Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość gość
Wygoniliscie Anie, zadooleni?

Gość gość
O jaaaa, to Ania jest? Mialo jej nie byc;-) podszywy sa Ale mowiac szczerze, to Anna mysli ze jest lepsza od innych(zony, dzieci)... Czuje sie lepsza bo on ja wybral, droga Anno! Niestety kasa, wyglad to nie wszystko. I nie mow ze go kochasz, poniewaz tak nie jest! On spelnia twoje zachcianki, a ty w jakims stopniu jego

Gość gosia samosia111
A ja się wcale gorsza nie czuje,mam męża dziecko,wygląd tez:-) przynajmniej go mam a nie liczyć kiedy w końcu on opusci łóżko żony..nie jestem ta drugą tylko ta jedyna i nie muszę się chować z nim po katach

Gość gość
I bardzo dobrze, a ona moglaby znalezc sobie chlopaka w swoim wieku, a nie starego dziada! 17 lat roznicy, moglby byc jej ojcem na upartego. Jemu sie nie dziwie, ze sie mu podoba(mloda, obstawiam, ze ladna, wyksztalcona, seksowna) a on? Patologia!!!

Gość gosia samosia111
Popieram..tyle jest fajnych wolnych chłopaków..lubi starszych ok,taki co ma 30lat..jeszcze nie stary,a wolnych i niebrzydkich też jest takich troche Jeszcze jak sama napisała gdy ich poznała byli w klubie i nie było miedzy nimi źle..pozniej zaczął ją balamucic ze jest zle,wiec jak widać to jej zasluga..nie rozwala sie komuś rodziny A gość nie dosc ze Zone oszukuje to i jeszcze ją Takiego kurwiarza od razu bym z domu wykopala,żal tej żony..a jak dojdzie do rozwodu niech go oskubie do ostatniej koszuli

Gość gość
Choc troche ta Anke rozumiem, zona mogla zapewnic mu zycie, takie jakie chcial. Jak widac chyba nie było takie. Ale to nie powod by rozwalac rodzine. Wiedziala ze ma zone nawet ja poznala, a potrafila wskoczyc mu do lozka. Nigdy nie zrobiłabym takiego swinstwa kobiecie

Gość gość
Tylko mi jej trochę szkoda, od kilku dni wszyscy jej mówią jak ten układ wygląda z boku, a ona ciągle swoje. Facet ewidentnie ją wykorzystuje, a ona mu wierzy we wszystkie bajki, które mówi, nawet specjalnie się nie wysilając. Droga Autorko! Miłość nie polega na mówieniu Kocham Cię, polega na tym, ze 2 osoby mogą sobie bezgranicznie ufać i polegać na sobie w kazdej chwili. Twój związek tak nie wygląda, bo nawet nie mozesz do niego zadzwonić, zeby usłyszeć jago głos. Czekasz tylko w gotowości na jego krok, tak nie wygląda miłość.

Gość gość
nikt tak nie ma, bo każdy szuka osoby w swoim wieku : ) nie wiem jak Ty możesz nie rozumieć że on mówi Tobie że Cię kocha i żonie mówi to samo ... Nie rozumiem jak możesz być taka głupia, tylu chłopaków w Twoim wieku jest, którzy by Cię kochali, a on tylko szukał jakiejś młodszej od żony ... ta sytuacja jest okropna xD

Gość gosia samosia111
Ja zdradzić bym nie potrafiła,z reszta jak pisałam wcześniej wolałam sobie z kimś na odległość poromansowac i powiedzieć w końcu "stop".ale głupoty mi minęły teraz jestem przykładną żoną..jeśli się komuś podobasz ten ktoś bez trudu łyknie wszystkie bajki i wierzy w każde słowo A on cóż,jak by naprawdę te Anke kochał to zonie by juz dawno powiedział..ludzie to juz dwa lata..niektorzy po takim czasie ślub planują..a on się nawet przyznać nie potrafi..no tchórz i klamca Anka mowisz ze on Cię kocha..a kim on się bardziej przejmuje Twoimi uczuciami (bo ponoc kochasz) czy swoja zona i dziećmi? No jasne ze nimi,udaje dobrego tatusia i męża..a Ty jesteś tylko odskocznia..zrozum to w końcu bo jego zachowanie na nic innego nie wskazuje..a jego gadki o miłości można włożyć miedzy bajki

