Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Melissa0
No to teraz żeś mnie nieźle nastraszył żordi. Normalnie mimowolnie drżą mi dłonie. Naprawdę takie są realia? Jestem żoną takiego właśnie człowieka i nie wiem, co mam myśleć. A twoja żona żyje w całkowitej nieświadomości? Zero podejrzeń? Ufff… No to mam teraz z***biście… Po co tutaj w ogóle wchodziłam. Dzięki za powód do rozmyślań :(

Gość gość
nie ty jedna,ale to się wyczuwa,nie wyobrażam sobie nawet tego.

Gość Pati...22
Jak sobie nie umiecie upilnować męża to tak macie, w pewnym wieku trzeba już mieć honor i klasę i odpuścić sobie.

Gość żordi
Może wasi mężowie to akurat te 30 proc :D :D Moja żona się nie domyśla, nigdy nie zadała żadnego pytania, które mogłoby sugerować iż coś podejrzewa. Jestem dla niej czuły, opiekuńczy itd. I nie jest to niczym wymuszone, po prostu ją kocham. Zona jest atrakcyjna i zadbana i jak na swoje 39 lat ma fantastyczne ciało. Pytanie: po co mi tamta? Odpowiedź nie jest prosta, chyba sam jej nie znam. Po prostu przypałętało się młode chętne na igraszki ciałko i tyle. Tylko, że takie siksy zaraz się zakoc**ją i to jest największy problem dla kogoś takiego jak ja, bo to bardzo zwiększa prawdopodobieństwo ujawnienia. Ja się zabezpieczyłem przed tym bardzo dobrze. Jak? Nie powiem :)

Gość Melissa0
Wiem, że nie powinnam, ale czekałam jak na szpilka na twoją odpowiedź. Drań z ciebie, wiesz? A ty do tej młodej zupełnie nic nie czujesz? Jezu jestem przerażona facetami!!!!! Najgorsze jest to, że ja mojego już zaczęłam podejrzewać! Wariactwo jakieś totalne! A jak moje małżeństwo też tak wygląda??? Ja pier…

Gość gość
Melissa0 nie popadaj w paranoję, szkoda życia na podejrzenia. Jest z Tobą i wystarczy. Nie szukaj dziury w całym.

Gość żordi
Wyluzuj, twój jest na pewno OK. Czy coś do niej czuję? Sympatię. Gdy jesteśmy krótko dobrze się bawię w jej towarzystwie, bo jest taka słodka i zabawna, ale gdy spotkanie się przedłuża zaczyna mnie męczyć. Te dzisiejsze młódki są tak niedojrzałe i mimo wykształcenia strasznie… nie wiem jak to określić… głupie? Mam wrażenie, że moja żona były w jej wieku 1000 razy mądrzejsza, że o inteligencji i dojrzałości nie wspomnę. Ale mi to nie przeszkadza, bo nie po to ją mam. Jako „pukadełko” i towarzyszka drobnych szaleństw jest idealna ;)

Gość Polllaa
Melissa0 Jak widzisz faceci to dranie i świnie! Ale wiesz co? Wolałabym, żeby mój partner miał taką pannę do bzykania jak żordi (na tych zasadach) i żebym ja się o tym nigdy nie dowiedziała, niż żeby mój związek miał się rozsypać, bo się zakochał w jakiejś siksie. żordi Kopnij sikse w zadek i nie zdradzaj więcej, draniu!

Gość Melissa0
Ja już nie wiem co o tym myśleć, wiesz? Mój M też ciągle jeździ, śpi po hotelach, chodzi na kolacje, bankiety. Ja pier... przecież on ma tyle okazji, że szok! 70 proc.! Czy są jakieś oficjalne statystyki, przecież 70 proc. to prawie każdy! Nie, ja już mam pozamiatane i nie śpię dzisiaj.

Gość gość
Hehe. Ale cię gościu załatwił. Nie zazdroszczę teraz twojemu mężulkowi. Hehe

Gość gość
Ten żordi to ale ch...j

Gość gość
Czy zagląda tu jeszcze Ania23?

