Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac wartosciowego

Polecane posty

Gość kkkkjjj
joker te rady to chyba nie na tym watku.,..

Gość kkkkjjj
Tak chodzi o akceptację. Dziecko ma juz tate' Chciałabym dzielić życie z partnerem, nie szukam tatusia dla mojego dziecka.....

Gość Joker z batmana
to nawiazanie do watku, moze troche zboczyłem na boczny tor

Gość gość
Może być trudno. Szansa jakaś jest ale niewielka.

Gość kkkkjjj
aa, chodziło mi o wskakiwanie do łózka.

Są różne przypadki Samotnych kobiet z dzieckiem. Jedne są same sobie winne że zostały z dzieckiem np po rozwodzie. Drugie znowu zostały porzucone kiedy partner dowiedział się że będzie Ojcem. Dwie takie same sytuacje ale jednak zupełnie inny scenariusz.

Gość Piotr 24
Secundo dzieci są najbardziej wyczulonymi osobami w takiej " składanej " rodzinie. I jeśli dziecko nie zaakceptuje po dłuższym okresie to prędzej czy później związek się rozpadnie

Gość kkkkjjj
Piszecie o samotnych matkach z dzieckiem ( jak to brzmi...) jak o jakiejś udręce... Wcale tak nie jest zawsze, mozna się w tym odnalezc i byc szczesliwym mimo wszytsko.

Gość kolejny zakuty łeb
to sa skutki drogi kolego, powód zawsze ten sam>>> niedopowiedzialnosc przy doborze partnera i zwykła chec zaspokojenia potrzeb seksualnych

Zgadza się dziecko samotnej matki musi zaakceptować nowego Tatę inaczej taki związek nie ma sensu. To czy dziecko zaakceptuje nowego Tatę zależy też trochę od wychowania matki. Jeśli dziecko jest z matką od początku i nigdy np biologicznego Ojca nie widziało, To szybciej zaakceptuje nowego tatę. Chociaż nie zawsze ale powiedzmy w 60% taki nowy związek ma szzanse

Gość Joker z batmana
nie jestes tredowata jesli oto chodzi, masz po prostu teraz trudniej, ale to od ciebie zalezy jak sobie radzisz z takimi rzeczami, tak naprawde jelsi jestes cos warta to ktos to musi docenic, cudow nie ma, no chyba ze jest inaczej i powielasz wiele zepsutych schematow

Gość Piotr 24
Nie lubię ludzi którzy oceniają ludzkie szanse na związek bezczelnie ukazując to w liczbach.

Gość Piotr 24
Joker " jeśli jesteś coś warta" ? Mój komentarz wygląda tak "KAŻDA KOBIETA JEST ZACHODU WARTA"

Gość kkkkjjj
nie rozumiem trochę, dlaczego piszecie ; nowego tatę przecież duzo dzieci spotyka się regularnie ze swoim tatą, i nowy partner mamy nie bedzie nigdy dla niego tatą.! ważne jest wytłumaczenie dziecku (odpowiednio do wieku) sytaucją nową, dla wszytskich!!! i oczywiscie powolne poznawanie się.nic na siłe.

Gość autorka tematuu
to oczywiste ze dziecko musi zaakceptowac nowego partnera mamy. ja osobiscie sobie nie wyobrazam sytuacji w ktorej robilabym cos wbrew swojemu dziecku albo co gorsza ukrywalabym przed nim.piszcie panowie jak to wyglada z waszej strony. jestem ciekawa. :)

Gość Joker z batmana
Piotr fajnie tylko to co piszesz nie jest szczere, galerianki tez sa warte zachodu? pojdziesz za nimi w ogien? masz odpowiedz, choc chcesz nie da sie kazdego szanowac

Gość kkkkjjj
racja . jesli ktos nie szanuje siebie..inni tez tego nie zrobią.

Gość gość
a w czym kobieta z dzieckiem ma byc niby gorsza od kobiety nieposiadajacej dziecka?mnie matka wmawiała ze nikt by mnie nie wziął z trojka moich dzieci,a ja jestem pewna ze gdybym szukała to bym takiego znalazła bo nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta,a wiadomo ze nie kazdy jest skonczonym chamem i pijakiem tak jak nie kazda kobieta jest pusta i niewierna,jesli kocha kobiete pokocha tez i jej dziecko ,a nawet jesli nie pokocha to przynajmniej zaakceptuje

Gość Piotr 24
w każdym jest trochę wartości....a kto jak ukazuje swoją wartość jego sprawa.

Gość kkkkjjj
no dokładnie, przeciez nie kazdy pokocha dziecko, chodzi o akceptację, o wspólne zycie,....nie bede wymagała od mezczyzny zeby kochał moje dziecko.////

Z takim dzieckiem trzeba być szczery zarówno matka jak i przyszły partner. Nie zawsze dziecko da się przekupić prezentami czy kasą. Takie dziecko przedewszystkim potrzebuje ciepła i zrozumienia. Taki facet który chce sobie zaskarbić matkę z dzieckiem musi mieć podejście do dziecka i poświęcać mu dużo czasu.

Gość Piotr 24
Dobrze byłoby się teraz spotkać się ze wszystkimi osobami które tutaj wypowiedziały sie na ten temat.

Gość kkkkjjj
czemu spotkanie?

Gość zarąbiscie mądra życiowo
kobieta z dzieckiem tak szybko was nie zdradzi panowie ani nie ucieknie do innego jak ta bez dziecka:)poza tym skoro zajmuje sie dzieckiem znaczy ze jest odpowiedzialna i opiekuncza

Gość fiu bzdziu w głowie
nie ten tata co spłodzi,ale ten co wychowa

Gość kkkkjjj
Jarek; "Nie zawsze dziecko da się przekupić prezentami czy kasą" nigdy nie przekupisz niczym dziecka ani prezentami ani kasa ani gwiazdką z nieba!

Gość autorka tematuu
Piotr 24 a wiesz, ze mi tez przemknelo przez mysl , ze fajnie byloby pogadac na zywo. fajna dyskusja sie wywiazala.

Po prostu dlatego ze rozmowie na żywo prędzej się dowiemy czy ktoś mówi poważnie czy tylko żartuje.

Gość zakuty łeb znowu
ty madra zyciowo teraz to mnie połozyłas na łopatki, posiadanie dziecka przez kobiete z jakims idiota to gwarancja wiernosci??? hahahahhahahahaah naprawde oscar za głupote

Gość Piotr 24
"Czemu" to pytają kobiety zwykle -.- A no dlatemu by się poznać:P