane. Ech, ludzie ludzie..." Mów za siebie. Mi jedynie chudość była czasem wypominana (z reguły przez kobiety czy rodzinę) a o biust czepiała się jedna osoba - prababcia. Od strony facetów nie spotkałam się z uwagami na ten temat, wręcz odwrotnie. I akurat mój biust mieści się w normie, mam koleżanki z podobnymi (+/-) i tak samo nigdy na brak zainteresowania czy przypominanie na każdym kroku nie narzekały. ­ ""A co mnie obchodza jej kompleksy? Jej kompleksy to jej problem. Niech sobie zobaczy co jej facet trzyma na kompie - zdjęcia lasek z cyckami czy z plecami z przodu? Mi tak bardzo nie przeszkadzają nikłe cycki u mojej panny, bo ogolnie jest dobra w łożku i robi loda najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych dziewczyn " ­ To od razu zaznaczaj na czym opiera się Twój związek. Ja pisałam o miłości.

Gość, nie oceniaj innych według siebie. Nie każdy ma Twoje luźne podejście do relacji z drugą osobą. ­ I widziałam zdjęcia które faceci w kompach trzymają czy też które im się podobają, naprawdę nic specjalnego czy to jeśli chodzi o urodę czy figurę. Normalne, ładne kobiety jakich pełno na ulicach więc nie wiem czemu tyle dziewczyn wpada w kompleksy.

Krwawa, jak na innym topiku pisałam z Tobą o znaczeniu cycków dla facetów, to zaprzeczałaś. I kto miał rację? Ano ja. :)

Gość gość
bo ty kaczka jestes. facet patrzy na ciebie z gory to nie widzi cyckow. popatrzy na twarz. cycki zobaczy dopiero jak cie bedzie ******* rob mu loda to nie zakuma zes plaska.

Gość gość_facet
Ja nie lubię :) Zdecydowanie wolę mniejsze niż większe. Oczywiście średnie są w sam raz :)

Gość gość
"Ech jakie to wszystko prostackie.Kasa,cycki,lody pierwszej klasy.Szkoda." x Zycie panienko, życie. O miłosci to tylko baby bredza, jak akurat im z ta wersja wygodnie.

Baba, jak zdanie osoby która przeleciałą X kobiet i jest z daną bo dobrze robi loda jest dla Ciebie ważne to Twój wybór. I która dyskutuje w zaprezentowany tutaj sposób. Dla mnie liczy się zdanie osób które podchodzą do życia, do miłośc***odobnie jak ja. I chciałam zauważyć, ze wcześniej wypowiadał się inny facet i wcale jakoś nie zachowywał się w tym stylu. Faceci nie są tacy źli, przynajmniej niektórzy też mają uczucia ;) Warto się o tym przekonać. ­ Gość, wysil się może chcąc dopiec bo to co piszesz bardziej szczekanie dzieciaka podstawówki przypomina. ­ A teraz zabieram moją klatę, życzę zdrowszego podejścia do swoich ciał i skupieniu się może na rozwijaniu intelektu zamiast żaleniu na cycki :D🖐️

babo z małymi cyckami :) owszem :) nawet z jednym takim kręce. Może nie jest milionerem ale spokojnie 30 tys na miesiąc wyciągnie ;) Piękne kobiety nie są przeznaczone dla frajerów chociaż oni by tak chcieli :) ___________ "rob mu loda to nie zakuma zes plaska. " heheh a on lepszy od niej ??? Jak sam jest frajerem z 2/3 tysiącami na miesiąc i krzywym ryjem to niech sie cieszy ,że w ogóle decha go chciała :D

ość "Ech jakie to wszystko prostackie.Kasa,cycki,lody pierwszej klasy.Szkoda." x Zycie panienko, życie. O miłosci to tylko baby bredza, jak akurat im z ta wersja wygodnie. x Nie panienka:),odcięłam się od takiego"życia".To targowisko.

Gość gość
ty i milosc buhahahahahaha

,,Nie panienkausmiech.gif ,odcięłam się od takiego"życia".To targowisko." - dobrze powiedziane. Chętnie bym przeniosła się na inną planetę, serio serio... :o

Baba z małymi cyckami ,,Nie panienkausmiech.gif ,odcięłam się od takiego"życia".To targowisko." - dobrze powiedziane. Chętnie bym przeniosła się na inną planetę, serio serio... pechowiec.gif x Moja planeta to cztery ściany,czuję się bardzo bezpiecznie:).