Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fractal

Cechy atrakcyjnego mężczyzny

Polecane posty

Gość Fractal

Witam, Jestem 28 letnim, samotnym facetem który marzy o tym by poznać pierwszą w swoim życiu kobietę. Proszę o rady, cechy, bądź działania którą uczynią mnie bardziej atrakcyjnym facetem. Pozdrawiam

Gość gość
markowy zegarek i zloty lancuch ! :-D

Gość gość
rozum odpowiedzialność zaradność

Gość gość
cechy: agresywny, wulgarny, Współczesne kobiety mylą dobrze wychowanego, kulturalnego faceta z ciotą.

Gość gość
rozumne spojrzenie, nie jak u dresiarzy i pijusów - z ich oczu wyziera tęsknota za rozumem

Gość Fractal
fiku mikuuu sens w tym, że poszukuję bezstronnych podpowiedzi, gdyż nie bardzo wiem co jeszcze mogę zmienić :)

Gość gość
cechy atrakcyjnego mężczyzn tak popieram 1 rozum 2 odpowiedzialność 3 kultura osobista 4 dbanie o swój wygląd [ higiena osobista - może to wydawać się banalne , ale z tego co wiem to niektórzy mężczyżni wychodzą rano z domu bez prysznica - dla mnie taki brudas jest spalony , choćby miał ł intelekt 200 i bogactwem a brudas feeeeee

Gość gość
cechy atrakcyjnego mężczyzn tak popieram 1 rozum 2 odpowiedzialność 3 kultura osobista 4 dbanie o swój wygląd f To ja się zaliczam tu w 100% :)

Gość gość
cechy: agresywny, wulgarny, Współczesne kobiety mylą dobrze wychowanego, kulturalnego faceta z ciotą." x prawik wyebuj stad bo jak cie zlapie to w dope nakopie, jaja wyrwe z korzeniami i zatkam ci gebe nimi

Zatem nie dam Ci rad co do działań. Atrakcyjny mężczyzna wedle fikuśnej: - inteligentny (tu niestety nic nie da sie zrobić) - mądry - wykształcony - z dystansem - z poczuciem humoru (tu też nic nie da sie zrobic) - z charakterem, tzn. asertywny, ktory wie czego chce, nie da sobei wejsc na glowe ... - czuły, troskliwy - kierujący się wartościami (mądrymi wartościami) - lojalny, honorowy - ciekawy świata - temperamentny - uśmiechnięty/pogodny ...

Gość Fractal
Dzięki, niektóre punkty już sobie wziąłem pod głębokie rozważenie i wprowadzam do listy działań :) fiku mikuuu mogę napisać czym się interesuję i zajmuję na co dzień to żadna tajemnica. W skrócie telegraficznym: skończyłem studia 3 lata temu, od tego czasu pracuję. Interesuję się motoryzacją( dla mnie chleb i pasja), astronomią. Regularnie uprawiam sport, pływanie oraz sporty siłowe.

Gość Fractal
Fikuśna Mam czekać na rój Akwarydów wyczekując spadającej gwiazdy? :D Fajnie, gdyby to było takie proste.

Gość Fractal
Z tym już trudniej. Potrzebowałbym do tego Hubbla. Tak całkiem poważnie muszę przemyśleć wszystko i zadać pytanie czemu tak trudno wzbudzić zainteresowanie u kobiety. Dodam jeszcze jedną ważną kwestię. Mam bielactwo, czy to w jakiś sposób dyskwalifikuje mnie u kobiety czy też zmniejsza zasadniczo szanse?

Co do bielactwa, trudno mi oceniać, nie wiem jak to wygląda w twoim przypadku, na pewno jest to minus przy pierwszym wrażeniu, na pewno też nie jest to powód dyskwalifikacji. Generalnie trudno mi oceniać nei widząc jak to wygląda.

Gość Fractal
Rozumiem. Jakieś 35% powierzchni ciała pokrytej plamami, mam jednak dosyć jasną karnację i z odległości ponad 50m prawie ich nie widać :P

Gość Fractal
Tylko jaka to komunikacja, miałbym zdarte gardło przez taką odległość :) Jednak nawet to byłoby fantastyczne uczucie

Masz świetny dystans do siebie i poczucie humoru. Może faktycznie ten wygląd jest przeszkodą? Nie wiem, ale wydajesz się naprawdę fajnym facetem ;)

Gość j3eo2je
Fractal znajdziesz dziewuche fajną. Ja mam blizny wszedzie. Uszkodzona jestem haha. A znalazłam super faceta !! :)

Gość j3eo2je
"Prawiczek bez wiary "Fractal znajdziesz dziewuche fajną. Ja mam blizny wszedzie. Uszkodzona jestem haha. A znalazłam super faceta !!" x To działa tylko w jedną stronę" Nie zgodze się z Tym ;)

"Nie zgodze się z Tym" x A jednak pan atrakcyjny facet z tematu, z swietnym dystansem do siebie itp. jakoś nigdy nie miał dziewczyny mając 28 lat. Podobnie inny pan narzekający na niedorozwój jednej dłoni. Zerowych szans pewnie nie mają ale bardzo bardzo małe

Gość j3eo2je
prawiczek to samo można sądzić o tym jak faceci szukają kobiet. Bo są wzrokowcami. Kobiety również. ALE SĄ JESZCZE tacy co pokochają za co innego!! :)

Ile osób bez widocznego defektu, kobiet i mężczyzn jest samotnych. Żeby wszystko było takie proste. Nie jest.

Gość j3eo2je
prawiczek to samo można sądzić o tym jak faceci szukają kobiet. Bo są wzrokowcami. Kobiety również. ALE SĄ JESZCZE tacy co pokochają za co innego!! :)

Gość Fractal
Fiku mikuuu nie wiem, może w tym tkwi problem. Wiem, że dziewczyny zwracają na to uwagę, ale z drugiej strony nikt mi jeszcze w oczy nie powiedział, że ktoś mnie skreśla z powodu plam. W każdym razie nie zaprzątam sobie tym głowy. Ja raczej jestem zwolennikiem innej teorii :) Myślę, że wydzielam jakieś antyferomony, które zamiast przyciągać kobiety to je odpychają ode mnie. W sumie mam dobrą pracę, wykształcenie, wierzę w wyższe wartości, staram się żyć moralnie i w zgodzie z innymi oraz z naturą a mimo to żadna dziewczyna nie dała mi nawet cienia nadziei. Muszę jeszcze popracować nad sobą :)