Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac wartosciowego

Polecane posty

Gość Joker z batmana
ja wam to wytłumacze w obrazowy sposob, kobiety ciągnie do ciemnych typów, czemu sie tak dzieje, poniewaz spokojny facet w ich głowach to taka pierdoła, praktycznie aseksualny dla wiekszosci kobiet, skoro spokojny w zyciu to seks tez bedzie taki, czysta biologia, kobiety sa bardzo opiekunczymi stworzeniami, wiec jesli jest na ich drodze pojawi sie zły chłopczyk to próbuja go wychowywac za wszelka cene, nawet kosztem swojego zycia, nie zdajac sobie nawet z tego sprawy, tez wybor partnera swiadczy o inteligencji kobiety i specyficznej madrosci zyciowych ktore juz ma, osobiscie nie spotkałem inteligetnej kobiety zadajacej sie z byle kim, choc wiele panien twierdzi ze sa naj naj

Gość kkkkjjj
to żadna tajemnica, mam syna, a po rozwodzie prawie 3 lata, historia kręta i długa, i zamknięta.....

Gość Tomahwak
kkkkjjj Ale tez piszesz z autopsji, w tym sensie, bo ja myślałem, ze patrzysz na yo z boku. Skoro się pobraliście, to jednak musiała być ok. No wiec co się schrzaniło, ze tego nie uratowaliście??

Gość kkkkjjj
Joker - to jest tak, ze duzo kobiet, które lubia ciemne typy to takie, które pochodzą z rodzin patologicznych lub takich w których cos nie grało, np przemoc psychiczna, alkohol itp, to bardziej złożony temat..

Gość kkkkjjj
wtedy wydawało mi się ,że jest dobrze.

Gość anty bears
niedługo w kazdej rodzinie bedzie lewe dziecko :O

Gość kkkkjjj
doszłam już do takiego momentu,że staram się nie analizowac tego co juz było, tego i tak się nie da zmienić.

Gość Joker z batmana
wiem o tym doskonale, nie było wzorca w domu, a jesli był to to nie takii jak powinien, to wszystko zmierza do tego ze ludzie nie ucza sie na błedach poprzednich pokolen, moze to wina silnego popedu seksualnego tez

Gość Joker z batmana
wiem o tym doskonale, nie było wzorca w domu, a jesli był to to nie takii jak powinien, to wszystko zmierza do tego ze ludzie nie ucza sie na błedach poprzednich pokolen, moze to wina silnego popedu seksualnego tez

Gość Tomahwak
kkkkjjj A ile masz lat?? Masz rację, tak się powinno żyć,. ale nie jest to łatwe.

Gość gość
Kiedyś myślałam że ma szanse...ale z czasem...z własnego doświadczenia...szczerze w to wątpię...na poczatku jest wszystko ślicznie,pięknie...ale potem....

Gość kkkkjjj
jak sie zrozumie, to jest to nawet łatwe, po prostu akceptujesz to co sie działo, tym samym nabierasz do tego dystansu...

Gość kkkkjjj
joker - no niestety człowiek to taka istota, która uczy sie na własnych błędach, mysli ,że wie lepiej..ale dobrze by było zeby z tych dośwaidczeń wyciagać wnioski na przyszłośc.

Gość Joker z batmana
ja ci odpowiem z własnego doswiadczenia, nie popełnilem błedu swojego dziadka czy tez wujka ktorzy byli notorycznie zdradzani przez swoja zone, mimo ze to moja rodzina jakby nie patrzac, smiało je moge nazwac nimfomankami, z nie jednego piec chleb wyjadały, dlatego osobiscie dlugo szukałem kobiety do zwiazku, nie majacych okreslonych cech i znalazłem, teraz nie musze sie martwic czy listonosz nie zostawi cos wiecej poza listem poleconym, taka tez kobiete moge z czystym sumieniem szanowac i mam dosyc spokojne zycie

Gość kkkkjjj
czyli rodzice byli ok, to ma najwieksze znaczenie

Gość Joker z batmana
i wcale nie narzekam na brak seksu czy nude w zwiazku, poniewaz o swoich potrzebach trzeba rozmawiac, a moglem skusic sie na doswiadczona erotycznie kobiete, tylko czy to oznacza udane pozycie, nie wydaje mi sie

Gość Joker z batmana
Jarek cos tam, mam nadzieje ze nie szukasz kobiety z dzieckiem tylko po to by sobie pobzykac, bo takie kobiety łatwo omamic wizja stabilizacji...