Gość żordi
Rany, Melissa! Wyluzuj kobieto i nie nakręcaj się. W jakiej branży pracuje twój mąż? Tak, c...j ze mnie. Ale staram się nie krzywdzić rodziny. Przywykłem do takiej sytuacji i dopóki będę miał takie możliwości, to będzie jakaś młoda do bzykania przy mnie. Trudno.

Gość Melissa0
Chemia budowlana

Gość żordi
Akurat w tej branży nie zdradzają :) :) :) Gorzej farmaceutyki, finanse, ubezpieczenia, bo tu się roi od bab :) :) :)

Gość Ania23lata orginalna
Szoda, ze macie te mlode dziewczyny za byle kogo! Jak jest dobrze to ok, ale jak powie o rozwodzie to pukadelko, siksa, malolata, glupia itd... Najlepiej sie zabawić. Tyle za ja wiem, ze nie jestem mu obojetna

Gość żordi
Ale ja nie piszę o tobie młoda panno. Nie znam cię przecież. Piszę o swoich doświadczeniach w tej materii. A tak swoją drogą, skąd wiesz, że mu na tobie zależy? Potrafisz to jakoś sobie i mi uzasadnić?

Gość Pati...22
Ania, Weź się nie przejmuj tymi zazdrośnikami. Łączy Was prawdziwe uczucie a inni tego nie rozumieją. Przecież byś się dawno zorientowała, gdyby Cię okłamywał. Z żoną jakoś sobie poradzisz, przecież jesteś od niej młodsza i na pewno ładniejsza. To, ze będziecie tylko we dwoje to kwestia kilku miesiący, sam Ci tak mówił prawda? Nie przejmuj się. Prawdziwa miłość zawsze zwycięża.

Gość Melissa0
W tej branży nie zdradzają? Teraz chyba nie jesteś już w stanie mnie uspokoić. Ale sama jestem sobie winna. wrrrrrr

Zordi wiem, ze nie o mnie, ale to ja rozpoczęłam ten temat. Pokazuje to na kazdym kroku, np jedziemy razem na wakacje.

Gość żordi
Ania No ja bym z moją nie wytrzymał :D Melissa Słowo. Uwierz mi. Chemia budowlana do branża ASEKSUALNA! Możesz spać spokojnie.

Ale tlumacze sobie to tak, ze skoro zdradzil to najwyraźniej czegoś brakowalo mu w tym zwiazku, absolutnie nie chodzi mi o seks, a raczej kwestie zrozumienia i ogolnie ciepla... Monotonne zycie, praca dom... Nudzi sie

Gość Melissa0
Wiesz co? Podły z ciebie drań, ale nie dziwię się, że baby do ciebie lgną :) Więc naprawdę ta branża jest taka? No ja wie, że w klejach i farbach pracuje mniej kobiet, ale na szczeblu menedżerskim jest ich już z pewnością całkiem sporo. Trochę ochłonęłam i myślę, że mój M jest chyba ok.

Gość żordi
"Monotonne zycie, praca dom... Nudzi sie" No i masz Aniu23lata odpowiedź. Melissa No widzisz! Od paru postów piszę że twój jest OK! Tylko nie zacznij go kontrolować, bo popieprzysz wasze relacje.

Gość Dorrootka
Skąd jesteś żordi?

Gość gość
Ania! dlatego nigdy nie odejdzie od zony do ciebie, bo dla niego jesteś tylko rozrywką, odskocznią. Sama to stwierdzasz.

Gość gość
Anka jedziesz dzisiaj do tego klubu, czy nie?

Gość żordi
Pani Dorotko, ja już mam pukadełko, nie czytała pani?

Gość Dorrootka
Ale ja nie o tym świntuszku

Nie stwierdzam. Odskocznia nie, bo on chce byc ze mna. Do zadnego klubu nie jade-podaja sie za mnie inni