Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
no ta ma akurat dupkę :)

Gość ttt5555
He he autorki nie stać na silikony...

Gość gość
zawsze lepsza dopka niż odciski :D

Gość gość
Moj biust 70 E i jakos dziwnym trafem nie wisi, jest pelny i moj maz za nim szaleje. a jestem juz po 1 ciazy. Zreszta wyszlam teraz w weekend, to moj maz dumny jak paw, bo wszyscy faceci, czy mlodsi, czy starsi patrzyli sie mi w dekolt.

Gość gość
A co ma biust do inteligencji? Debilką jest ta która to napisała. Zawiść cię zżera.

Gość gość
Co??? Na pryszcze jest plaster deseczko. Umyj się.

Gość gość
Temat założyła płaska laska :)))

Gość gość
A ja mam 3C :)

Gość gość
To teraz ja coś napiszę mój biust to C, ale jest taki pełny, że wydaje się większy... Kiedyś jak byłam młodsza strasznie miałam kompleksy chciałam mieć mniejszy biust, bo lato przychodzi długich spodni się nie założy albo krótkie spodenki lub spódniczka. Jakiej bluzki nie założyłam to i tak go było widać ( od razu faceci na ulicy się ślinią, myślą że taka dziewczyna jest łatwiejsza i często mnie zarywali na ulicy, patrzyli w biust i nie wiem czy to takie przyjemne... Dziewczyny z małym biustem nie mają problemów dobrać sobie bluzki jakieś z fajnym dekoltem, wzorkiem jest dla nich więcej ciekawych ubrań mogą przejść normalnie ulicę bez żadnych zaczepek i słabych flirtów. Jestem szczupła, ale nie tak łatwo utrzymać wagę, bo biust też trochę waży naprawdę trzeba nieźle ćwiczyć,by wymodelować tak sylwetkę, by nie stracić biustu ... jak patrzę na ulicy dziewczyny z małym biustem może są mniej kobiece, ale bardziej dziewczęce... Lecz i tak bym się nie zamieniła, bo to jest duży atut, z którego teraz się cieszę, a to że faceci są wzrokowcami to normalne my też lubimy sobie spojrzeć na niezłe dupy tylko różnica jest taka, że my robimy to bardziej dyskretniej hehe:P

Tak, jak nigdy nie powiedziałabym, że małe są brzydkie, tak uważam, że pisanie tak o dużych jest równie krzywdzące. Faceci nie lubię TYLKO dużych piersi, tak jak nie lubią TYLKO chudych kobiet. są też tacy którzy lubią dziewczyny przy kości oraz piersi o miseczce a:) Poza tym, nie ukrywajmy, na duzych piersiach ciuchy czesto wygladaja gorzej!

Gość gość
Duże piersi to ozdoba kobiety .

Gość gość
C to średni biust

Gość gość
Zgadza się, C to jest średni biust i zadowolić powinien miłosnika dużych i małych - taki kompromis.

Gość gość
kobieta z miseczka c, o wadze 150kg, w ogole nie bedzie miala piersi tylko walek sadla :D zasrani znawcy

Ja mam strasznie mały biust i chciałabym mieć oczywiste większy. A jak widzę laske z wielkim to zazdroszczę bardzo bo faktycznie seksownie to wygląda. Ale nie można mieć wszystkiego..... Każda kobieta ma kompleksy i jest to normalne. Ja się pogodzilam z moim malutkim b, faceci z którymi byłam niestety nie do końca

Gość gość
Pisząc rozmiar C mam na myśli szczupłe ciało, czyli 70C, 65C.

Gość gość
Co jest obrzydliwe? Te twoje rodzynki na klacie jak u faceta?

Gość gość
prawdziwa kobieta ma duzy biust

cycuszki duże to podstawa dobrej kobiecości i tego żeby nasz chłopak mógł się czymś nacieszyć albo mógł się przytulić do czego chociaż ja mam średniego rozmiaru powiem wam że nie chciałabym mieć taki dużych bo chyba bym poszła na operację co jest bardzo kosztowne wydaje mi się

Gość gość
prawdziwa kobieta nie ma piersi

Gość Jolaei
Ja mam B / C do szczupłej figury i uważam, że jest idealny . Nie chciałabym zdecydowanie większego, jednak duże są częściej obwisłe niż małe a małe i jeszcze w fajnym staniczku podniesione sexi wyglądają :)

Gość gość
ja mam 70e... i jestem zalamana. sa bardzo male wg mnie :(

Gość gość
Jolaei , masz rację Twój rozmiar jest super.

Gość gość
moje 70G rzadzi!! piekne, radosne swieze, sterczace cyce :) wszyscy je kochaja :)

Gość Jolaei
21.07 - dzięki :) 21.09 - "sterczące cyce" :O to pisał jakiś chłoptaś podszywający się pod kobietę

Gość gość
chcialbys/chcialabys zeby to pisal facet. mam juz swoje lata (pow. 30) i nikt mi nie zabroni pisac takich rzeczy o moich piersiach. a ze podchodze z dystansem? i sie wyrazam w ten sposob? boi cie to czy jak?

C to średni biust <><><> buhahah, C to płaskość u kobiet z obwodem 60-75. C zaczyna być duże dopiero przy obwodzie 80 (tylko, że wtedy to są średnie cycki na grubej babie). Zapamiętajcie jedno...NIE LITERKA MA DECYDUJĄCE ZNACZENIE A CYFERKA. (obwód !). zasrani znawcy :)

Gość gość
no i wlasnie dlatego moge byc dumna z mojego 70G i mowic o nim jak chce. szczegolnie ze to na prawde sa sterczace cyce ;) :P

Gość gość
Nie podobają mi się większe piersi niż C. Kobieta wygląda na grubą i obwisłą. Seksowność też wg mnie traci, bo kojarzy się z jakimś wyuzdaniem. Na oko wiekszy biust dodaje kilogramów, nie wpływa korzystnie.