Gość Piotr 24
Jak kobieta nie będzie miała wysokiego mniemania o sobie, a tym samym zaniża swoją wartość do zera, to w jaki sposób chce się podnieść w życiu ??? Autorko jeśli spotkasz faceta, który Cb akceptuje tzn że akceptuje Twoje dzieci/cko. Jeśli Cb akceptuje a dzieci nie, tzn że nie zwiążę się na stałe z Tb lub co gorsza nie akceptuje Cb.

Gość kkkkjjj
tylko kobiety z dzieckiem łatwo omamic??? dobre, moje znajome bez dziecka były tak omamione, juz sa po rozwodzie

Gość Joker z batmana
nie tylko kobiety z dzieckiem, ale wiem z zycia ze kobiety z dzieckiem lubia szukac partnera na siłe, a to duzy bład

Nie szukam po to by sobie po bzykać. Tylko do stałego związku. Po prostu mam już swoje lata i Kobieta z dzieckiem jest odpowiedniejsza dla mnie.

Gość Joker z batmana
i tu Piotr madrze napisal, jesli nie zakceptuje twojego dziecka to nic z tego nie bedzie

Gość kkkkjjj
w sumie tak sie zastanawiam, czy paradoksalnie własnie kobiecie z dzieckiem nie byłoby łatwiej poznać naprawde kogos wartosciowego, poniewaz wiazac sie z taka kobietą, musi juz byc dojrzały , akceptowac sytuacje, odnaklezc sie w niej, chciec byc razem , budowac cos mając na uwadze dziecko...

Gość kkkkjjj
powiem jak to wygladac mojej strony, jesli poznałabym kogos, a nie akceptowałby mojego dziecka, nie chciałabym niczego zaczynać, nie mam tez do tego pretensji, ze ktos moze nie akceptowac, jesli szczerze by to powiedział ze nie , to nie, ma takie prawo przeciez.

Gość Tomahwak
Paradoksalnie masz racje, łatwiej o dojrzałego i odpowiedzialnego niewątpliwie.

Gość Joker z batmana
jest troche w tym racji, ale szczesciu trzeba pomoc, jelsi bedziesz czekac przykladowo ze ktos normalny sie toba zainteresuje, to przewaznie bedzie odwrotnie, same tez musicie wykazac inicjatywe i sprobowac zainteresowac faceta ktory wam odpowiada pewnymi cechami, tylko nie robcie tego co robi duzo kobiet, czyli wskakiwanie od razu do łozka, kazdy facet mysli prosto, łatwo przyszło łatwo poszło, jesli u mnie w łozku pojawiła sie tak szybko, to u kolegi sasiada tez moze, nie uraczycie w ten sposob szacynku od 2 osoby

Tu się zgadzam z wypowiedzią Piotra!! Facet musi zaakceptować dziecko i dziecko nowego członka rodziny czy przyszywanego tatę.

Gość Piotr 24
Powiem coś od siebie co szczerze krytykuję i potępiam. Mianowicie dlaczego kobiety z dzieckiem/ćmi w głębi duszy ( wychowujące same po zdradzie męża opuszczeniu jej przez ciążę- różnie to los nasz wygląda ) uważają często dzieci za te ich niepowodzenia w miłości ???

Gość Joker z batmana
kkkkjjj-- wchodzac z toba w zwiazek musi zaakceptowac dziecko, nie chodzi tu o bycie super tatusiem ale o zwyczajna akceptacje, jesli tego nie zrobi to rownoczesnie oznacza ze nie ma wzgledem ciebie powaznych zamiarow, nie da sie dziecka wyrzucic z zycia