Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac wartosciowego

Polecane posty

Gość gość

mezczyzne i na nowo ulozyc sobie zycie ?

Gość kkkkjjj
jak sobie dasz tą szansę na poznanie to poznasz....

Gość gość
boje sie ze powiele schemat a teraz nie moge juz pozwolic sobie na kolejny blad. nie chce zeby moja coreczka placila za moje zle wybory..

Gość kkkkjjj
błędy uczą....nie traktuj tego jako zły wybór tylko jak doświadczenie życiowe..

Gość gość
em wartościowy rozumiem z pokażnym kontem by mojej córeczce byt i przyszłosc zapewnił by i mi niczego nie brakowało, by był uczuciowy znaczy taka pierdoła we mnie zakochana , naiwny i wobec mnie w kwestii finansów spolegliwy. czy mam szansę na takiego mężczyznę? bym była szczęśliwa?p.s. może być niewidomy by nie widział swego wyciągu z konta

Gość gość
ludzie maja tendencje do ich powielania mimo, ze mowia sobie, ze nigdy wiecej tego, czy tamtego nie zrobia. boje sie angazowac, ale nie chce byc cale zycie sama

Gość Tomahawk
A ile lat masz Autorko?? Gdybyś wiedziała, ze wszystko potoczy się źle, pewnie byś się z nim nie związała. Życie weryfikuje nasze wybory.

Gość gość
nie chodzi o pieniadze, tylko o to , zeby byl dobrym czlowiekiem.

Gość kkkkjjj
tak, powielają schematy, niezaspokojone nadzieje, chcą zapełnic pustkę, nei zdają sobie sprawy ze to wywodzi się z dzieciństwa, niezaspokojonych potrzeb dziecka, czułości i miłosci....

Gość kkkkjjj
sa w stanie zrobic wiele rzeczy aby przypodobac się drugiej osobie, zasłużyć na miłosc....niestety nie tędy droga..

Gość gość
mam 28 lat. Moj blad polegal na tym, iz myslalam , ze sie zmieni.

Gość gość
kkkjjj dokladanie to robilam :(

Gość Tomahawk
A co on robił nie tak?? Ile lat ma Twoje dziecko??

Gość gość
narkotyki, alkohol, skrajna nieodpowiedzialnosc. byl na leczeniu ale stwierdzl po 3 miesiacach ze juz mu nie potrzebne. Wszystko wie, zmieni sie. Ja juz wiem, ze sie nie zmieni. Nie zaufam mu kolejny raz.

Gość gość
coreczka ma 2 latka

Gość gość
córeczka ma 4,5 roku. a powód? jemu nie odpowiadałam seksualnie. dziwne wszystkim odpowiadałam a tylko jemu nie

Gość gość
kuzynka samotnie wychowywała 6 lat synka juz straciła nadzieje ze cos sie zmieni była panna z dzieckiem tatus biologiczny 29 lat jak sie dowiedzial ze ma zostac ojcem zwyczajnie wycofał sie alimenty płacił najnizsze jakie mozna tylko w tym czasie tych 6 lat raz była na pseudo randce ale nauczona doswiadczeniem uciekła nie chciała sie dalej spotykac bo koles był dziecinny nieodpowiedzialny chyba szukał mamusi (pewnie by przebolał ze ma juz jednego syna) widac bywaja i tacy po 6 latach posuchy juz na nic nie liczyła pojechała na delegacje z pracy do Krakowa i tam był ten jej pisany on tez przyjechał na szkolenie tylko z innej Filii z innego miasta moze i tobie sie jeszcze poszczesci nigdy nie mów nigdy

Gość gość
coreczka ma 2 latka

Gość Tomahawk
Narkotyki to gówno. Ciężko z tego wyjść. Szkoda mi Ciebie, bo widać, że musiałaś przeżyć przy nim koszmar. Myślę, że masz szansę poznać kogoś wartościowego, tyle, ze jest to trudniejsze, gdy masz już dziecko. każdy zasługuje na miłość.

Gość autorka tematuu
coreczka ma 2 latka, to ponizej to podszyw

Gość kkkkjjj
czyli jestes duzo mądrzejsza, bo już wiesz ,że nie zmienisz nikogo.. związek to partnerstwo, a nie walka o miłosc, o to zeby sobie na nią zasłużyć... miałas kogos z rodziców alkoholika???moze jestes DDA

Gość gość
i nie chwal dnia przed zachodem slonca :)

Gość autorka tematuu
a moze dzieki temu dziecku bedzie to wartosciowa osoba? dziecko to duza odpowiedzialnosc. tak sie czasem pocieszam.

Gość kkkkjjj
Tomahawk; Myślę, że masz szansę poznać kogoś wartościowego, tyle, ze jest to trudniejsze, gdy masz już dziecko. każdy zasługuje na miłość. Pozwolę się nie zgodzić z tą opinią, ona ma takie same szanse na poznanie kogoś wartościowego jak kazdy inny, bez dzieci czy z 5 dzieci...

Gość Tomahawk
Z pewnością dziecko odsieje tych poszukiwaczy przygód. Ale część mężczyzn po prostu nie zaakceptuje tego, ze twoja córka nie jest ich córka. Poza tym ona zawsze będzie dla ciebie najważniejsza. facet będzie na drugim miejscu,. Niektórzy tego nie po prostu. Potencjalne grono jest mniejsze, ale jest. A ojciec dziecka interesuje się córką??

Gość autorka tematuu
jestem DDA i wiem ze musze zaczac chodzic na terapie. przymierzam sie do rozpoczecia pracy nad soba. gdybym to zrobila pare lat temu dzis moze moje zycie wygladaloby inaczej.

Gość Tomahawk
kkkkjjj Obyś Ty miała rację, nie ja :)

Gość autorka tematuu
interesuje sie, ja za to odcinam kontakt. wiem ze to straszne z mojej strony, ale nie chce, zeby kiedykolwiek go znala.to byla pomylka.

Gość kkkkjjj
wartościowy człowiek jest po prostu wartościowy:) dlaczego klasyfikujesz ze bedzie na II miejscu, zwiazek to partnerstwo, a jesli pokocha dziecko jak swoje, nie mozna tego wykluczyc, w zycoi nie można niczego wykluczyć... Zycie jest pełne niespodzianek., wiele rzeczy po prostu trzeba dostrzec., nie tylko mysleć w kategoriach czy bede na I czy na II miescu,

Gość Tomahawk
Autorko, powinnaś zrobić taką terapię. Chociażby dla swojej córeczki. Przez to będziesz silniejsza :)