Gość gość
Wydaje mi sie ze gdyby ten zwiazek byl juz normalny, on po rozwodzie. To ona bylaby tylko do prezenacji. On by sie chwalil przed kolegami, znajomymi jaka to laske wyrwal, a ona bylaby w 7 niebie. Wiadomo po co mu ona

Gość gość
Ciekawe czy on jest taki przystojny hmm

Gość gosia samosia111
Kryzys wieku średniego..facet się chce dowartościować..w domu zona a na boku "mloda d**a"

Gość gosia samosia111
Są przystojni tacy którzy naprawdę kochają i nie zdradzają i tacy co zdradzają..Ty niestety trafiłaś na tego zdradzającego (o ile w ogóle z niego takie ciacho)

Gość gość
Zeby tylko rodzicami nie zostali:-D haha, bo slyszalam ze dzieci ona nie cierpi

Gość gość
NIGDY NIE DOJDZIE DO TEGO ROZWODU! Facet naraziłby się na śmieszność i ostracyzm w swoim środowisku. Tam większość ma na boku młode laski-studentki, ale życie wiodą jako przykładni mężowie i ojcowie. Tak, Aniu! mówisz, że rozwody się zdarzają, ale nie w takich środowiskach i nie z inicjatywy ojca rodziny. Najwyzej jak pogoni go żona, co i tak nie daje ci gwarancji ze przyjdzie do ciebie. Jesteś z góry na straconej pozycji. To Ty masz najwięcej do stracenia.

Gość gość
Krzywdzi ja, ale jej nie przeszkadza pukanko na boku... Wydaje mi sie ze ona udaje tutaj taka glupiutka ale naprawde jest pewną siebie k***wka

Gość gość
jakby była taka pewna siebie, to by dawno olała to forum i poszukała innej rozrywki, a tak to od kilku dni walczy jak lwiątko z każdym nieprzychylnym postem. Ona na prawdę wierzy w bajki adwokata, jesli to wogóle adwokat...

Gość gość
Podaja sie za nia inni. Walczy no fakt:-D sadze ze jest adwokatem z biednym by nie byla na pewno:-P:-P lubi miec wszystko co tam chce

Gość gość
Haha wyobrazam ja sobie jako matke:-P dziecko na rekach z placzem, a ona nie nakarmi, nie przewinie, maluje sobie pazurki, makijaz i seksik jej w glowie

Gość xzxz
najlepsze jest to, że on Ci powiedział, że nie uprawia seksu z żoną, a ty mu wierzysz...śpisz z nimi? Mówić to on sobie może, a być może wali was obie.

Gość gość
NO tak,doradzacie ładnie ze szczerego serca,martwicie się o nią,śmiejecie się z niej,WIERZYCIE i teraz ja się smieję z WAS.to jest tylko forum biedaki,ale czas wam szybko leci przed komp.jest rozrywka dla gospodyń domowych.

Gość gość
Same tu gospodynie domowe? A myślałam ze jeszcze studentka germanistyki ha ha :-):-):/

Gość gość
no, dokładnie. Taka prawda, siedzę tu z nudów, bo fajny watek się trafił. I co z tego?

Gość gość
Hm mysle sobie po co chce sie wiazac z nim i niszczy małżeństwo, jak go nie kocha. Kasa kasa kasa

Gość gość
Każdy wchodzi i pisze co chce. Nie tylko kobiety co siedzą w domu. Pewnie większość nawet aktywnych zawodowo. I nie tylko kobiety tu są. Wiec takie durne teksty pusz sobie ale do ludzi swojego pokroju a nie śmieć tu

Gość gość
Czy ta Anka ma cos w glowie? Sama mowila ze ma slaba glowe, a moze on ja upija a potem zmusza do ....:-D

Gość gość
Gdzieb ona tak w ogóle?

Gość gość
Mialo jej nie byc dzis, wiadomo co robi, tzn. robia

Gość gość
Wiadomo:-)

Gość gosia samosia111
Ale trza przyznać ze temat potrafiła rozkręcić :-)