Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak bez pseudonimu

Dziecko z wpadki-Zniszczone życie czy może radość?

Polecane posty

Gość chłopak bez pseudonimu

Ponad miesiąc temu siedziałem ze znajomym w domu. To był piątkowy wieczór. Graliśmy na komputerze i wypiliśmy piwka. Zadzwonił wtedy dobry kolega z bloku. Spytał się czy nie mam może użyczyć mu jakiejś prezerwatywy(Był od jakiegoś czasu spłukany,a ja kiedyś kupiłem duże pudełko gumek więc mu pożyczałem). Powiedziałem że mam i on powiedział że za 3 min wpadnie odebrać. Naszło mnie przez ten czas żeby jakiś mu głupi żart zrobić. Może też trochę się odegrać. Przypomniało mi się że pewien czas temu ubiegaliśmy się o tą samą dziewczynę i ona go wybrała. Przed jego przyjściem zrobiłem w zapakowanej prezerwatywie dziurkę szpilką. I zatuszowałem dziurę w opakowaniu. Dałem mu ją i właściwie zapomniałem o całej sprawie. Ale niedawno przyszedł do mnie załamany. Powiedział że ta jego panna jest w ciąży. Że zrobiła test niedawno i wyszedł pozytywnie. Nie mógł w to uwierzyć, mówił że zawsze zakładał gumkę i dbał żeby było bezpiecznie. Ja od razu przypomniałem sobie o tamtej sytuacji. Poczułem się beznadziejnie, nie mogłem się do tego przyczynić. Powiedziałem mu że skoro dbał o zabezpieczenie do niczego nie powinno dojść i podsunąłem mu myśl że może ona kogoś innego miała na boku. Podłapał to. Nie ufa jej. A ja czuje się okropnie zdecydowanie przesadziłem robią taki głupi żart. Jak można to naprawić? Dodam że mój kolega ma 16lat jego dziewczyna 15...

Gość gość
dziewczyna i tak go pewnie zdradziła

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
To ty kuźwa porąbany jesteś ostro! Coś ty zrobił człowieku??? Nie, muszę wyjść na fajkę...

Gość gość
Skoro dzięki tobie powstało nowe życie...jesteś jego ojcem...Zgłoś się dobrowolnie i zobowiąż do płacenia alimentów aż do jego pełnoletności...Jeśli masz jaja tak właśnie zrobisz...

Gość gość
.

Gość gość
no teraz wszystkim zniszczyłeś życie. panna nie będzie miała oparcia którego potrzebuje tylko wrogo nastawionego do siebie ojca swego dziecka jakby nie patrzeć, a kumpel mógł mieć dziecko, może za wcześnie na to, ale zawsze może jakimś ojcem dla niego by był. gratuluję Ci głupoty człowieku.

Gość gość
to nieprawda....prezerwatywa przekłuta - pęka, rozrywa się.... nie wierzcie w takie głupoty i pomyślcie, gdyby tak nie było jakie były by skutki tego rodzaju kawałów....? to tylko fantazja i niespełnione życzenie autora