Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o naklejkach na samochód z imieniem dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, co myślicie o naklejkach ostrzegawczych, że w samochodzie jedzie dziecko, ale tymi z imieniem dziecka np " jedzie z nami Ania" ? Fajne to czy głupie ?

naklejka, że tym autem jeździ dziecko, jest ok, chociaz nie wiem, czy ma jakiś wpływ na zachowanie innych kierowców - żeby np. jechali ostrożniej, natomiast imion w żadnym razie bym nie umieszczała

Gość gość
nic nie sadze a co mam sadzic? głupie pytanie. chcesz to se kup

Gość gość
po prostu pytam bo jestem ciekawa zdania innych

Gość gość
Ta i naklej jeszcze na czoło dziecku. ,,Jestem Asia'' :) To każdego wybór. Są też i na wózki.

Gość gość
Ona pyta bo chce wiedziec co inni powiedzą. Po co nas sluchasz,jak masz widzi misie to naklej JEDZIE JÓZEK

Gość gość
wg mnie to obciach takie imienne naklejki co innego ogolnie naklejka-dziecko w samochodzie/baby on board-to jest OK ale "jedzie z nami ala" to juz szczyt obciachu

Gość gość
mam wrażenie ze masz 19 lat:)

Gość gość
ja bym nie nakleila z imieniem. zresztą jeszcze nie widzialam żeby imię mojej córki było na jakiejkolwiek tabliczce itp. musiałabym na zamówienie.

Gość gość
Co ma wiek do tego? Mało matek ma p*****lca w wieku 19 czy 30 lat ;) Ja mam 22 lat ale bym nie przykeiła z imieniem. Ew. Oznakowanie że jadę z dzieckiem/

Gość gość
o znalazła sie matka która ma wyszukane imie typu samanta

Gość gość
Naklejka ze jedzie dziecko ok, ale z imieniem to NIE

Gość eweliiiinaaaaaaaaaa
Ja mam taką tabliczkę, dostałam ją w prezencie. Nie uważam tego za żadne obciach. Tabliczka jak każda inna, nawet nie wiem czy ktoś zwraca na nią uwagę - synkowi się podoba. Moje dziecko ma normalne proste imię więc się go nie wstydzę. Nie wiem w czym problem.

Gość gość
naklejka z imieniem -debilizm.

Gość gość
wytlumaczcie mi co jest glupiego w naklejkach z imieniem???

Gość gość
bo nikogo nie obchodzi jak ma na imię pasażer Tylko sfiksowanym mamusiom wydaje się inaczej

Gość gość
ta naklejka informuje o tym, że w aucie jest dziecko. Czy jest tam imię czy go nie ma -wg mnie nie ma różnicy. I tak większość ludzi w ogóle na to nie zwraca uwagi.

Gość gość
ja cie nie obchodzi jak ma na imie dziecko to nie czytaj. nie uwazam ze kogokolwiek ma to obchodzic. m to tylko mowic ze jeade z dzieckiem i juz

Gość gość
Nie macie innych problemów W Szwajcarii często widzę naklejka z rysunkiem chłopca lub dziewczynki i z imieniem lub imionami jeżeli ludzie maja wiecej dzieci.

Gość gość
W jaki sposób naklejka z imieniem np. Ania komunikuje mi, ze na pokładzie jest dzieciak? takie myslenie to błąd logiczny.

Gość gość
Ja nie mam naklejki "Ania" tylko naklejkę z trójkątem, małym chłopczykiem i napisem "Karol w aucie" a to różnica

Gość gość
wiocha :O myślisz, że kogokolwiek obchodzi jak ma na imie twój bachor? :O porażka

Gość gość
To co innego. Taka naklejka rzeczywiście może sugerować, ze w aucie bywa dziecko. Ale muszę Cię zmartwić - ja nie zwracam uwagi na takie naklejki. One nie sprawiają, ze jeżdzę jeszcze ostrożniej. Po prostu jeżdzę tak samo uważnie, niezależnie od tego kto podróżuje poprzedzającym samochodem. I nie kojarzę, by ludzie jakoś specjalnie zwracali na naklejki uwagę. Jak bedę miała pecha to stłuczka się zdarzy. Sorry za szczerość

Gość gość
Ja mam SYNUŚ W AUCIE i mam gdzieś co myślą inni mi się podoba :) z imieniem bym nie dała na pewno.

Gość gość
A inni mają w czterech literach, ze masz SYNUSIA W AUCIE :)

Gość gość
Przecież napisałam że mam gdzieś co inni myślą, zazdrosna krowo.

Gość gość
A czego Ci zazdroszczę?

Gość gość
Każdy temat który czytam i same frustratki jedna lepsza od drugiej a jak ktoś ma inne zdanie to lecą wyzwiska jak macie się wdawać w pyskówki to lepiej nie piszcie wcale, widać że w życiu realnym nie wiedzie się najlepiej to trzeba odreagować w necie :)

Gość gość
Śmiesza mnie te naklejki, jakby innych kierowców obchodziło że w aucie jedzie dziecko, no i co z tego, jak jadę to patrzę na sytuację drogową a nie jakieś głupie " krzysiek w aucie" , "z nami jedzie dziecko". Tacy rodzicie sa przewrażliwieni na punkcie swojego dzieciaka, a inni mają ich po prostu w nosie. Kompletną wiochą sa jak dla mnie "tablice rejestracyjne" z imionami dzieci, przykręcane do wózków.