Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda - potwierdziło się. Tatuaże robi sobie margines społeczny.

Polecane posty

Gość gość
gość 13:36 - a widzisz, mnie się właśnie bardzo podobają mocno wytatuowane ciała i duże tatuaże, za to nie lubię tych małych "dyskretnych". Kojarzą mi się z kleksami :P Kwestia upodobań. W tej chwili laserem można usunąć każdy tatuaż, a trudność polega nie na wielkości, a kolorze (zielony to koszmar do usunięcia).

Gość gość
"rysów ciała" - dobre sobie :D Moja ręka wygląda tak samo jak wyglądała, nie zmienił się jej ogólny kształt, a skóra jest gładka ;)

Gość gość
Agnieszka Chylińska planuje usunąć tatuaże :p twierdzi że jej słabość do tatuaży była wynikiem braku akceptacji wobec siebie samej i nie chce by synek poszedł w jej ślady ;) poza tym tatuaże nie pasują do seksownych kreacji

Gość gość
nie jestem Chylińską, może w jej przypadku tak było, ale to zawsze była "zagubiona dziewczynka" która chciała być kochana. Wszystko pod publikę ;)

Gość gość
I moim zdaniem tatuaże bardzo pasują do seksownych kreacji bo ogólnie są seksowne :) Na miejscu Chylińskiej to bardziej martwiłabym się o to czy synek nie zacznie pić na umór, ćpać i sypiać z kim popadnie, a nie o to czy zrobi sobie tatuaż.

Gość gość
zmądrzała jak urodziła dziecko

Gość gość
i za zmądrzenie uważasz usunięcie kiepsko zrobionych (bo są kiepskie), a nie inne zmiany w jej życiu? Widać masz fajnie priorytety. W każdym razie ta wokalistka jest dobrym przykładem tego jak niektórzy chcą być "cool" na siłę i robią coś pod publikę, ale to nie dotyczy wszystkich.

Gość gość
nie, uważam że zmądrzała jak urodziła dziecko bo zmienił jej się styl życia, zaczeła być odpowiedzialna, przestała prowadzić sie tak jak kiedyś, a cheć usuniecia tatuazy jest jest tego kolejnym efektem

Gość gość
Zabawne...ja zawsze byłam odpowiedzialna i nigdy nie prowadziłam się tak jak ona, a mam tatuaże. Myślę, że to jest kolejny wyraz tego, że ona po prostu nie ma swojej osobowości i nigdy jej nie miała. Tatuaże zrobiła bo wtedy jej pasowały do ogólnego "imidżu", teraz je usuwa bo chce być widziana jako "dobra mama". Trochę żałosne, ale niektórzy sami nie wiedzą kim są więc używają dostępnych szablonów.

Gość gość
tatuaże to nie zawsze objaw buntu, często mają je osoby które są bardzo zadowolone z siebie i normalne. ;)

Gość gość
Jak to nie pasuja do eleganckiej kreacji??

Gość gość
zgrabna, wytatuowana dziewczyna w dopasowanej sukience wygląda z***biście seksownie ;)

Gość gość
dziecko magicznie sprawiło, że zmądrzała? czy manager kazał?

Gość gość
ja bym sobie nie zrobila

Gość gość
Chylinska nie jest seksowna kobieta, wiec nawet bez tatuazy taka nie bedzie. Co innego ktos kto seksowny jest naturalnie, wtedy nawet tatuaze jak z yakuzy nic nie zmienia.

Gość gość
a jak to jest ułożona kobieta?

Gość gość
tatuaże to nie jest przejaw żadnego buntu